- 23 Ağustos 2018
- 21
- 3
- 36
- 30
- Konu Sahibi Hmyrasntrk
-
Bence acele etmiyorsun. Bende 4 aylık evliyken gittim 8 aylık evliyim dedım. O gün bugündür de hep tedavıdeyız. İyiki de erken farketmişiz dedik. Bende sorun yok eşimde ama o tedavi oldu. En son tüp bebege karar verdik 4 kez yaptırdım 1 kez hamile kalabılfım o da düştü zaten. Hakkında hayırlısı canım. Kadın dogum git kontrol ettir kendını eşinde üroloji ye gitsin. Bir sey yoksa da içiniz rahat olsunKızlar bir konuda derdimi paylaşmak istiyorum sizinle ;
Ben hamile olmak istiyorum 6 ay oldu evleneli ama hala kalmadım sizce acele mi ediyorum yoksa zamanı mi vardır sigara kullanıyorum onun etkisi mi var şüphem oldu birkere kadın doğuma acile gittim muayene oldum bir sıkıntı olsaydı benle çıkardı dimi sizce napmaliyim
Bence acele etmiyorsun. Bende 4 aylık evliyken gittim 8 aylık evliyim dedım. O gün bugündür de hep tedavıdeyız. İyiki de erken farketmişiz dedik. Bende sorun yok eşimde ama o tedavi oldu. En son tüp bebege karar verdik 4 kez yaptırdım 1 kez hamile kalabılfım o da düştü zaten. Hakkında hayırlısı canım. Kadın dogum git kontrol ettir kendını eşinde üroloji ye gitsin. Bir sey yoksa da içiniz rahat olsun
Yargılama hakkı yok. 9 aylık evliyim de. Ama adetin in 3. Günü git canım tekrar tekrar gitme.Peki doktora gittiğinde yargilamiyor dimi
Genelde adetin 2 ya da 3. Günü çagirir doktorlar o gün kan da yumurta lık rezervlerin dogru sonucu verır baska doktora da sor bence.Birkere gitmiştim adetin bitince gel demişti ama
Doktorlar 1 yıl bekletir. Sigarayı kesınlıkle bırak bebek ıstıyorsan.Kadın doğumun aciline gitmistim isimden dolayı gidemedim şüphe vardı gebelik testi yaptı ayriyeten alttan kontrol etti ve ultrason da bakti peki kalmamda bir problem var mi dedim yok dedi acele etme 6 aylık evlisin daha dedi
Normal yolla da sigara zararlıdır... Özellikle tüp bebek tedavisinde doktorların ilk sorduğu soru budur sıgara kullanıyormusun...Yani olabilitesi ve diyorsun beklemek lazım dusunmeye gerek yok
acilden muayene ile sıkıntı çıkar mı ciddi misin bunu sorarken ?Kızlar bir konuda derdimi paylaşmak istiyorum sizinle ;
Ben hamile olmak istiyorum 6 ay oldu evleneli ama hala kalmadım sizce acele mi ediyorum yoksa zamanı mi vardır sigara kullanıyorum onun etkisi mi var şüphem oldu birkere kadın doğuma acile gittim muayene oldum bir sıkıntı olsaydı benle çıkardı dimi sizce napmaliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?