Gebelik testlerim kızlar

ayyy erkek demişti sana da zaten bu haftalarda kızlarda da çıkıntı oluyomuş karışabilşyomuş ben o yüzden 16.haftamı beklycem
Benımde işte bugün kontrolumuz vardı baktı dedi ben sana ne demiştim erkek demiştiniz dedim güldü ama bu kız dedi hatta 20 dkka baktı emin olmak için işte gösterdi 3 çizgi vajina bu dedi o şişlik gitmiş meğerse kızmış dedi

ay olsun sağlıkla gelsin prensesimizz en ideaki bir erkek bir kız

Aaaaallaahsenin adına çok sevindim canımmm hayırlı olsun tatlı prenses tam bi süpriz yaptı size

Hamile olan arkadaslarim sizdede belirti olarak bacak sizlamasi varmiydi. Bel kasik gogus agrisina ek bide bacaklarim cok sizliyor. Adetime 2 gun var. Her adet oncesi yaşarim bunlari ama bu belirtiler 2 haftadir var. Şaştım valla

Hamile olan arkadaslarim sizdede belirti olarak bacak sizlamasi varmiydi. Bel kasik gogus agrisina ek bide bacaklarim cok sizliyor. Adetime 2 gun var. Her adet oncesi yaşarim bunlari ama bu belirtiler 2 haftadir var. Şaştım valla
Bende olmamıştı canım inşaallah seninki gebeliktendir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…