- 27 Ağustos 2021
- 497
- 216
- 33
- 28
- Konu Sahibi asloksuzoglu
-
ErkekkkkkAyyy öncelikle hayırlı olsun canımmm ben kız diyorum O Oylesinwbirisii arkadaşıma muhalefet olayım dedim heyecanlı olsun
hayırlı olsun canımmm kaöıncı haftanda öğrendin? Bu arada 2 oğlanka seni uğurluyoruzEvet erkekkkk
Yaaa canımm çok sevindim sağlıkla gelsin benim ki de erkekErkekkkkk
Evet bazı doktorlar görse bile kesinleşmeden söylemiyor ya artık lafı ağzından alacan ben öyle yapmıştım söylemem diye tutturmuştu sonunda ben kazandımİnşallahhh bi gelseydi günüama benimk söylemex gibime geliyo
bakalım tahmininizi söyleyn dersem.belki.söylerEvet bazı doktorlar görse bile kesinleşmeden söylemiyor ya artık lafı ağzından alacan ben öyle yapmıştım söylemem diye tutturmuştu sonunda ben kazandım
Hahahaha sorma ya iki oğlan anasıyım artıkhayırlı olsun canımmm kaöıncı haftanda öğrendin? Bu arada 2 oğlanka seni uğurluyoruz
Sagol kuzum gene senin ilk erkek benım şimdi 2 tane erkekYaaa canımm çok sevindim sağlıkla gelsin benim ki de erkeksıra sendee ikili taramada inşallah belli olur O Oylesinwbirisii
Ayy doğru yaSagol kuzum gene senin ilk erkek benım şimdi 2 tane erkek
Sen bana çok komik biri gibi geliyorsun yani ciddi yazdığın şeylere bile gülesim geliyor yaamaan ben 2.yi ble düşünmğyom bu devirde 3 çocuk ohoo
ay valla çok komşk biriyim gerçekten slcşwğşslgSen bana çok komik biri gibi geliyorsun yani ciddi yazdığın şeylere bile gülesim geliyor ya
dr cnsiyet söylrmezse özele gidicem kızlarrr ama inşallah ben gider gtmez merakımı anlar da gösterirSen bana çok komik biri gibi geliyorsun yani ciddi yazdığın şeylere bile gülesim geliyor ya
İnşallah belli olur canımm ya bizede haber et bakdr cnsiyet söylrmezse özele gidicem kızlarrr ama inşallah ben gider gtmez merakımı anlar da gösterir
Merve hanımmm daha 15 gün var slcmsşwşflkglfldd ben bu heyecan bu merakla cocugu ins 9 ay karnımda tutabilrimİnşallah belli olur canımm ya bizede haber et bak
Shahsha aman diyim çocuğu tut 15 güncük sabret sayılı gün çabuk geçermişMerve hanımmm daha 15 gün var slcmsşwşflkglfldd ben bu heyecan bu merakla cocugu ins 9 ay karnımda tutabilrim
ay inşallahShahsha aman diyim çocuğu tut 15 güncük sabret sayılı gün çabuk geçermiş
Zaten özele gitmeseydim hayatta devlette söylemezlerdiay inşallah
ay söylemiyolar mıZaten özele gitmeseydim hayatta devlette söylemezlerdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?