- 28 Nisan 2023
- 383
- 126
- 23
- 28
- Konu Sahibi asloksuzoglu
-
Aşkım hayırlı olsun inşallah hamilesinKızlar merhaba bu kaset testler dün gece ve bu sabah yaptıklarım sonra dedim ki şimdi artimed vardı erken gebelik testi eczanede onu yapayım ama o silik çıktı anlamadım neden böyle oldu dandik mi?
4. Ayına girmeden söylemezay söylemiyolar mı
Evet cinsiyet belli oldu bileAşkım hayırlı olsun inşallah hamilesin
yaa öyle mi diyosun neyse söylemezse özele giderim spflwşğwşdlglg4. Ayına girmeden söylemez
Bak işte dün benımkı gayet gösterdiyaa öyle mi diyosun neyse söylemezse özele giderim spflwşğwşdlglg
ben pipiyi bırak bacsğı bulamadımBak işte dün benımkı gayet gösterdi
Görmedin mi pipiyiben pipiyi bırak bacsğı bulamadım
Artimedde cok yaniltici sonuc cikiyor bende yasadim kuruma cizgisi renk aliyo herlde miratech te negatif artimedde pozitif gordum bende yaniltyor yaniartımedi kimse begenmıyo şöyle bi gezındım de ve bence hassasiyeti çok çok az yani kasetler bile daha net
Masallah Allah im anali babali buyutsun insallahAl pipisi canımmaşallah hareketliydi doktor zor yakaladı anca bu kadar
Allah razı olsun canım rabbim herkese nasip etsinMasallah Allah im anali babali buyutsun insallah
Allah razı olsun canım rabbim herkese nasip etsin
Kaç haftalık hamilesin kız pipi ya bu haydaaaaBak işte dün benımkı gayet gösterdi
12 haftalık olcam yarınKaç haftalık hamilesin kız pipi ya bu haydaaaa
Rabbim sağ Salim kucağına almayı nasip etsin bende yarın 5+2 olucam çarşamba günü keseyi görücem bana dua edin lütfen çok ihtiyacım var rabbimin ve sizin dualarınıza12 haftalık olcam yarın
Yaa Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinRabbim sağ Salim kucağına almayı nasip etsin bende yarın 5+2 olucam çarşamba günü keseyi görücem bana dua edin lütfen çok ihtiyacım var rabbimin ve sizin dualarınıza
Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin kalp atışınıda duymak nasip olsunRabbim sağ Salim kucağına almayı nasip etsin bende yarın 5+2 olucam çarşamba günü keseyi görücem bana dua edin lütfen çok ihtiyacım var rabbimin ve sizin dualarınıza
Sağlıklı kese haberlerinle gel buraya inşallahRabbim sağ Salim kucağına almayı nasip etsin bende yarın 5+2 olucam çarşamba günü keseyi görücem bana dua edin lütfen çok ihtiyacım var rabbimin ve sizin dualarınıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?