- 25 Ağustos 2023
- 58
- 23
- 3
- 28
- Konu Sahibi asloksuzoglu
-
Ayy amin inşallahKonunuzu okudum şimdi inşallah geç döllenme falan olmuştur da testiniz pozitife döneruygulamadan yumurtlama takip etmek pek kesin değil bu ay nasip olmassa bir de ovulasyon testi deneyin ama inşallah gerek kalmaz da hamilesinizdir
Ben ne demiştim acabaYaa evet sen ta en başından erkek demiştin valla hislerin kuvvetliymişamin amin Allah razı olsun senin nasıl gidiyor bakalım
Kız demiştin diye hatırlıyorum canımm benimde içimden kız geçiyordu valla bu bebiş bizi yanılttıBen ne demiştim acaba
Ay inşallah benım kız olurKız demiştin diye hatırlıyorum canımm benimde içimden kız geçiyordu valla bu bebiş bizi yanılttı
Hadi inşallah senden ümitliyimAy inşallah benım kız olur
Kaçıncı haftanda söyledi kuzum ben bugün gittim 9+3 ümHadi inşallah senden ümitliyim
11+3 ken ikili taramaya gitmiştim doktora sordum ama ben kesinleşmeden söylemem 14. Haftada söylerim dedi asla bir tahminde bile bulunmadıKaçıncı haftanda söyledi kuzum ben bugün gittim 9+3 üm
Evet oğlumda 13. Haftada öğrendim ama bunda eğer hala belli degıl derse anlarım ki kız11+3 ken ikili taramaya gitmiştim doktora sordum ama ben kesinleşmeden söylemem 14. Haftada söylerim dedi asla bir tahminde bile bulunmadıultrasonda bakarken ağzından laf almak için kız gibi duruyor ya diye mırıldandım o da güldü erkek erkek dedi şaştım kaldım doktorda ağzından kaçırdığına şaşırdı kesin değil dedi bakalım seninde inşallah 2 haftaya biraz belli olmaya başlar kızlar geç gösteriyormuş ama
İnşallah öyle oluurEvet oğlumda 13. Haftada öğrendim ama bunda eğer hala belli degıl derse anlarım ki kız
bu kadar erken belli olduğuna göreee erkeeekKızlar cinsiyetimiz bugün belli oldu tahmininizi alayım içinizden ne geçiyoO Oylesinwbirisii L Limonimi Memeli Mestan
Ayyy öncelikle hayırlı olsun canımmm ben kız diyorum O Oylesinwbirisii arkadaşıma muhalefet olayım dedim heyecanlı olsunKızlar cinsiyetimiz bugün belli oldu tahmininizi alayım içinizden ne geçiyoO Oylesinwbirisii L Limonimi Memeli Mestan
Ayyy öncelikle hayırlı olsun canımmm ben kız diyorum O Oylesinwbirisii arkadaşıma muhalefet olayım dedim heyecanlı olsun
meraktan çatlatacak heehalddeyazmamış daha
olabilir gelmedi de dahaya cinsiyet partisi falan mı yapıyor acaba
Ayy çatladımm gelene kadar senin cinsiyet belli olacakolabilir gelmedi de daha
benimkini daha söylemez benceAyy çatladımm gelene kadar senin cinsiyet belli olacak
Evet erkekkkkbu kadar erken belli olduğuna göreee erkeeek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?