- 22 Ağustos 2019
- 3.453
- 8.209
- 158
- Konu Sahibi asloksuzoglu
-
Napiyim asko is guc siz naptiniz nasil gidiyo dobusluler sizinaptın kızzzz
ay daha döbüsüm cıkmadıNapiyim asko is guc siz naptiniz nasil gidiyo dobusluler sizi
Yaaaa minnak bir oylesineprenses geliyor yuppisiiiiiii leopar tayt kirmizi pabucay daha döbüsüm cıkmadıbebisim kızmıssss teyzosu
sen naptınn denedin mi bir daha? istemiyo muydun yoksa öyle hatırlıyorumYaaaa minnak bir oylesineprenses geliyor yuppisiiiiiii leopar tayt kirmizi pabucben
Denemedim bebegimsu benim oglan ameliyat oldu etti ikinci cocugu dusunmedim hep ama kocam her firsatta deniyo sansinisen naptınn denedin mi bir daha? istemiyo muydun yoksa öyle hatırlıyorum
Sen en başından beri hissetmiştin kız olduğunu Allah kalbine göre verdi canımay daha döbüsüm cıkmadıbebisim kızmıssss teyzosu
ne ameliyatı oldu canım coook geçmiiş olsunnnDenemedim bebegimsu benim oglan ameliyat oldu etti ikinci cocugu dusunmedim hep ama kocam her firsatta deniyo sansiniumarim kacak olmamistir diyorum her ay
ay öyle gercekten canımm tam köfte dudaklı bir kızım varSen en başından beri hissetmiştin kız olduğunu Allah kalbine göre verdi canım
Krese baslayinca alerjisi cikmisti 4 kutu antibiyotik kullandik ama iyilesmedi bir turlu sonra profa goturduk kulaginda sivi birikiyodu o artik bal kivamina gelmis ve cocuk isitme testinde %40 duymuyo cikti hem geniz eti alindi hemde kulaklarina tup takildi o anesteziden cikisini daha omrum boyunca unutmam yavrumun Allah kimseyi evladiyla sinamasin buna da sukur ama ben fazla hassasim uzerine cok titriyorumne ameliyatı oldu canım coook geçmiiş olsunnn
Amin allah kimseui evladıysa sınamasın, cok gecmis olsunKrese baslayinca alerjisi cikmisti 4 kutu antibiyotik kullandik ama iyilesmedi bir turlu sonra profa goturduk kulaginda sivi birikiyodu o artik bal kivamina gelmis ve cocuk isitme testinde %40 duymuyo cikti hem geniz eti alindi hemde kulaklarina tup takildi o anesteziden cikisini daha omrum boyunca unutmam yavrumun Allah kimseyi evladiyla sinamasin buna da sukur ama ben fazla hassasim uzerine cok titriyorum
Cok sukur toparliyor insallah daha iyi olacak siz neler yaptiniz ben yokken var mi dedikoduAmin allah kimseui evladıysa sınamasın, cok gecmis olsunİnşallaj bir dhaa böyle bir şeyle karşılaşmazsınız canım nasıl şimdi iyi mi?
ay bilmem ki bayadır konusmuyoruz kızz amaa A asloksuzoglu nun bebis de kızCok sukur toparliyor insallah daha iyi olacak siz neler yaptiniz ben yokken var mi dedikodu
Amin inşallah canım bizlerde dua et canımay öyle gercekten canımm tam köfte dudaklı bir kızım varAllah herkesin gönlüne göre versin inşallah
Canim yarin sabah ilk idrarla tekrarla testi bence 5 dakika icinde cikmayan cizgi maalesef gecerli sayilmiyor sabah yine gonder bize bakalim canimMerhaba kızlaar konuşmalarınız ne hoş Maşallah Allah sohbetinizi arttırsınsize birşey sormak istedim .
Aşılama oldum. İğnenin 12.günündeyim
Sabah test yaptım önce negatif gibi geldi 10 dk sonra zorla bir çizgi gördüm görmek istediğim için. Gördüğümü düşündüm . Sonra bi dışarı çıktım geldim arkadaşıma bebiş görmeye gittim . Test böyleydi sizce kurumamı yoksa bebiş mi
canım iğne etkisi olabilir diye biliyorum bence en sağlıklısı 15.günden sonra yapmak, inşallah bebiştirrrMerhaba kızlaar konuşmalarınız ne hoş Maşallah Allah sohbetinizi arttırsınsize birşey sormak istedim .
Sabah test yaptım önce negatif gibi geldi 10 dk sonra zorla bir çizgi gördüm görmek istediğim için. Gördüğümü düşündüm . Sonra bi dışarı çıktım geldim arkadaşıma bebiş görmeye gittim . Test böyleydi sizce kurumamı yoksa bebiş mi
5 aydır hep dualarımdasınız, Allah istryen herkese nasip etsinAmin inşallah canım bizlerde dua et canım
Canim yarin sabah ilk idrarla tekrarla testi bence 5 dakika icinde cikmayan cizgi maalesef gecerli sayilmiyor sabah yine gonder bize bakalim canim
Çok teşekkür ederim Kızlaar sabah yapınca yazarımcanım iğne etkisi olabilir diye biliyorum bence en sağlıklısı 15.günden sonra yapmak, inşallah bebiştirrr
Aaa çok geçmiş olsun inşallah bir an önce toparlar hiç kıyamam yaKrese baslayinca alerjisi cikmisti 4 kutu antibiyotik kullandik ama iyilesmedi bir turlu sonra profa goturduk kulaginda sivi birikiyodu o artik bal kivamina gelmis ve cocuk isitme testinde %40 duymuyo cikti hem geniz eti alindi hemde kulaklarina tup takildi o anesteziden cikisini daha omrum boyunca unutmam yavrumun Allah kimseyi evladiyla sinamasin buna da sukur ama ben fazla hassasim uzerine cok titriyorum
İnşallah bebiştir ya Rabbim yüzünü güldürsünMerhaba kızlaar konuşmalarınız ne hoş Maşallah Allah sohbetinizi arttırsınsize birşey sormak istedim .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?