- 27 Ağustos 2021
- 497
- 216
- 33
- 28
- Konu Sahibi asloksuzoglu
-
Hemde ne süpriz kocam alnımdan öptüAaaaallaahsenin adına çok sevindim canımmm hayırlı olsun tatlı prenses tam bi süpriz yaptı size
Benım kasık bel bide sağ bacak ağrısı vardıHamile olan arkadaslarim sizdede belirti olarak bacak sizlamasi varmiydi. Bel kasik gogus agrisina ek bide bacaklarim cok sizliyor. Adetime 2 gun var. Her adet oncesi yaşarim bunlari ama bu belirtiler 2 haftadir var. Şaştım valla
Benimde sol bacagim daha cok sizliyor. Sol kasıgım daha cok batıyor. Sol gogsum daha cok sizliyor. Degisik seyler yasiyorm bu ay. Ama pcos oldgu icin hamilelikten emin olamiorm. Hayrlisi bakalmBenım kasık bel bide sağ bacak ağrısı vardı
Ben pkosum oğlum zor oldu 3 sene sonra hamile kaldım kendiliğimden sonra doğdu 3 sene korundum dedim olmaz nasıl olsa 2 aydır adet görmüyodum adet olmadım yumurtlama nasıl olcak dedim eşime bişey olmaz ben kim hemen hamile kalmak kim dedim 1-2 dikkat etmedik hamile kalmısım yani o hiç belli olmuyo bak sımdı 3 bucuk aylık hamileyimBenimde sol bacagim daha cok sizliyor. Sol kasıgım daha cok batıyor. Sol gogsum daha cok sizliyor. Degisik seyler yasiyorm bu ay. Ama pcos oldgu icin hamilelikten emin olamiorm. Hayrlisi bakalm
Ayy cok sevindim saglkla kucaginiza alin insallH:) darisida bana olsunBen pkosum oğlum zor oldu 3 sene sonra hamile kaldım kendiliğimden sonra doğdu 3 sene korundum dedim olmaz nasıl olsa 2 aydır adet görmüyodum adet olmadım yumurtlama nasıl olcak dedim eşime bişey olmaz ben kim hemen hamile kalmak kim dedim 1-2 dikkat etmedik hamile kalmısım yani o hiç belli olmuyo bak sımdı 3 bucuk aylık hamileyim
Amin kuzum amin inan vakti zamanı var ben çok yırttım kendimi olsun diye 3 sene boyunca ama rabbim 3 sene sonrayı bana uygun gördü bu hamileliğimdede hemen verdi uygun gördü herseyın vakti zamanı var hayırlısını isteAyy cok sevindim saglkla kucaginiza alin insallH:) darisida bana olsun
Cok haklisiniz bide ben daha 4 aylik evliym ama pcos olunca sureç uzar die korkuyorum tabi. Ama dediginiz gbi hayrli zamanda hayrli vakitte basio etsin rabbim. Tüm isteyenlere..Amin kuzum amin inan vakti zamanı var ben çok yırttım kendimi olsun diye 3 sene boyunca ama rabbim 3 sene sonrayı bana uygun gördü bu hamileliğimdede hemen verdi uygun gördü herseyın vakti zamanı var hayırlısını iste
Amin kuzum aminCok haklisiniz bide ben daha 4 aylik evliym ama pcos olunca sureç uzar die korkuyorum tabi. Ama dediginiz gbi hayrli zamanda hayrli vakitte basio etsin rabbim. Tüm isteyenlere..
Canımm bu yazdığına çok şaşırmıştım galiba başıma geldi bana da erkek demişlerdi ama 16+3 te doktor kız gibide duruyor emin olamadım dedi yaBenımde işte bugün kontrolumuz vardı baktı dedi ben sana ne demiştim erkek demiştiniz dedim güldü ama bu kız dedihatta 20 dkka baktı emin olmak için işte gösterdi 3 çizgi vajina bu dedi o şişlik gitmiş meğerse kızmış dedi
Ahahaha noluyoruzCanımm bu yazdığına çok şaşırmıştım galiba başıma geldi bana da erkek demişlerdi ama 16+3 te doktor kız gibide duruyor emin olamadım dedi yasen kesinleştiğinde kaç haftalıktın
Aaaa benim 16. Haftada netleşeceği yere iyice kafamı karıştırdıııAhahaha noluyoruz14. Haftamda kız dedi 16. Haftada netleştirelim ama değişiceğini sanmıyorum dedi
Bi arkadasımda oğlan demiş ilk sonra kız demiş hala kız değişmedi yani kızda değişmez diyolar.Sana dedi mi işte %80 kız falan mesela bana öyle söyledi belirsiz konusmadı seninki niye öyle yapmıs anlamadımAaaa benim 16. Haftada netleşeceği yere iyice kafamı karıştırdııı3 hafta sonra detaylı ultrasonda belli olur dedi o zamana kadar bekliyorum artık annesinin kızıı ya da oğluuu şarkısına devam
Bana 13 haftalıkken kesin erkek dedi hatta ekranda çok belli gördük şeyiBi arkadasımda oğlan demiş ilk sonra kız demiş hala kız değişmedi yani kızda değişmez diyolar.Sana dedi mi işte %80 kız falan mesela bana öyle söyledi belirsiz konusmadı seninki niye öyle yapmıs anlamadım
Valla bana vajinasını bile gösterdi 3 çizgi bak bu papişi işte dedi baya ordaydı çıkıntılık kalmamıstı bacak arası bomboştuBana 13 haftalıkken kesin erkek dedi hatta ekranda çok belli gördük şeyieşim bile farketmiş doktor daha erkek demeden eşim demişti o kadar belliydi doktorda onayladı kesin erkek diye 11. Haftamda tahmin yürütürken bile erkek demişti hiç kız lafı geçmedii 16. Haftamda ben buna kesin erkek diyemem ya çok arada kaldım detaylıyı bekleyelim dedi valla bende şaştım kaldım hafta ilerledikçe kesinleşir benimki belirsizleşiyor
Aaa o zaman bizimki hala erkek benceValla bana vajinasını bile gösterdi 3 çizgi bak bu papişi işte dedi baya ordaydı çıkıntılık kalmamıstı bacak arası bomboştu
Sen özelemi gidiyonAaa o zaman bizimki hala erkek bence
Yok canım devlete gidiyorum ama orada kadıın bir profesör var ona görünüyorum, aslında cinsiyet konusunda hiç yanılmam ilk kez böyle bi durumla karşılaşıyorum dedi koskoca profesörü de şaşırttıkSen özelemi gidiyon
Çizgiyi bende gördüm inşallah vardır tebrik ederimİyi akşamlar ben hiç ihtimal vermiyordum ama bir yapayım dedim ikinci çizgi var dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?