Kese göründü bebek görününce de corasprin ekleyeceğiz.Bende de homozigot var 2 değerde. Ama detaydan anlamıyorum. Ben ilk kan sonucunu alınca başladım. Ben kullanılıyorum. Oksapar 0.4lük.
Aslında hetero o kadar riskli değil diyorlar homo ya göre ama bence 06 yerine 04 luk kullanmaya devam edin dozunuz yüksek sanirim
6000 heterozigot için bana çok yüksek geldi dozu başka bir doktora da mi görünsen?Merhaba hanımlar ☺
Benim 1 kimyasal gebeliğim oluşmuştu daha sonra doktorum kan pıhtılaşması olabilir diye test yaptırmamı söyledi ve yaptırdım. Doktoruma göre yoğun kan pıhtılaşma sorunum olduğunu ve gebelik boyunca iğne kullanmam gerektiğini söyledi tabi kimyasaldan 7 ay sonra gebe kaldım ve enox 6000 kullanıyorum bu arada doktorumu değiştirdim ve sonuçlarımı yeni doktoruma gösterdim oda tam tersi sende hafif derecede ve bunun için ilaç filan kullanmama gerek olmadığını iğneyi bırakmam gerektiğini söyledi ve ben şuan 8 haftalık gebeyim kafam çok karıştı benim gibi olanlar var mı acaba çok kararsızım iğneyi kullanıp kullanmamakta..
Onun içinte test yapıldı dozu yeterli demiştiAslında hetero o kadar riskli değil diyorlar homo ya göre ama bence 06 yerine 04 luk kullanmaya devam edin dozunuz yüksek sanirim
Dediğim gibi tamamen kesin diyemem bence bırakmayın ama doz yüksek benceşuan için kalp atışları ve kese gayet normal hiç bir sıkıntı yok doktoruma göre sadece faktör v sonucu önemli oda tek başına iğne kullanmana yeterli değil demişti.
Gittim başka doktora ona görede çok yoğun bırakmamam gerektiğini söyledi o yüzden ne yapacağımı şaşırdımBence bir farklı görüş daha alın.
Madem yeri geldi sorayım bu dozun yeterli olduğuna hangi testle bakılıyor acaba ben de hamile kalirsam lazım olacak bu bilgi ???Onun içinte test yapıldı dozu yeterli demişti
Anti faktör xa testin ismiMadem yeri geldi sorayım bu dozun yeterli olduğuna hangi testle bakılıyor acaba ben de hamile kalirsam lazım olacak bu bilgi ???merve sen de doz ölçümü yaptırdın mı??
Teşekkürler canim bir kaç yerde kordon kan akışını ölçümü falan okudum da teşekkürler not aldımAnti faktör xa testin ismi
3.görüş alın.Gittim başka doktora ona görede çok yoğun bırakmamam gerektiğini söyledi o yüzden ne yapacağımı şaşırdım
Doz ölçümü yapılmadı. O faktörlerle ilgili pıhtılasmanın yoğunluğuna göre verildi. Ve annenin kilosu da etkiliyor diye biliyorum.Madem yeri geldi sorayım bu dozun yeterli olduğuna hangi testle bakılıyor acaba ben de hamile kalirsam lazım olacak bu bilgi ???merve sen de doz ölçümü yaptırdın mı??
Kilo hmm bunu bilmiyordum bak bebek kordon kan akışı olculuyormus diye duydum bir yerde çok ilginç gelmiştiDoz ölçümü yapılmadı. O faktörlerle ilgili pıhtılasmanın yoğunluğuna göre verildi. Ve annenin kilosu da etkiliyor diye biliyorum.
Ben 0.6 kullanan birine sordum. Ben kiloluyum dedi.Kilo hmm bunu bilmiyordum bak bebek kordon kan akışı olculuyormus diye duydum bir yerde çok ilginç gelmişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?