Gebelikte 14 - 26. Hafta Arası (2. Trimester )

Normal benim hala var uzun sure ayakta durmamaya bol bol dinlen meye dikkat et cnm

Ferplexi nasil kullaniyosun ac tok veya meyvesuyuylami

Normal benim hala var uzun sure ayakta durmamaya bol bol dinlen meye dikkat et cnm

tesekkur ederım cevabın ıcın korktum bıranda bukdar agrıyınca gece yatarken bacak arma ayastık koyup yatıyorum bıraz ıyı gelıyor ınsallah sorunsuz tamamlarız

cnm nasılsın görüşemedik bayadır bebek nasıl?

tesekkur ederım cevabın ıcın korktum bıranda bukdar agrıyınca gece yatarken bacak arma ayastık koyup yatıyorum bıraz ıyı gelıyor ınsallah sorunsuz tamamlarız
Yok korkma ben doktorada sordum normal agrilar dedi vucudun yapisi degisiyo karnin buyuyo durus seklin degisiyo bu sirt bel agrisi yapiyo tabi bide is falan yapiyosan oda ekleniyo yastik evet guzel oluyo yastik rahatlatir biraz :)

Yok korkma ben doktorada sordum normal agrilar dedi vucudun yapisi degisiyo karnin buyuyo durus seklin degisiyo bu sirt bel agrisi yapiyo tabi bide is falan yapiyosan oda ekleniyo yastik evet guzel oluyo yastik rahatlatir biraz :)

evet onuda bı arkdas dedı yastık rahatlatır dıye baya etkıs gotsrdı bırde ben sureklı soluma yatıyorum sol kalcam artık acıdı otarafa yatmaktan agırlık otarafa bınıyo legen kemıgımıze baskı yapıyormus s seklını aldıgı zaman rahatlıcagımzıı soyluyor aman bu agrılar normal olsun bebeısler ıyı olsunda agrıları cekerız napalım benım bebgım 2 asılama 2 tup bebek dneemsınden sonra kendılıgınden gelen bır bebek okadar ugrastım olmadı rabbım ıstedıgı zaman oldu cok sukur.. sız cınsıyet ogrendınızmı?

Sen nasil rahat edersen bebekte o sekilde rahat eder canim evet erkek cinsiyetimiz

12. haftamı bugün bitiricem. 2 trimester dönemine giriyorum. Bulantı, kusma hiç olmadı. Sadece şişkinliğim oldu yemeklerden sonra. Aşerme oldu ama çok değil. 13. haftada cinsiyeti öğrenen anne çok varmış. İnş Allah bende 2 hafta sonra ikili test için gidince öğrenirim. Sağlıklı olsun tabi ki ilk başta o ama. İnsan öğrenmek istiyor doğal olarak. İlk hamileliğimi yaşıyorum ve çok heyecanlıyım. İnş Allah sağlıklı, eksiksiz, kusursuz kucağımıza almamızı nasip eder Rabbim.

Selam kızlar :) bizde uykusuz geceler çabucak yorulmalar hafif hafif agrılar başladı bakalım.Hayırlısıyla 30 hafttaya bir gelseydik bayaga rahatlıyacaktık ya.

Evet toplamdw kac kilo aldin cnm

Canım ben henüz yarım kilo anca alabilmişim.Ama bebegimin suyu fazka olunca karnım bayaga büyük görünyor sürekli bir rahatsızlık hissi .Sen kaç kilo aldın peki.Bana dokorum falan kızıyor kilo alman lazım diye ama alamıyorum niyeyse.

4 ama ben cok zayifim ondan aldim cnm vucud kendini hazırlıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…