Gebelikde vitamin kullanan anneler bakabilir mi?

volveron

Guru
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2010
4.438
4.488
373
Gaziantep
Iyi gunler hanımlar 6 buçuk haftalik gebeyim aşıri deeecede halsizligim var gebelikden dir muhtemelen ama sorum şu dr bana folil asit ve almam gereken tum vitaminleri balik yaği iceren bi takviye verdi ben kullanmaya yeni başladim kullanıp da halsizliği geçen oldu mu böyle sürekli yerlerdeyim yatoyorum kolumu kaldıramıyorum kullanan anneler den cevap bekliyorum teşekkürler

Iyi gunler hanımlar 6 buçuk haftalik gebeyim aşıri deeecede halsizligim var gebelikden dir muhtemelen ama sorum şu dr bana folil asit ve almam gereken tum vitaminleri balik yaği iceren bi takviye verdi ben kullanmaya yeni başladim kullanıp da halsizliği geçen oldu mu böyle sürekli yerlerdeyim yatoyorum kolumu kaldıramıyorum kullanan anneler den cevap bekliyorum teşekkürler
decavit kullandım ben ama yine halsizdim sürekli kafamı biyerlere koymak istiyordum

Vitaminler aslinda bebege gitsin diye ilk basta. Halsizliginizi almaz. Ilk 3 ay icin konuşuyorum tabi. Vucut bebege alismaya calisiyor. 3 aydan sonra birden bir enerji geliyor.

Ilk 3 ay folik asit verdi dr. Ama 3 ay bulanti ve halsizlik epey zorlu oluyor. Sonra f asiti bırakıp baska vitaminlere geçiliyor. Ama ilk 3 ay zor geçen süreç. Yapacak pek bisey yok. Bebeğiniz hayırlı olsun.

Degerlerinize baktirdiniz mi .Ben de oyleydim .B12 sınırın cok altindaydi .Ignelerle yukseldi cok sukur halsizlik gecti.

Halsızlık ilk 3 ayda her zaman vardır ama gecicek merak etmee :) oldukca fazla su iç vucudunun dırencı kırılmasınn
folik asit gebeliğin basından ıtıbaren bebek için verilir. ben 8. ayımın ıcerısındeyım ve folık asıtı en basından beri hala da kullanıyorum. Tek farkı smdı kullandıgım folik asit b12 ve demir karısımı uclu bi vitamin o kadar canım.

Merhebalar bende 5 haftalık gebeyim. Hamilelik öncesi folik asit almamıştım. Doktorum folik asit, kalsiyum demir içeren bir ilaç ve alg yağı verdi günde birer tane alıyorum. Çalışıyorum eve gidince yemek yiyip hemen uykum geliyor kıvrılıyorum :)))
Daha erken uykum geliyor şimdilerde.

Merhebalar bende 5 haftalık gebeyim. Hamilelik öncesi folik asit almamıştım. Doktorum folik asit, kalsiyum demir içeren bir ilaç ve alg yağı verdi günde birer tane alıyorum. Çalışıyorum eve gidince yemek yiyip hemen uykum geliyor kıvrılıyorum :)))

inan bende öyleyim..her fırsatta uyuyorum...

Halsızlık ilk 3 ayda her zaman vardır ama gecicek merak etmee :) oldukca fazla su iç vucudunun dırencı kırılmasınn
folik asit gebeliğin basından ıtıbaren bebek için verilir. ben 8. ayımın ıcerısındeyım ve folık asıtı en basından beri hala da kullanıyorum. Tek farkı smdı kullandıgım folik asit b12 ve demir karısımı uclu bi vitamin o kadar canım.
Ayy insallah geçer de rahatlarim tadim tuzum yok

Aynen o durumdayim uykunun bile tadı yok cok şükür ama halime kusma yok en azından

O kadar normal ki bu durum
Ben daha hamile oldugumu ogrenmeden bende ilk belirti buydu
Gunduz saatlerce uyuyordum...hic uyumamis gibi uyaniyordum
Gece ,gunduz hic uyumamis gibi yine derin derin uyuyordum
En son kendi kendime diyordum ben herhalde kanser oldum olucem nefes alsam yoruluyorum :)) bir sure daha boyle gitti sonra gecti
Merak etme duzene gireceksin

Kullanacağınız hiç bir vitamin fayda vermeyecek. Yolun çok başındasınız. İnşallah rahat atlatırsınız ilk trimesteri.
Bol bol uyuyacağın günlerin çok olacak canım , çalışmıyorsan keyfini çıkar. Kusmaların olmasın diye dua et sen . Ben kusmadım ama kusanlardan çok zorlandıklarını öğrendim:KK54:

Back
X