Gebelik

Yaşınız kaç, yumurtlamanız düzenli mi? Adetin 3. Günü gidip kan tahlili ile değerlerinize baktırmalısınız

Bence acele etmiyorsunuz kendinizi hazır hissedip istiyorsanız bu sizin en doğal hakkınız doktora gittiğinizde 6 aylık evli olduğunuzu söylemeyin

Peki doktora gittiğinde yargilamiyor dimi
Hödük bir doktora denk gelmediğin sürece yargılamaz, niye yargılasın? Hamile kalamıyorum diye gitmezsin, kaç aylık evli olduğun hakkında da yalan söylemene gerek yok. Bebek düşünüyoruz,bir sorun var mı yok mu, öncesinde bir öğrenmek istedim, de, doktorların işi bu. Sadece sorun olunca gidilecek diye bir kural yok ki. Bir de eşin de görünmeli tabi ki.

Benim bi arkadaşım 1 yıldan sonra hamile kaldı. Doktora gitmişti, sıkıntı yok demişti takviye olarak vitamin vermişti çok zayıf olduğu için. Ve 1 yıldan sonra olmazsa sıkıntı olarak görüyoruz demiş doktor. Sonra vitaminlerini kullandı, düzenli beslendi, stresi bıraktı 1 yılın sonunda hamile olduğunu öğrendi. Hatta adet bile görmüştü, ihtimal vermediği bi anda öğrendi. Daha yenisiniz bence acele etmeyin, ama önce gidip muayene olun. Stres çok etkiliyor bu hamile kalma olayını. Kafanızı boşaltın

öncelikle rahat olmalısınız bu işi kafaya takmak daha da olumsuz etkiliyor
benim bir oğlum var hemen olmuştu
2. ye tüp bebekle bile kalamadım
dr a görünebilirsiniz elbette adetin 3. günü rutin tahlillerinizi yaptırın derim
sizde bişey çıkmazsa eşiniz de görünmeli
inşallah gönlünüze göre olur

Bende eşimle birlikte gitmiştim iyi kide erken gitmişiz eşim ameliyat oldu

Aynı durumdayım.. korunurken hemen olur sanıyordum deli gibi korunuyordum.. yok arkadaş ne zormuş.
Pazartesi doktora gideceğim her ay hüsrana uğramaktan bir hal oldum. 1 senenin dolmasını bekleyemeceğim valla.

adetinizin 2.yada 3.gunu gidin cocuk dusunuyoruz genel bir kontrol olmak istiyorum diyin hormonlariniza falan bakilsin sonra zaten 1 sene gecmeden tedavi onermiyoruz diyecekler eger onemli bir sorun yoksa tabi yargilamaya haklari yokkun en dogal hakkinizi kullaniyorsunuz

Merhaba hanimlar. Bir sorum olacak adetime 4 gun var ben dayanamayip idrar testi yaptim negatif cikti sonuc degisir mi bir kac gun daha beklesem ?

Canim sende sıkıntı yoksa esinde bi görünsün belki spermlerde sorun vardır.ins onda da bisey yoksa bekleyin ben doktora gittigimde doktor 1 yil duzenli ilişki olup cocuk olmazsa o zaman supheleniriz demisti .aklina takiliyorsa eşinde urolojiye gitsin

Doktor yargılamaz ama belli bir süre geçmedende tedavi falan uygulamıyorlar. Arkadaşım da öyle gitmiş acelen ne demiş doktor. 6 ay geçmeden ciddiye almıyorlar sonrasında yavaş yavaş tedaviye başlıyorlar.

İmkan varda istanbul bahçeci kliniği mustafa bahçeciye git.boş dönmiceksin.

Muayne olmakta fayda var sorun yoksa yine beklersiniz zaten.
Allah en kısa zamanda nasip etsin inşallah

Cevap bekliyorum lutfen moralim cok bozuldu
Canim umut olmasim ama değişebilir.ben kan testi yapılmıştı onda çıkmadi hamile oldugum çünkü 5 6 günlük falandi tahminimce.bi de ilac yazdi doktor onuda kullandim adet olunca gel test yapalim dedi adet olmadim çünkü hamileymisim olabiliyor yani ama kendini cok sartlandirma erken test yapma bi daha adetini en az 1 2 gun gecsin

Merhaba hanimlar. Bir sorum olacak adetime 4 gun var ben dayanamayip idrar testi yaptim negatif cikti sonuc degisir mi bir kac gun daha beklesem ?
Eski konuya yazdığınız için konu hortladı ona yorumlar geliyor.
Sonucun değişmesinden ziyade sonucun idrara geçebilmesi için hormon düzeniyiz henüz yükselmemiş olabilir. Belirtiler, negatif-pozitif hikayelerinin çoğu rastgele şeylerdir. Adet gününüz geçtikten sonra tekrarlayın. Daha doğru sonuç için kan testi yaptırın.

Biraz aceleci davrandim galiba cok tesekkur ederim insallah sonuc degisir hayirlisiyla yarin kan testi yaptirmayi dusunuyorum onda cikar degil mi?

Tamamdir yarin kan testini yaptirsam sonuc nasil olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…