Gebersin diyen koca babası

şimdi üniversiteye gittiğin için devlet bursu alman lazım. annenin evine gitmene gerek yok. boşan kyk yurdunda kal

Senin yaşındakiler okulda şuanda,bi işe yaramak için çabalıyorlar.. üniversite okuyorlar,yabancı dil öğreniyorlar. Sen bunları yapacağın yaşta koca derdine düşersen buradaki derdinde kayınbabam gebersin dedi,kocam boğazımı sıktı bla bla olur.. yazık,hayatınızın hiç anlamı yok mu ?

Ben kayınbabanızın lafına istinaden söyledim. Hakkınızı ve kendinizi savunun tabiki,yoksa tepenize çıkarlar
Savunuyorum her zaman sadece cok yoruldum ekonomik olarak darda değilim ondan korkum yok okulumda biticek bir iki seneye ekonomik olarak onun eline bakmiyorum ama gecen okadar guzel zamanlarimiz varki ve halada sözler veriyor birdaha yapmayacgina yuva iste kopamiyorum ama cok koyuyor bana
Ben kayınbabanızın lafına istinaden söyledim. Hakkınızı ve kendinizi savunun tabiki,yoksa tepenize çıkarlar

İntihara teşebbüs olayından sonra psikolojik tedavi görmeye başlamanız gerekiyordu. Daha yaşınız çok küçük. Belli ki kaldıramıyorsunuz olayları. Eşinizin yaşı olmasına rağmen asıl çocuk olan oymuş, sizi hastaneye götüreceğine ailesini çağırmış.
Madem çift terapisi sözü aldınız zaman geçirmeden başlayın. Eşinizin ailesiyle de biraz mesafe koyun aranıza.

Agliyarak okudum suan yorumunuzu kendimi cok kotu hissediyorum bağırıyorum bağırıyorum sesimi duyan yok san ki
Bak hayatta bir sürü zorluk yaşamış , çok insan tanımış bir ablan olarak söylüyorum ;
Sakın ama sakın çocuk yapma. Her türlü önlemi al. Seni bu hallere düşüren adam şu an baba olmaya uygun görünmüyor. Ki layıkıyla koca bile değil. Kendini düşün, kendini sev. Okulunu bitir , hayata atıl. Zor günler de geçiyor elbet. Herşey hep kötü olmuyor. Boşan falan diyemem. Ama çocuk yapma lütfen. Sen daha çocuksun. Kendi hayatını güvence altına al önce. Şimdi çocuğun olsa onlara muhtaç olsan daha çok ezilirsin. Oku, çalış, en azından o konuda güçlü ol. Kendini sev

Hepimiz güzel zamanlar geçirdik ama o güzel zamanlar boşanma aşamasında öyle bir siliniyor,öyle bir nefret ediyorsunuz ki kendinize şaşıyorsunuz. Sizin hayatınız tabiki ama adam anladığım kadarıyla şiddet uyguluyor,aile kötü,çoçuğun yok,ekonomik sıkıntın yok. Hakkında hayırlısı canım

İlaç içtin de ne oldu kıymetin mi bilindi?
Ya sen ölür gidersin arkandan bi kaç gün üzülür eşin, sonra anası yeniden kız bakar.
Bu mu yani?
Kayınbaban haklı.. Aklı başında bi insan hap içmez..

şimdi üniversiteye gittiğin için devlet bursu alman lazım. annenin evine gitmene gerek yok. boşan kyk yurdunda kal
Bosanmak aklimdan geçti ama cevremdekiler bosanmak icin cok bir neden olmadigina surekli inandirdilar esimle yasadigimiz cok guzel anilarimiz da var kendinin bu yonunu degistirmek icin soz verdi terapiste gidicem dedi bi yandan da o elimi kolumi bağlıyor yoksa maddi olarak asla korkmam es is yaparım yine okulu bitiriim annem her zman arkamda ne kadar evde huzursuz olsamda annemin evinde yani onlara hic anlatmadim ona guvenip davranmasinlar diye annemden cok korkuyolar zaten simdide duruo duruo cocuk istiyolar hee yaparim diyorum bende korunuyorum kendi kenidme hap alip ama haberleri yok

Tam siddet uygulamiyor yani aslinda bilmiyorum bogazimda cizikler oluyor genelde bogazimi ciziyor sadexe buda bir siddet ama dogru

en berbat evliliklerin bile güzel anıları illa olur. kendini öldürme derecesine geldiysen boşanacaksın. annene de herşeyi anlatacaksın. kyk yurtları da mis gibi ayrıca yaşıtlarınla olursun. korunma hapıyla intikam alamazsın

Yahu ağır konuşcam sonra üzüleceksin.
Boşan kardeşim BOŞAN.
Okuluna devam et... yani sıra ÇALİŞ.
Kendine bir yararin olsun.

İntihar etmek neyin nesi??? Sanki kaynanana cokda tin cokda fifi senin intiharin. Kime ne ispatlamayi çalışıyorsun??

Canin bu denli kiymetsizse bari organlari bağışla. Yaşamak icin savaşan insanlar sevinsin

Kendinizi çok sevdiğiniz için mi intihara teşebbüs ettiniz?
Ölmek için degil o an düşünemedim cok acı cekiyodum ve gururuma yediremedim amacim onu cezalandirmakti cunku ben hayat dolu bir insanim asla canima kiymayi dusunmem umrunda bile olmaz ama anlasin beni ne duruma getirdi diye bir tepkiydi sadece sacmamiydi evet cok sscmaydi ama insan oglu iste bazen mantikli dusunemiyoeuz

Haklısınız galiba ve bana ben okadar sogumusken ailesine onlarin mahallesine tasinmayo teklif ediyor gelde cıldırma

Öncelikle geçmiş olsun

Neden bu kadar küçük yasta evlendin ?
Eşinin ailesi ile birlikte mi yaşıyorsun ?

İnsanlar zor zamanlarda belli edermis kendisini Kaynanam sozde iyi beni cok seviyodu neler saydirdi kayin babam zaten adam değil neler demis bana sonra hastanede muma döndüler beni sevdikleri icon degil bence ogullarini sikayet edip polise vermiyim diye yaptilar artik oyle dusunuyorum ben bunları yaşayacak nr yaptım bilmiyorum en buyukhatam biseylerden kaçmak icin evlenmek oldu esimi hala seviyorum ama kendimi berbat hissediyorum sonra bana sırnaşmalar cicek almalar söz vermeler

Öncelikle geçmiş olsun

Neden bu kadar küçük yasta evlendin ?
Eşinin ailesi ile birlikte mi yaşıyorsun ?
Cok bunalimdaydim bir senelik evliyim ben annem ve babam ayri annrm surekli bunun hırsını konusarak cikartiyodu surekli evde babam muhabbeti geciyordu tukenmistim ilk buldugum cıkısa kostum evlenmek icin cok ısrar etti bana asık olmus oyle dedi hala sevdigini biliyorum ama hareketlerini asla kabul etmiyorum edemiyorum ailesindende nefret ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…