Gebelik testlerim kızlar

Kanda çıkmıycak diye korkuyorum ben ya bi telaş sardı beni sanki testler yanlışda kanda negatif olcak
Stres gebeligin en buyuk dusmani lutfen kendinizi bunaltmayin siz farketmezsiniz belki ama bebisiniz butun duygulari fiziksel olarak hissediyor icinizi ferah tutun bol bol dua edin ben hamile oldugumu bilmiyoken igne vurulmustum ve ilk gittigim doktor muayene bile etmeden %50 duser dedi aglayarak nasil arabayi kullandim isyerinde wc ye kendimi nasil attim bilmiyorum sakinlesmeme en yardimci olan sey dua oldu annem sen Allaha inaniyorsun inancin var olursa da Allahtan olmazsa da dedi o zaman dank etti dua ettim hep simdi icerde yatiyo sipa 3 yasini doldurdu

Ya maşallah seninde mi oğlan benimde tam 3 yaşında oğlum var suan hala ayakta ama

O kadar da yapma kız yazık adamcaiıza
Valla bana da yazik beynimle oynuyo sira bana gecti bende onu oynaticam ilk cocugum pandemide oldu ne cocuguma istediklerimi yapabildim ne bizim icin istediklerimi fotografcilar bile calismadi olur da hamile kalirsam bu ay yandi o baby showerdan tut dis cekime kadar hepsini yaptiricam kendi kasindi

yaptır kız içinde kalmasın

kızlar benim hem sağ kasık hem sol kasıkta bazen baya sızlandıracak kaar batma oluyor normal mi ki
Yessss benim adet olcak gibi agrilarim oluyodu ilk 3 ay adet doneminin geldigi gunler aha diyodum dusuyo cocuk meger rahim regli doneminde ayni kasilmalari yapiyormus hatta menepozda bile yasaniyomus bunlar birde bebegin tutunmasinda kasiliyor kanaman olmadigi surece kirmizi sekilde sorun yok demek kahverengi olursa yine de doktora gorun mutlaka progestan verdiler bana mesela

ya regl sancısı gibi değil de bstma gibi hep solda hissediyodum şimdi sağda batmalar oluyor anlayamadım ister istemez korktum bi önceki de sağlıksız olunca

ya regl sancısı gibi değil de bstma gibi hep solda hissediyodum şimdi sağda batmalar oluyor anlayamadım ister istemez korktum bi önceki de sağlıksız olunca
Olumsuzu dusunme olumsuzu cagirma kuzum her gebelik farkli bicak saplanmasi gibi mi. Agrin anlik gidip gelen sekilde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…