- 27 Ağustos 2021
- 497
- 216
- 33
- 28
- Konu Sahibi asloksuzoglu
-
Kaset testle neden yapmadın hiçfotoğraftakinden çok daha pembe ya inanamadım sabah ilk idrarla yaptığımda resmen çizgi falan yoktu akşam attığımdan silikti...
nöbetçi eczaneden aldım ya yakın 2 tane vardı ikisibde de ypktu artımed vardı onu da ben istemedimKaset testle neden yapmadın hiç
İnşallah ama eşim diyo tam kırmızı degıl yanlıştır heveslenme boşuna diyokaç tane test yaptın ya öyle düşünme çıkcak hemde senin betan baya iyi çokcak eminim ben
Stres gebeligin en buyuk dusmani lutfen kendinizi bunaltmayin siz farketmezsiniz belki ama bebisiniz butun duygulari fiziksel olarak hissediyor icinizi ferah tutun bol bol dua edin ben hamile oldugumu bilmiyoken igne vurulmustum ve ilk gittigim doktor muayene bile etmeden %50 duser dedi aglayarak nasil arabayi kullandim isyerinde wc ye kendimi nasil attim bilmiyorum sakinlesmeme en yardimci olan sey dua oldu annem sen Allaha inaniyorsun inancin var olursa da Allahtan olmazsa da dedi o zaman dank etti dua ettim hep simdi icerde yatiyo sipa 3 yasini doldurduKanda çıkmıycak diye korkuyorum ben ya bi telaş sardı beni sanki testler yanlışda kanda negatif olcak
He ozaman iyi yaptınnöbetçi eczaneden aldım ya yakın 2 tane vardı ikisibde de ypktu artımed vardı onu da ben istemedim
O kadar da yapma kız yazık adamcaiızaKiz dur durduk yere umit baglamayayim olma fikrine cok alisirsam artik nefes aldirmam kocaya
Ya maşallah seninde mi oğlan benimde tam 3 yaşında oğlum var suan hala ayakta amaStres gebeligin en buyuk dusmani lutfen kendinizi bunaltmayin siz farketmezsiniz belki ama bebisiniz butun duygulari fiziksel olarak hissediyor icinizi ferah tutun bol bol dua edin ben hamile oldugumu bilmiyoken igne vurulmustum ve ilk gittigim doktor muayene bile etmeden %50 duser dedi aglayarak nasil arabayi kullandim isyerinde wc ye kendimi nasil attim bilmiyorum sakinlesmeme en yardimci olan sey dua oldu annem sen Allaha inaniyorsun inancin var olursa da Allahtan olmazsa da dedi o zaman dank etti dua ettim hep simdi icerde yatiyo sipa 3 yasini doldurdu
kocan az daha konuşursa camdan fırlıcak gibi gelşyoİnşallah ama eşim diyo tam kırmızı degıl yanlıştır heveslenme boşuna diyo
dedim zaten aenin bu hareketlerinden bunaldım bulaşık herif git dedim gitmiyodakocan az daha konuşursa camdan fırlıcak gibi gelşyo
Valla bana da yazik beynimle oynuyo sira bana gecti bende onu oynaticam ilk cocugum pandemide oldu ne cocuguma istediklerimi yapabildim ne bizim icin istediklerimi fotografcilar bile calismadi olur da hamile kalirsam bu ay yandi o baby showerdan tut dis cekime kadar hepsini yaptiricam kendi kasindiO kadar da yapma kız yazık adamcaiıza
Bizimki de 12 den once uyumuyodu esim dedi boyle olmaz aldi eline 9:30 da yataga goturuyo uyutuyo ama sabah 6 da ayaktaYa maşallah seninde mi oğlan benimde tam 3 yaşında oğlum var suan hala ayakta ama
başka bi şey dedi mi ister yavas yavas yaadedim zaten aenin bu hareketlerinden bunaldım bulaşık herif git dedim gitmiyoda
yaptır kız içinde kalmasınValla bana da yazik beynimle oynuyo sira bana gecti bende onu oynaticam ilk cocugum pandemide oldu ne cocuguma istediklerimi yapabildim ne bizim icin istediklerimi fotografcilar bile calismadi olur da hamile kalirsam bu ay yandi o baby showerdan tut dis cekime kadar hepsini yaptiricam kendi kasindi
Yok yok gitsin gerekirse ek ise girsin cok masraf ettiricem onayaptır kız içinde kalmasın
Öyle düşünme canım bariz belli testlerinKanda çıkmıycak diye korkuyorum ben ya bi telaş sardı beni sanki testler yanlışda kanda negatif olcak
Yessss benim adet olcak gibi agrilarim oluyodu ilk 3 ay adet doneminin geldigi gunler aha diyodum dusuyo cocuk meger rahim regli doneminde ayni kasilmalari yapiyormus hatta menepozda bile yasaniyomus bunlar birde bebegin tutunmasinda kasiliyor kanaman olmadigi surece kirmizi sekilde sorun yok demek kahverengi olursa yine de doktora gorun mutlaka progestan verdiler bana meselakızlar benim hem sağ kasık hem sol kasıkta bazen baya sızlandıracak kaar batma oluyor normal mi ki
ya regl sancısı gibi değil de bstma gibi hep solda hissediyodum şimdi sağda batmalar oluyor anlayamadım ister istemez korktum bi önceki de sağlıksız oluncaYessss benim adet olcak gibi agrilarim oluyodu ilk 3 ay adet doneminin geldigi gunler aha diyodum dusuyo cocuk meger rahim regli doneminde ayni kasilmalari yapiyormus hatta menepozda bile yasaniyomus bunlar birde bebegin tutunmasinda kasiliyor kanaman olmadigi surece kirmizi sekilde sorun yok demek kahverengi olursa yine de doktora gorun mutlaka progestan verdiler bana mesela
Olumsuzu dusunme olumsuzu cagirma kuzum her gebelik farkli bicak saplanmasi gibi mi. Agrin anlik gidip gelen sekildeya regl sancısı gibi değil de bstma gibi hep solda hissediyodum şimdi sağda batmalar oluyor anlayamadım ister istemez korktum bi önceki de sağlıksız olunca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?