- 3 Haziran 2023
- 4.273
- 4.791
- 53
- 25
- Konu Sahibi asloksuzoglu
-
Bende çok merak ediyorum şu an kim öğrense erkek diyor 4 oldu siz kız dediniz annemin ağzından çıkan her şey gerçek oluyo çok tehlikeli 1 hafta önce bana sen hamilesin hemde erkek olcak dediHepsinden oncesi saglikli olmasi tabii ki ama bu isin cilveli kismi da cinsiyet ogrenme zamanlari merakla bekliyorum cinsiyetlerini
Aynen oyle unutamayacagi bir ani birakacagim ona bi daha kaza yasamaya cesaret edemeyecekAllah iyiliğiniziii versin gerçekten tongaya düşmüşsünüz iyi yapmışsınız haketmiş ama güzel bir şeye vesile olacak sizde süprizle onun aklını alın
Annen gebelik testlerinden bile önce pozitifi göstermiş sanaa hemde cinsiyetliBende çok merak ediyorum şu an kim öğrense erkek diyor 4 oldu siz kız dediniz annemin ağzından çıkan her şey gerçek oluyo çok tehlikeli 1 hafta önce bana sen hamilesin hemde erkek olcak dediçok merak ediyorum hangisiii sürekli kız, erkek bebek isimlerine bakıyorum
Bende yakinlarimdan kimi ruyamda gorduysem hamile olarak o ay hamile kaldi cinsiyetlerine kadar tuttu bakalim sizin nasil olacak merakla bekliyorumBende çok merak ediyorum şu an kim öğrense erkek diyor 4 oldu siz kız dediniz annemin ağzından çıkan her şey gerçek oluyo çok tehlikeli 1 hafta önce bana sen hamilesin hemde erkek olcak dediçok merak ediyorum hangisiii sürekli kız, erkek bebek isimlerine bakıyorum
İşte o kadarAynen oyle unutamayacagi bir ani birakacagim ona bi daha kaza yasamaya cesaret edemeyecek
erkekler çok fena yaAynen oyle unutamayacagi bir ani birakacagim ona bi daha kaza yasamaya cesaret edemeyecek
benim geöen akşam öğrenmeden önce aşırı midem bulanmıştı benim de öyle kolay kolay midem bulanmazBakalim ben nasil bi testle gelecegim sizlere monoton hayatima heycan katti durduk yere kolay kolay midem bulanmaz oglumda da 2 aydan sonra yanma olmustu psikolojik sanirim 4-5 gundur ara ara midem bulaniyo hic bu kadar erken mide bulantisi yasayan oldugunu sanmiyorum canim kocam psikolojimi de bozdu
Onlar hayati baska pencereden yasiyolar hele ki benim kocamin isi gucu benle ugrasmak ugrasacak bisey bulamayinca hormonlariyla ugrasayim dedi namissizerkekler çok fena ya
Kiz dur durduk yere umit baglamayayim olma fikrine cok alisirsam artik nefes aldirmam kocayabenim geöen akşam öğrenmeden önce aşırı midem bulanmıştı benim de öyle kolay kolay midem bulanmaz
Ahaha Allahım çok güldüm gece geceOnlar hayati baska pencereden yasiyolar hele ki benim kocamin isi gucu benle ugrasmak ugrasacak bisey bulamayinca hormonlariyla ugrasayim dedi namissiz
Birdaha tekrarla benceMerhabalar gebelik testi yaptım biri çıkarken diğeri çıkmadı neden acaba yaşayan var mı
Yaaa gercekten baya baya varBugün biraz daha belli gibi teyzeleri...
Hep gulun minnaklarin anneleri Allahim yuzunuzden gulucugu eksitmesinAhaha Allahım çok güldüm gece gece
Yaaa Allah razı olsun inşallah senden de güzel haberler alırızHep gulun minnaklarin anneleri Allahim yuzunuzden gulucugu eksitmesin
Kanda çıkmıycak diye korkuyorum ben ya bi telaş sardı beni sanki testler yanlışda kanda negatif olcakBende reglime 3 gün kala öğrenmiştim çok silikti bu şekilde6 5 ve 4 gün kala bembeyaz negatifti
Hadi bakalim ben ilk gebeligimi ogrendigimde kadinlar klubune yeni uyeydim burada 4 arkadas ayni donemde dogum yaptik hala wp da gorusuyoruz ayni donem cocuklarimiz tabii 2 tanesi benim uzerime 1 er tane daha dogurduYaaa Allah razı olsun inşallah senden de güzel haberler alırız
fotoğraftakinden çok daha pembe ya inanamadım sabah ilk idrarla yaptığımda resmen çizgi falan yoktu akşam attığımdan silikti...Yaaa gercekten baya baya var
kaç tane test yaptın ya öyle düşünme çıkcak hemde senin betan baya iyi çokcak eminim benKanda çıkmıycak diye korkuyorum ben ya bi telaş sardı beni sanki testler yanlışda kanda negatif olcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?