- Konu Sahibi Hmyrasntrk
-
Kızlar bir konuda derdimi paylaşmak istiyorum sizinle ;
Ben hamile olmak istiyorum 6 ay oldu evleneli ama hala kalmadım sizce acele mi ediyorum yoksa zamanı mi vardır sigara kullanıyorum onun etkisi mi var şüphem oldu birkere kadın doğuma acile gittim muayene oldum bir sıkıntı olsaydı benle çıkardı dimi sizce napmaliyim
eşin niye gitmiyo doktora sadece senin gitmenle olmaz kiYani olabilitesi ve diyorsun beklemek lazım dusunmeye gerek yok
Hödük bir doktora denk gelmediğin sürece yargılamaz, niye yargılasın? Hamile kalamıyorum diye gitmezsin, kaç aylık evli olduğun hakkında da yalan söylemene gerek yok. Bebek düşünüyoruz,bir sorun var mı yok mu, öncesinde bir öğrenmek istedim, de, doktorların işi bu. Sadece sorun olunca gidilecek diye bir kural yok ki. Bir de eşin de görünmeli tabi ki.Peki doktora gittiğinde yargilamiyor dimi
Bende eşimle birlikte gitmiştim iyi kide erken gitmişiz eşim ameliyat olduKızlar bir konuda derdimi paylaşmak istiyorum sizinle ;
Ben hamile olmak istiyorum 6 ay oldu evleneli ama hala kalmadım sizce acele mi ediyorum yoksa zamanı mi vardır sigara kullanıyorum onun etkisi mi var şüphem oldu birkere kadın doğuma acile gittim muayene oldum bir sıkıntı olsaydı benle çıkardı dimi sizce napmaliyim
Canim sende sıkıntı yoksa esinde bi görünsün belki spermlerde sorun vardır.ins onda da bisey yoksa bekleyin ben doktora gittigimde doktor 1 yil duzenli ilişki olup cocuk olmazsa o zaman supheleniriz demisti .aklina takiliyorsa eşinde urolojiye gitsinKızlar bir konuda derdimi paylaşmak istiyorum sizinle ;
İmkan varda istanbul bahçeci kliniği mustafa bahçeciye git.boş dönmiceksin.Bence acele etmiyorsun. Bende 4 aylık evliyken gittim 8 aylık evliyim dedım. O gün bugündür de hep tedavıdeyız. İyiki de erken farketmişiz dedik. Bende sorun yok eşimde ama o tedavi oldu. En son tüp bebege karar verdik 4 kez yaptırdım 1 kez hamile kalabılfım o da düştü zaten. Hakkında hayırlısı canım. Kadın dogum git kontrol ettir kendını eşinde üroloji ye gitsin. Bir sey yoksa da içiniz rahat olsun
Canim umut olmasim ama değişebilir.ben kan testi yapılmıştı onda çıkmadi hamile oldugum çünkü 5 6 günlük falandi tahminimce.bi de ilac yazdi doktor onuda kullandim adet olunca gel test yapalim dedi adet olmadim çünkü hamileymisim olabiliyor yani ama kendini cok sartlandirma erken test yapma bi daha adetini en az 1 2 gun gecsinCevap bekliyorum lutfen moralim cok bozuldu
Eski konuya yazdığınız için konu hortladı ona yorumlar geliyor.Merhaba hanimlar. Bir sorum olacak adetime 4 gun var ben dayanamayip idrar testi yaptim negatif cikti sonuc degisir mi bir kac gun daha beklesem ?
Biraz aceleci davrandim galiba cok tesekkur ederim insallah sonuc degisir hayirlisiyla yarin kan testi yaptirmayi dusunuyorum onda cikar degil mi?Canim umut olmasim ama değişebilir.ben kan testi yapılmıştı onda çıkmadi hamile oldugum çünkü 5 6 günlük falandi tahminimce.bi de ilac yazdi doktor onuda kullandim adet olunca gel test yapalim dedi adet olmadim çünkü hamileymisim olabiliyor yani ama kendini cok sartlandirma erken test yapma bi daha adetini en az 1 2 gun gecsin
Tamamdir yarin kan testini yaptirsam sonuc nasil olurEski konuya yazdığınız için konu hortladı ona yorumlar geliyor.
Sonucun değişmesinden ziyade sonucun idrara geçebilmesi için hormon düzeniyiz henüz yükselmemiş olabilir. Belirtiler, negatif-pozitif hikayelerinin çoğu rastgele şeylerdir. Adet gününüz geçtikten sonra tekrarlayın. Daha doğru sonuç için kan testi yaptırın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?