Gebelik testlerim kızlar

ne ameliyatı oldu canım coook geçmiiş olsunnn
Krese baslayinca alerjisi cikmisti 4 kutu antibiyotik kullandik ama iyilesmedi bir turlu sonra profa goturduk kulaginda sivi birikiyodu o artik bal kivamina gelmis ve cocuk isitme testinde %40 duymuyo cikti hem geniz eti alindi hemde kulaklarina tup takildi o anesteziden cikisini daha omrum boyunca unutmam yavrumun Allah kimseyi evladiyla sinamasin buna da sukur ama ben fazla hassasim uzerine cok titriyorum

Amin allah kimseui evladıysa sınamasın, cok gecmis olsun İnşallaj bir dhaa böyle bir şeyle karşılaşmazsınız canım nasıl şimdi iyi mi?

Merhaba kızlaar konuşmalarınız ne hoş Maşallah Allah sohbetinizi arttırsın size birşey sormak istedim .
Aşılama oldum. İğnenin 12.günündeyim
Sabah test yaptım önce negatif gibi geldi 10 dk sonra zorla bir çizgi gördüm görmek istediğim için. Gördüğümü düşündüm . Sonra bi dışarı çıktım geldim arkadaşıma bebiş görmeye gittim . Test böyleydi sizce kurumamı yoksa bebiş mi

Eklentiler

• IMG_7993.webp
    85 KB · Görüntüleme: 30
  • IMG_7989.webp
    10,9 KB · Görüntüleme: 30
Canim yarin sabah ilk idrarla tekrarla testi bence 5 dakika icinde cikmayan cizgi maalesef gecerli sayilmiyor sabah yine gonder bize bakalim canim

canım iğne etkisi olabilir diye biliyorum bence en sağlıklısı 15.günden sonra yapmak, inşallah bebiştirrr

Aaa çok geçmiş olsun inşallah bir an önce toparlar hiç kıyamam ya özlemiştik seni de

İnşallah bebiştir ya Rabbim yüzünü güldürsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…