Çok teşekkür ederim sağlıkla ilerlesin de gebelik morluklara razıyımŞimdi olmadıysa sonra olmaz canım birazda senin vuruş şeklin ve insan vücudundan kaynaklı bende yapıyorum bazen morarıyor bazen morarmıyor
Sağlıkla kucağına al canım benim kaç haftalık hamilesinÇok teşekkür ederim sağlıkla ilerlesin de gebelik morluklara razıyım
Benim ilk gebeliğimde öyle olmuştu üzülme yeniden olur inşallahbenim doktorumda keseyi gördükten sonra coraspirini kes dedi tabi kesmeye gerek kalmadan düşük yaptım sonra test yaotık ki pıhtılaşma varmıs
inşş canım tüp bebekti zaten allah vere ne zama olurr bilinmez:)Benim ilk gebeliğimde öyle olmuştu üzülme yeniden olur inşallah
Ümidini kaybetme olur inşallahinşş canım tüp bebekti zaten allah vere ne zama olurr bilinmez:)
Henüz çok yeni bugün 7.haftaya girdim bir dış gebelik bir düşüğüm var dün keseyi gördük çok şükür kalp atışı İçin iki hafta sonra gideceğim inşallah bu defa sağlıkla ilerlerSağlıkla kucağına al canım benim kaç haftalık hamilesin
İnşallah sağılıkla kucağına alırsın bebeğimiHenüz çok yeni bugün 7.haftaya girdim bir dış gebelik bir düşüğüm var dün keseyi gördük çok şükür kalp atışı İçin iki hafta sonra gideceğim inşallah bu defa sağlıkla ilerler
Amin inşallah çok teşekkür ederim rabbim herkese en hayırlı zamanda nasip etsinİnşallah sağılıkla kucağına alırsın bebeğimi
Canım bence doktoruna söyle genetik kan pıhtılaşması varsa sende kan sulandırıcı kullanman lazım ama bunu öğrenmek için test yaptırman lazım o yüzden doktoruna söyle test yapsın sana belkide sende kan pıhtılaşması yokturHanımlar merhaba. Benim de babamda kan pıhtılaşması var daha önce bir düşüğüm oldu. Bununla alakalı mıydı bilmiyorum. Göe döllenmeydi bir de. Şimdi 6. Haftamdayım nasıl bir yol izlemeliyim. Korkuyorum tekrar düşük yapmaktan
Testler çok geç çıkıyormuş galiba canım. Genetik bölümü yapıyormuş. Ben de önce yaptırmadığıma üzülüyorum ama gebelikte böyle bir sorun olduğunu buradan yeni öğrendimCanım bence doktoruna söyle genetik kan pıhtılaşması varsa sende kan sulandırıcı kullanman lazım ama bunu öğrenmek için test yaptırman lazım o yüzden doktoruna söyle test yapsın sana belkide sende kan pıhtılaşması yoktur
Merhaba anladıgim kadariyla sizde iğne kullaniyosunuz sanirim doktorunuz hangi ilaclari verdi ne durumdasiniz suan gebelik varmiÇok teşekkür ederim sağlıkla ilerlesin de gebelik morluklara razıyım
Merhaba canım iğneyi en son pazartesi kullandım ama doktora gittim bebek yine ölmüş 8.haftada öğrendim ama 6 da ölmüş şimdi bi profesöre kğrtaj oldum bana t rahin olduğumu doktorların deneme yanılma yoluyla bana yaklaştığını kan pıhtılaşması iğnesine bile gerek olmadığını söyledi Rabbim hepinize sağlıklı hayırlı evlatlar versinMerhaba anladıgim kadariyla sizde iğne kullaniyosunuz sanirim doktorunuz hangi ilaclari verdi ne durumdasiniz suan gebelik varmi
Merhaba canım iğneyi en son pazartesi kullandım ama doktora gittim bebek yine ölmüş 8.haftada öğrendim ama 6 da ölmüş şimdi bi profesöre kğrtaj oldum bana t rahin olduğumu doktorların deneme yanılma yoluyla bana yaklaştığını kan pıhtılaşması iğnesine bile gerek olmadığını söyledi Rabbim hepinize sağlıklı hayırlı evlatlar versin
Cok üzüldum şuan benimde 2 kaybım oldu pihtilaşma bozukluğu cikti bende igneye başladim gebelik yok şuan ama önlem amacli inşallah işe yarar rabbim bundan sonra yaşatmasin ayni seyleri sağlikli evlatlar nasip etsin cumlemize cok geçmis olsunMerhaba canım iğneyi en son pazartesi kullandım ama doktora gittim bebek yine ölmüş 8.haftada öğrendim ama 6 da ölmüş şimdi bi profesöre kğrtaj oldum bana t rahin olduğumu doktorların deneme yanılma yoluyla bana yaklaştığını kan pıhtılaşması iğnesine bile gerek olmadığını söyledi Rabbim hepinize sağlıklı hayırlı evlatlar versin
Amin ben de çok üzüldüm ama Rabbimin sınavına değil 11 ay oldu bir dış gebelik iki düşüğüm var doktorlara kızgınım bu geldiğim 12. Doktor ve hiçbir gittiğim doktorun muayene ücreti 250-300 den aşağı değil ama bana hep dene bir daha olmaz demelerine çok üzüldüm madem t rahim görünüyordu ameliyatı yapsalardı yine de Rabbimin sınavı diyorum buna da şükür Rabbim sizlere de hayırlı evlatlar nasip etsinCok üzüldum şuan benimde 2 kaybım oldu pihtilaşma bozukluğu cikti bende igneye başladim gebelik yok şuan ama önlem amacli inşallah işe yarar rabbim bundan sonra yaşatmasin ayni seyleri sağlikli evlatlar nasip etsin cumlemize cok geçmis olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?