- 7 Kasım 2014
- 24
- 18
- 3
20. hafta ve 22. haftalar arasında yapılması gerekiyor. doktorunuz zaten size hangi tarihler arasında yaptırmanız gerektiğini söylüyor. özelde de yaptırsanız devlette de yaptırsanız mutlaka randevu almanız gerekiyor.Arkadaşlar ayrıntılı ultrasonu kaçıncı haftada yaptırdınız ve ayrı randevu almak mı gerekiyor yoksa doktor muayenesinde mi oluyor?
Ben 21. Haftadayım randevu alıcam doktordan canım bu hafta olursa bu hafta yaptırıcam20. hafta ve 22. haftalar arasında yapılması gerekiyor. doktorunuz zaten size hangi tarihler arasında yaptırmanız gerektiğini söylüyor. özelde de yaptırsanız devlette de yaptırsanız mutlaka randevu almanız gerekiyor.
ben 21. haftadayım 22. hafta için randevu aldım. 18 kasımda yaptıracağım inşallah. :) siz kaçıncı haftadasınız ?
Eger özelde yaptırırsan ücret veriliyor. benim gittiğim hastane 180 tl alıyor. ama devlet hastanesi veya tıp fakültesi ücretsiz canım :)Özel doktora gidiyorum. Ayrıntılı ultrasonda ekstradan para veriliyor mu?
allah bagislasin. bizlerede nasip olur insne gunlerdı ama :) konuyu açtığımda bebegım 4.5 aylık karnımdaykn sımdı 4.5 aylık kucağımda allah herkese nasıp etsın
amin inş cnmallah bagislasin. bizlerede nasip olur ins
ne gunlerdı ama :) konuyu açtığımda bebegım 4.5 aylık karnımdaykn sımdı 4.5 aylık kucağımda allah herkese nasıp etsın
AminAllah bağışlasın tüm hamileler bebeklerine sağ salim kavuşsun inşallah :)
Kızlar bizde ikinci trimester dayız 18.hftaya girdik benm üzüntüm ben bebişimi neden hala hissedemiyorum çok tedirgin oluyorum fikir verin nolur
canım hissedersin daha acele etme ilk hamilelikte olur boyle 20.haftayı bile gecebilir:)Kızlar bizde ikinci trimester dayız 18.hftaya girdik benm üzüntüm ben bebişimi neden hala hissedemiyorum çok tedirgin oluyorum fikir verin nolur
merhaba arkadaslar tetanoz aşısını kacıncı haftada yaptırdınız.ben 19+1 gunluk hamileyim.saglık ocagında bebek hareketlerini hissetmeye baslayınca gel demişlerdi.bende hissediyorum ama duzenli olarak degil.yani gün içinde ozellikle akşamları daha cok hissediyorum.yardımcı olurmusunuz.siz kacıncı haftada oldunuz aşıyı.bebek hareketlerini sürekli hissediyomuydunuz.
tesekkür ederim saol:))merhaba, bana sağlık ocağı 20, hafta da gelip aşı olmalısınız demişti.. hissedince gel demeleri ucu açık bişe kimi erken isseder kimi geç
amin cnm inş sağlıkla doğsun bebeklerinizAllah bağışlasın tüm hamileler bebeklerine sağ salim kavuşsun inşallah :)
Gebeliğimin ilk haftalarında bende coraspin kullanıyordum. Yaklaşık bir hafta kadar kullandım. Daha sonra kanamalarım başladı, doktor kesti ilacı. İlaçtan mı oldu stresten mi (bazı sorunlar yaşıyordum acayip stresliydim) kesin olarak bilmiyorum ama çevremde kullanan ve sorun yaşamayan, normal doğum yapan tanıdığım var.merhaba kızlar ben clexan ve coraspin kullanıyorum kan sulandırıcı ve okudum ki kan sulandırıcı kullananlar normal dogum yapamazmıs sezeryan olurlarmış.bu kunu hakkında bilgisi olan var mı????
merhaba kızlar ben clexan ve coraspin kullanıyorum kan sulandırıcı ve okudum ki kan sulandırıcı kullananlar normal dogum yapamazmıs sezeryan olurlarmış.bu kunu hakkında bilgisi olan var mı????[/Q
bende sizin gibi cleaxan 0.6 lık ve coraspin kullanıyorum .bende duydum bunu .sezeryanı tercih ediyorlarmış genelde doktorlar .30 . haftadan itibaren coraspini bırakmamı söyledi bi doktor .ama iğneler son haftaya kadar kullanılacak dedi.doktoruma güveniyorum ben .her hamilelik her bünye her doktor farklı .her doğumda doktorun uygun bulduğu şekilde olmalı bence . Allah hayırlısıyla sağlıkla ,kolaylıkla kucağımıza alacağımız evlatlar nasip etsin inşallah hepimize ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?