Gebelik

Biraz aceleci davrandim galiba cok tesekkur ederim insallah sonuc degisir hayirlisiyla yarin kan testi yaptirmayi dusunuyorum onda cikar degil mi?
Canim kan testi idrara göre erken belli olur ama sen gene de acele etme adetinin gecikmesini bekle bence seni anliyorum ama stres ve kafaya takmakta hamile kalmayi engelliyor malesef

Canim kan testi idrara göre erken belli olur ama sen gene de acele etme adetinin gecikmesini bekle bence seni anliyorum ama stres ve kafaya takmakta hamile kalmayi engelliyor malesef
Pekii dediginiz gibi yapicam bir kac gun daha sabir cok sagolun icimi rahatlattiniz

Tamamdir yarin kan testini yaptirsam sonuc nasil olur
28 günlük adet döngüsünde, 14. Gün yumurtadığınız varsayılır. Yani adet olduktan 12-16 günler arası hamile kalmış olabilirsiniz.
Çok uç örnekler dışında büyük ihtimalle kanda çıkar. Ben başka bir durum için tahlil vermiştim 26 yani düşük bir değer çıkmıştı. Adetime 4-5gün kadar vardı.

6 ay cok erken surec.
Isinize karismak gibi olmasinda aceleniz ne ki ? Once gezin tozun evliliginizin tadini cikarin ...
Zamani gelince olacktir muhakkak ...
Hakkinizda hayirlisi ....

Aynennn vallahi esimle ayni evde ayri kaldik..

Sigara büyük bi sorun bir an önce bırakmalısın.. acele etme doktorlar 1 sene boyunca düzenli denenmesini normal kabul ediyor...
Yinede bi hormon tahlili yaptırmanı öneririm kontrollerin yapılsın Allah'tan hayırlısını dile zamanı gelince nasip olur inşallah
Bu arada folik asite başla hergün
Sağlıklı gebelik için önemli.. sağlığına iyi bak ve sakın strese girme stresde olmamasını geciktirir

Merhaba reglime 4 gün kala test yaptım çok dikkatli baktığımda belli belirsiz bir çizgi görünüyor sizce hamile iyim birazdaha beklemelimiyim bilemedim emin olmadan eşime söylemekte istemiyorum boşuna umutlanmasın die

Son düzenleme:

Bence var bir şeyler. 2 gün sonra tekrarla

6 ay çok erken arkadaşım 1 sene biraz kendinizi tanıyın evliliği tanıyın yaa
Daha geçen birini anlattılar 1 sene dolmadan doğum yapacak bu ne acele

ovulasyon testlerini deneyin. yumurtlama sürecini tam olarak gösteriyor. belki siz yumurtlama gününü tutturamıyorsunuzdur. bir yandan da muayenelerinizi yaptırın tabi.sigarayı kesin bırakın. doğurganlığı azaltıyor. hatta eşinizin bile bırakması gerekebilir. sperm kalitesini etkiliyor.

canını sıkma Rabbim sağlıklı evlat verecek bize de elbet.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…