- 11 Ocak 2018
- 140
- 145
- 53
- Konu Sahibi dnzyldz123
-
Ailesiyle birlik mi oturuyorsun ?Cok bunalimdaydim bir senelik evliyim ben annem ve babam ayri annrm surekli bunun hırsını konusarak cikartiyodu surekli evde babam muhabbeti geciyordu tukenmistim ilk buldugum cıkısa kostum evlenmek icin cok ısrar etti bana asık olmus oyle dedi hala sevdigini biliyorum ama hareketlerini asla kabul etmiyorum edemiyorum ailesindende nefret ediyorum
HaklisinizEvlenmek aynı zamanda büyümektir. Benim size tavsiyem bir daha sakın böyle birşey yapmayın, bu durum sizi itibarsizlastirmis resmen. Olgun olun, aniden parlamayın.
Hayir ayri evim varAilesiyle birlik mi oturuyorsun ?
Desene yağmurdan kaçarken doluya tutulmuşsun .
alkislar bu yorumaüniversiteye gideceğin yaşta evlenirsen olacağı bu
Evet oyle katiliyorum size bende oyleyim bir senedir okadar dayilandim ki gittim anneme bosarim seni dedim eve gelmedim heryeri kirdim yiktim daha neler neler ama gel gör ki sarılınca aglayinca söz veriyor bilmiyorum o bogazimi cizince ben altta asla kalmiykrum ayagina kondisyin bisikleti firtllatim ayaginsuan sis topalliyo agzininyuzunu cizdim amanartik yoruldum hersey cok iyi oluyor sonra biz sacma sapan seylerden kavga rdiyoruz sonuc bu oluyorvala ne diyim zor içinde yaşayan bilir ama çok erken yaşta evlenirsen kocana ve hayata doyarsın başkalarıda sevilıyo aşık olunuyor şuan günümüzde öyle ölümsüz aşklar yok yenisi çabuk bulunuyor bence sen kendini çaresiz hissediyorsun ne gidebiliyorsun ne kalabiliyorsun imkan varsa aileden uzak otur uzaklarda ise gitme konuşma işim var dersim var sürekli onları geçiştir güzel dille aileden uzak olunca daha iyi benim eşimde aileye yakın bazen dayılanıyor ailesinin yanındada bi höyyytt diyorum annesının yanında senin yine dayak zamanın gelmiş diyorum gülerek kendine gel hemen oturuyor .ailesinin yanında bile konuşuyorum bişe yaparsan arkama bile bakmam ben senin eşinim kölen değilim diyorum bunu anla sanada muhtaç değilim diyorum çalışmanın verdiği öz güven tabi yıkılırsa yıkılsın öyle hayatmı geçer suan ergen gibi davranıyorsun bunaltıdan
Ben boyle bir insan değilim herkes disardan cok mukemmel bir evliligimiz var saniyor hatta imeniyolar ama icinde yasananlari ssdexe evin icindekiler biliyor kafam cok karışık ne yapicam bilmiyorum cift terapisi icinde soz verdi eger gitmez duzelmezse ayrilicamYaşın çok genç sorumluluklar ağır gelmiş eş kişisi de destek değil ailesi fena zaten. Bence kendine bir yol çiz eşinden ayrılmak mı yoksa devam mı diye. Ama bu şekilde olmaz hele sana şiddet uygulayan saygı duymayan insanla.
Allah razi olsun sabretmeye calisiyorum hemen silip atmamaya calisiyorum ama nereye kadar gider bu bilmiyorumRabbim yardımcın olsun.
Allaha dayan bol bol dua et.Duanın gücünü unutma.Duan kadarsın. İyi geçinmeye bak.Sabret.Tersleşirsen daa çok büyür olay.Mücadele et .Sabret.İmtihanın bu senin.Eşinle iyi geçinmeye bak.
İçinede atma güvendiğin bir arkadaşın varsa onla konuş.Rahatlarsın.Rabbim yardımcın olsun
Iyi bari o zaman kapat kapnı duyma kimseyiHayir ayri evim var
Alıyorum zaten konustuim bir danişmanim var ama yuzum yok gecen gittigimde cift terapisi önerdi daha gitmedikBol bol dua et, psikolojik destek al. Daha yasin kucukmus.
Esim yaninda o konularda saydiririm yani senin ailen bana niye boyle dedi diye oda ablasi icin birak ergen zaten onu kaileye alan mi var babamlarda sinirle söylemiş takma ben kimseyi takmiyorum seni cok seviyorum beni birakma felan diyo ama ben cok sogudum ailesine normalde aramizda bir sorun yoktu ailesiyle annesinin kadin fedakar olacak biraz dediginde laf sokmakarim disinda cekinmem ki lafimi sen fedakar oldun ne oldu dayak yiyip oturdun diyorum hic ses edemiyo oda salakIyi bari o zaman kapat kapnı duyma kimseyi
Kendini sakın eşinden soğutma ama haksızlığsda boyun eğme güzel bir üslupla söyle baktın olmuyor boşanmalısın hayatını mahvedemezsin ama önce anlaşmaya bak olurmu hemen pes etme eşinle ilgilen ona güzel söz söyle filan eşini kendine bağla nefret ettirme dışgörünüşüne önem ver.Bak o zaman nasıl hatunu için fedakarlıklsr yapıyorAllah razi olsun sabretmeye calisiyorum hemen silip atmamaya calisiyorum ama nereye kadar gider bu bilmiyorum
Sen benim görümcem olup burnunu sokup agir konussan ayni sekildr cevabını alirdin zaten benim görümcem ortalik kaynatiyo herseye burnunu sokuyo yanimdaymis gibi gorunup sinsi sinsi laf sokuyomu o mu hakli?Bence çok iyi çok da güzel tepki vermişler. Ölmek istemiyordum hatasının farkına varsın diye içtim vs demişsin. İnsanları böyle korkutmak ne demek? Böyle değişik değişik hareketler yapacağına git boşan. Sen benim kardeşimin karısı olsan görümcenden daha ağır konuşurum. Haketmişsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?