Gebelik testlerim kızlar

Benimde dediğiniz gibi göğüslerim şişmişti ve adete 5 6 gün kala yoğun beyaz kremsi akıntım olmuştu siizde de belirtiler var umarım gebeliktendir

Kızlar dün yaptığım gebelik testi durdukça böyle oldu neden olduğu hakkında bilgisi olan var mı

Eklentiler

• IMG_20231025_210612.webp
    11,4 KB · Görüntüleme: 32
Kizlar merhaba oncelikle hamis olanlara saglikli bir bebek dilerim benim gibi bekleyenlerede sabirlar dilerim benim adetim bu ayin 10nda bitti 11 de (ovulasyon tarihlerim 16 ve 20 nde ) deneme yaptik sonra ara verdim. Adetime 9 gun var fakat kac gündür kasik agrisi bel ve bacak agrisi yaşıyorum sanki bebek tekme atar gibi bi acida oluyo oysaki bi tane dogurdum ama belirtiler o kadar hatırlamıyorum ki simdi konunun özü ilk iliskiden 16 gun gecti ovulasyondan sonrada 10-11 gun gecti idrar testi yapsam cikarmi acelede etmek istemiyorum ama ruyamda kendimi hamile gördüm

Adete 1,2 gün kala yapın bence şimdi yaparsanız çıkmama ihtimali var. Adete yakın yaparsanız yada adet gecikmesi yaşayıp öyle de yapabilirsiniz

Adete 1,2 gün kala yapın bence şimdi yaparsanız çıkmama ihtimali var. Adete yakın yaparsanız yada adet gecikmesi yaşayıp öyle de yapabilirsiniz
Aksam ustu ysptim fakat tek cizgi cikti ama seytan ya dürttü kaset testi actim alt tarafinda kırmızı cizgi vardi ama o hep olurmu olmazmi bilmedigim için cokta üstünde durmadım gecikmemi beklicem

Aksam ustu ysptim fakat tek cizgi cikti ama seytan ya dürttü kaset testi actim alt tarafinda kırmızı cizgi vardi ama o hep olurmu olmazmi bilmedigim için cokta üstünde durmadım gecikmemi beklicem
Hakkınızda hayırlısı olsun rabbim en kısa zamanda sağlıklı Salihli evlat nasip etsin

14. Gün yapın baktınız negatif ozaman adetini bekle bazen geç döllenme olabiliyor hakkınızda hayırlısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…