gebelikte anlayışsız patronla çalışanlar ???

_sushico_

Guru
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2010
1.712
1.194
333
38
merhaba kızlar,

daha önce de konu açmıştım. haftada 5 gün iş haftasonu da şirketin gönderdiği bir eğitime gidiyorum. 10. haftama girmek üzereyim artık. ama kafamı zor kaldırıyorum. mide bulantım oluyor hep kuru şeylerle besleniyorum. bazen daha iyi bazen kötü. hiç dinlenemiyorum 7 ün boyunca uyanıp evden çıkıyorum akşam 6-7 civarı evdeyim. inanın duş almaya halim yok. 10 dk da kıyafetimi çıkaramıyorum. oturup halime ağlıyorum sinirden. Patronum eşimin üni den ev arkadaşı ve yanlış anlar diye bugüne dek izin istemedim. ama geçen hafta nekdr yorulduğumu bulantımı falan anlattım. Adam dediki sen daha başlarda böyleyse gebeliğin ilerleyince yandık, sana izin verirsem diğerleri arkadaşımın eşisin diye seni kayırıyorum sanaarlar. abi hafta içi 1 gün izin istedim sadece 4 hafta için. çünkü benim haftasonum da dolu. Eğitim senin için bir lütuf zaten bir de izin verirsem ohoo diyor bana. eşime de sürekli senin işin var burcu hamileyken diyormuş oda vermiş cevabını gerçi. Adam sürekli beni izliyor. 5 saat toplantı yapıyorlar artık tansiyonum düşüyor yemek aram geçmiş, bana diyor ki dikkatin dağıldı toplantı sonunda. ben orda canımla uğraşıyorum ya. umrum da mı toplantı orda benim. gözümü açmaya çalışmaktan başıma ağrılar giriyor. şu halsizllik ve bulantılar beni mahvetti kızlar. patronuma sinirimden de deliriyorum. zaten buraya gireli 10 ay oldu. doğum iznimden sonra ayrılmayı düşünüyorum.

Back