- 16 Mayıs 2018
- 785
- 429
- 23
- Konu Sahibi Hmyrasntrk
-
Canim kan testi idrara göre erken belli olur ama sen gene de acele etme adetinin gecikmesini bekle bence seni anliyorum ama stres ve kafaya takmakta hamile kalmayi engelliyor malesefBiraz aceleci davrandim galiba cok tesekkur ederim insallah sonuc degisir hayirlisiyla yarin kan testi yaptirmayi dusunuyorum onda cikar degil mi?
Pekii dediginiz gibi yapicam bir kac gun daha sabir cok sagolun icimi rahatlattinizCanim kan testi idrara göre erken belli olur ama sen gene de acele etme adetinin gecikmesini bekle bence seni anliyorum ama stres ve kafaya takmakta hamile kalmayi engelliyor malesef
28 günlük adet döngüsünde, 14. Gün yumurtadığınız varsayılır. Yani adet olduktan 12-16 günler arası hamile kalmış olabilirsiniz.Tamamdir yarin kan testini yaptirsam sonuc nasil olur
Ins canim Allah gönlüne gore versin negagif cikarsada üzülme zamani vardir ins kisa sürede istedigin olur iyi geceler :)Pekii dediginiz gibi yapicam bir kac gun daha sabir cok sagolun icimi rahatlattiniz
Aynennn vallahi esimle ayni evde ayri kaldik..Daha çok erken bu düşünceler için. Evliliğin tadını çıkarın. Bir süre daha bekleyin. Sonra detaylı tahlil yaptırırsiniz. Yeni evliliğin kıymetini bilin. Gezin tozun. Bir daha bu günler geri gelmiyor ah ah efkarlandim. Nerdeyse üç yıldır sinemaya bile gitmiyorumbaşbaşa yemegi ne zaman yedik son olarak hatırlamıyorum. Çocuk çok güzel ama acele etmeyin. Her şeyin tadını zamanında çıkarın genç ve enerjikken. Allah hayırlı zamanda hayırlı evlatlar versin inşallah :)
Eki Görüntüle 2187472 Merhaba reglime 4 gün kala test yaptım çok dikkatli baktığımda belli belirsiz bir çizgi görünüyor sizce hamile iyim birazdaha beklemelimiyim bilemedim emin olmadan eşime söylemekte istemiyorum boşuna umutlanmasın die
İnşallah vardırBence var bir şeyler. 2 gün sonra tekrarla
Hamilesin kan testi yaptirEki Görüntüle 2187472 Merhaba reglime 4 gün kala test yaptım çok dikkatli baktığımda belli belirsiz bir çizgi görünüyor sizce hamile iyim birazdaha beklemelimiyim bilemedim emin olmadan eşime söylemekte istemiyorum boşuna umutlanmasın die
Kızlar bir konuda derdimi paylaşmak istiyorum sizinle ;
Ben hamile olmak istiyorum 6 ay oldu evleneli ama hala kalmadım sizce acele mi ediyorum yoksa zamanı mi vardır sigara kullanıyorum onun etkisi mi var şüphem oldu birkere kadın doğuma acile gittim muayene oldum bir sıkıntı olsaydı benle çıkardı dimi sizce napmaliyim
Hamilesin kan testi yaptir
Atarmisin testi
Eczaneye gidip predictor tes ile birtane de kaset test aldım malesef ikiside tek çizgisabah çok umutlanmıştım şuan hayal kırıklığı malesef
evet canım büyük ihitmal hamilesin. Darısı bize olsun inş. En ufak bir belirti yok bat a 4gün kaldı. Bu ay da olmadı.Hamilesin kan testi yaptir
ovulasyon testlerini deneyin. yumurtlama sürecini tam olarak gösteriyor. belki siz yumurtlama gününü tutturamıyorsunuzdur. bir yandan da muayenelerinizi yaptırın tabi.sigarayı kesin bırakın. doğurganlığı azaltıyor. hatta eşinizin bile bırakması gerekebilir. sperm kalitesini etkiliyor.Kızlar bir konuda derdimi paylaşmak istiyorum sizinle ;
Ben hamile olmak istiyorum 6 ay oldu evleneli ama hala kalmadım sizce acele mi ediyorum yoksa zamanı mi vardır sigara kullanıyorum onun etkisi mi var şüphem oldu birkere kadın doğuma acile gittim muayene oldum bir sıkıntı olsaydı benle çıkardı dimi sizce napmaliyim
evet canım büyük ihitmal hamilesin. Darısı bize olsun inş. En ufak bir belirti yok bat a 4gün kaldı. Bu ay da olmadı.[/QUOTE
Kimyasal gebelikmiş malesef
İnşallah canımcanını sıkma Rabbim sağlıklı evlat verecek bize de elbet.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?