Gebelik testlerim kızlar

Benimde sol bacagim daha cok sizliyor. Sol kasıgım daha cok batıyor. Sol gogsum daha cok sizliyor. Degisik seyler yasiyorm bu ay. Ama pcos oldgu icin hamilelikten emin olamiorm. Hayrlisi bakalm
Ben pkosum oğlum zor oldu 3 sene sonra hamile kaldım kendiliğimden sonra doğdu 3 sene korundum dedim olmaz nasıl olsa 2 aydır adet görmüyodum adet olmadım yumurtlama nasıl olcak dedim eşime bişey olmaz ben kim hemen hamile kalmak kim dedim 1-2 dikkat etmedik hamile kalmısım yani o hiç belli olmuyo bak sımdı 3 bucuk aylık hamileyim

Ayy cok sevindim saglkla kucaginiza alin insallH:) darisida bana olsun

Ayy cok sevindim saglkla kucaginiza alin insallH:) darisida bana olsun
Amin kuzum amin inan vakti zamanı var ben çok yırttım kendimi olsun diye 3 sene boyunca ama rabbim 3 sene sonrayı bana uygun gördü bu hamileliğimdede hemen verdi uygun gördü herseyın vakti zamanı var hayırlısını iste

Cok haklisiniz bide ben daha 4 aylik evliym ama pcos olunca sureç uzar die korkuyorum tabi. Ama dediginiz gbi hayrli zamanda hayrli vakitte basio etsin rabbim. Tüm isteyenlere..

Canımm bu yazdığına çok şaşırmıştım galiba başıma geldi bana da erkek demişlerdi ama 16+3 te doktor kız gibide duruyor emin olamadım dedi yasen kesinleştiğinde kaç haftalıktın

Canımm bu yazdığına çok şaşırmıştım galiba başıma geldi bana da erkek demişlerdi ama 16+3 te doktor kız gibide duruyor emin olamadım dedi yasen kesinleştiğinde kaç haftalıktın
Ahahaha noluyoruz 14. Haftamda kız dedi 16. Haftada netleştirelim ama değişiceğini sanmıyorum dedi

Ahahaha noluyoruz 14. Haftamda kız dedi 16. Haftada netleştirelim ama değişiceğini sanmıyorum dedi
Aaaa benim 16. Haftada netleşeceği yere iyice kafamı karıştırdııı3 hafta sonra detaylı ultrasonda belli olur dedi o zamana kadar bekliyorum artık annesinin kızıı ya da oğluuu şarkısına devam

Aaaa benim 16. Haftada netleşeceği yere iyice kafamı karıştırdııı3 hafta sonra detaylı ultrasonda belli olur dedi o zamana kadar bekliyorum artık annesinin kızıı ya da oğluuu şarkısına devam
Bi arkadasımda oğlan demiş ilk sonra kız demiş hala kız değişmedi yani kızda değişmez diyolar.Sana dedi mi işte %80 kız falan mesela bana öyle söyledi belirsiz konusmadı seninki niye öyle yapmıs anlamadım

Bana 13 haftalıkken kesin erkek dedi hatta ekranda çok belli gördük şeyieşim bile farketmiş doktor daha erkek demeden eşim demişti o kadar belliydi doktorda onayladı kesin erkek diye11. Haftamda tahmin yürütürken bile erkek demişti hiç kız lafı geçmedii16. Haftamda ben buna kesin erkek diyemem ya çok arada kaldım detaylıyı bekleyelim dedi valla bende şaştım kaldım hafta ilerledikçe kesinleşir benimki belirsizleşiyor

Valla bana vajinasını bile gösterdi 3 çizgi bak bu papişi işte dedi baya ordaydı çıkıntılık kalmamıstı bacak arası bomboştu

İyi akşamlar ben hiç ihtimal vermiyordum ama bir yapayım dedim ikinci çizgi var dimi

Eklentiler

• IMG-20231024-WA0004.webp
    5,7 KB · Görüntüleme: 42
Yaptım 5 dkk bekledim hiç çizgi falan yoktu sonra çöpe atmaya gittim baktım ki ikinci çizgi var inanamadım. Zaten ilişkiden 6, 7 gün sonra akıntılı lekelenmem oldu sonra olmadı yumurtlama zamanında lekelenmem oluyor ona yordum 10, 11 gündür de akıntı var kasık bel ağrısı var afedersiniz ama sütyen takamıyorum göğüslerim çok ağrıyor şişmiş vaziyetinde yanları ağrıyor. Siz de öyle mi olmuştu acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…