Gebelik testlerim kızlar

Hepsinden oncesi saglikli olmasi tabii ki ama bu isin cilveli kismi da cinsiyet ogrenme zamanlari merakla bekliyorum cinsiyetlerini
Bende çok merak ediyorum şu an kim öğrense erkek diyor 4 oldu siz kız dediniz annemin ağzından çıkan her şey gerçek oluyo çok tehlikeli 1 hafta önce bana sen hamilesin hemde erkek olcak dedi çok merak ediyorum hangisiii sürekli kız, erkek bebek isimlerine bakıyorum

Annen gebelik testlerinden bile önce pozitifi göstermiş sanaa hemde cinsiyetli çok tatlı ya

Bende yakinlarimdan kimi ruyamda gorduysem hamile olarak o ay hamile kaldi cinsiyetlerine kadar tuttu bakalim sizin nasil olacak merakla bekliyorum

Bakalim ben nasil bi testle gelecegim sizlere monoton hayatima heycan katti durduk yere kolay kolay midem bulanmaz oglumda da 2 aydan sonra yanma olmustu psikolojik sanirim 4-5 gundur ara ara midem bulaniyo hic bu kadar erken mide bulantisi yasayan oldugunu sanmiyorum canim kocam psikolojimi de bozdu

benim geöen akşam öğrenmeden önce aşırı midem bulanmıştı benim de öyle kolay kolay midem bulanmaz

mesela benimde genelde içimden geçen gerçek olur ama bunun hayatımda çok örneği var ben hep bir kız bi oğlan ikiz isterdim sabah ben ilk idrarla test yaptım dün yaptığımdan bile silikti şimdi böyle koyu görünce acaba mı dedim

Yaaa Allah razı olsun inşallah senden de güzel haberler alırız
Hadi bakalim ben ilk gebeligimi ogrendigimde kadinlar klubune yeni uyeydim burada 4 arkadas ayni donemde dogum yaptik hala wp da gorusuyoruz ayni donem cocuklarimiz tabii 2 tanesi benim uzerime 1 er tane daha dogurdu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…