decavit kullandım ben ama yine halsizdim sürekli kafamı biyerlere koymak istiyordumIyi gunler hanımlar 6 buçuk haftalik gebeyim aşıri deeecede halsizligim var gebelikden dir muhtemelen ama sorum şu dr bana folil asit ve almam gereken tum vitaminleri balik yaği iceren bi takviye verdi ben kullanmaya yeni başladim kullanıp da halsizliği geçen oldu mu böyle sürekli yerlerdeyim yatoyorum kolumu kaldıramıyorum kullanan anneler den cevap bekliyorum teşekkürler
Hıımm etkisi olmadı sende o zamandecavit kullandım ben ama yine halsizdim sürekli kafamı biyerlere koymak istiyordum
içtiğim halde öyleysem içmesem neler olurdu bilmiyorum .herkesin bünyesi bir değil sen kullan doktor verdiyse belki iyi gelir sanaHıımm etkisi olmadı sende o zaman
Evet dogru söylüyorsun belki.icmesen daha kotu olucaksın canim saģlıklı bebeklerimiz olur inşallahiçtiğim halde öyleysem içmesem neler olurdu bilmiyorum .herkesin bünyesi bir değil sen kullan doktor verdiyse belki iyi gelir sana
ben doğum yaptım cnm darısı san olsun inşallahEvet dogru söylüyorsun belki.icmesen daha kotu olucaksın canim saģlıklı bebeklerimiz olur inşallah
Allah razı olsunben doğum yaptım cnm darısı san olsun inşallah
Ilk 3 ay folik asit verdi dr. Ama 3 ay bulanti ve halsizlik epey zorlu oluyor. Sonra f asiti bırakıp baska vitaminlere geçiliyor. Ama ilk 3 ay zor geçen süreç. Yapacak pek bisey yok. Bebeğiniz hayırlı olsun.Iyi gunler hanımlar 6 buçuk haftalik gebeyim aşıri deeecede halsizligim var gebelikden dir muhtemelen ama sorum şu dr bana folil asit ve almam gereken tum vitaminleri balik yaği iceren bi takviye verdi ben kullanmaya yeni başladim kullanıp da halsizliği geçen oldu mu böyle sürekli yerlerdeyim yatoyorum kolumu kaldıramıyorum kullanan anneler den cevap bekliyorum teşekkürler
Iyi gunler hanımlar 6 buçuk haftalik gebeyim aşıri deeecede halsizligim var gebelikden dir muhtemelen ama sorum şu dr bana folil asit ve almam gereken tum vitaminleri balik yaği iceren bi takviye verdi ben kullanmaya yeni başladim kullanıp da halsizliği geçen oldu mu böyle sürekli yerlerdeyim yatoyorum kolumu kaldıramıyorum kullanan anneler den cevap bekliyorum teşekkürler
Iyi gunler hanımlar 6 buçuk haftalik gebeyim aşıri deeecede halsizligim var gebelikden dir muhtemelen ama sorum şu dr bana folil asit ve almam gereken tum vitaminleri balik yaği iceren bi takviye verdi ben kullanmaya yeni başladim kullanıp da halsizliği geçen oldu mu böyle sürekli yerlerdeyim yatoyorum kolumu kaldıramıyorum kullanan anneler den cevap bekliyorum teşekkürler
Merhebalar bende 5 haftalık gebeyim. Hamilelik öncesi folik asit almamıştım. Doktorum folik asit, kalsiyum demir içeren bir ilaç ve alg yağı verdi günde birer tane alıyorum. Çalışıyorum eve gidince yemek yiyip hemen uykum geliyor kıvrılıyorum :)))
Daha erken uykum geliyor şimdilerde.
inan bende öyleyim..her fırsatta uyuyorum...
Ayy insallah geçer de rahatlarim tadim tuzum yokHalsızlık ilk 3 ayda her zaman vardır ama gecicek merak etmee :) oldukca fazla su iç vucudunun dırencı kırılmasınn
folik asit gebeliğin basından ıtıbaren bebek için verilir. ben 8. ayımın ıcerısındeyım ve folık asıtı en basından beri hala da kullanıyorum. Tek farkı smdı kullandıgım folik asit b12 ve demir karısımı uclu bi vitamin o kadar canım.
Aynen o durumdayim uykunun bile tadı yok cok şükür ama halime kusma yok en azındanMerhebalar bende 5 haftalık gebeyim. Hamilelik öncesi folik asit almamıştım. Doktorum folik asit, kalsiyum demir içeren bir ilaç ve alg yağı verdi günde birer tane alıyorum. Çalışıyorum eve gidince yemek yiyip hemen uykum geliyor kıvrılıyorum :)))
Daha erken uykum geliyor şimdilerde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?