- 28 Nisan 2023
- 383
- 126
- 23
- 28
- Konu Sahibi asloksuzoglu
-
Çok sağlun rabbim sizden razı olsunYaa Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinsiz öyle diyince keseyi ilk gördüğüm gün aklıma geldi zaman o kadar hızlı geçiyor ki 14. Haftaya geldim resmen içimizde bir mucize büyütüyoruz inşallah tüm süreciniz sağlıkla ilerler
Ayyy Allah razı olsun canım benimRabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin kalp atışınıda duymak nasip olsun
Ayyy Allah’ın rahmetini bereketi hepinizin üzerine olsun inşallah Allah razı olsunSağlıklı kese haberlerinle gel buraya inşallah
şu an %65 erkek sadece bu var elimde
Benım bugün kesinleşti kızmışşu an %65 erkek sadece bu var elimde2 hafta bekkiyim de özele giderim belki öğrenmeyee
ayyy erkek demişti sana daBenım bugün kesinleşti kızmış
Benımde işte bugün kontrolumuz vardı baktı dedi ben sana ne demiştim erkek demiştiniz dedim güldü ama bu kız dediayyy erkek demişti sana dazaten bu haftalarda kızlarda da çıkıntı oluyomuş karışabilşyomuş ben o yüzden 16.haftamı beklycem
ay olsun sağlıkla gelsin prensesimizzBenımde işte bugün kontrolumuz vardı baktı dedi ben sana ne demiştim erkek demiştiniz dedim güldü ama bu kız dedihatta 20 dkka baktı emin olmak için işte gösterdi 3 çizgi vajina bu dedi o şişlik gitmiş meğerse kızmış dedi
Aynen sağlıkla gelsin yavrularımızay olsun sağlıkla gelsin prensesimizzen ideaki bir erkek bir kız
benşmkide belli olsaydııAynen sağlıkla gelsin yavrularımız
Kaç haftalık oldunbenşmkide belli olsaydıı
12+3üz bugün ikiliye gittim %65 erkek dediKaç haftalık oldun
AaaaallaahBenımde işte bugün kontrolumuz vardı baktı dedi ben sana ne demiştim erkek demiştiniz dedim güldü ama bu kız dedihatta 20 dkka baktı emin olmak için işte gösterdi 3 çizgi vajina bu dedi o şişlik gitmiş meğerse kızmış dedi
Seninki de bence kıza dönecek12+3üz bugün ikiliye gittim %65 erkek dedi
herkes erkek hissediyo bilmiyorumSeninki de bence kıza dönecek
hatta benim keseme hep kız kesesi ama bebek ben erkeğim diye bağırıyo diyolarSeninki de bence kıza dönecek
Oyy maşallah sağlıkla gelsinnnhatta benim keseme hep kız kesesi ama bebek ben erkeğim diye bağırıyo diyolariri maşallah aşkom
Bende olmamıştı canım inşaallah seninki gebeliktendirHamile olan arkadaslarim sizdede belirti olarak bacak sizlamasi varmiydi. Bel kasik gogus agrisina ek bide bacaklarim cok sizliyor. Adetime 2 gun var. Her adet oncesi yaşarim bunlari ama bu belirtiler 2 haftadir var. Şaştım valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?