• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebersin diyen koca babası

Yani kusura bakmayın ama pek korkmuşa benzemiyor. Korkan insan 112 yi arar, sokağa çıkar araba arar bulur... Oturup annesini babasını aramaz. Eşinizin ağzı iyi laf yapıyor.. Ama dediğim gibi bazı insanlar sadece konuşur konuşur konuşur...

Çok gençsiniz. Bir an önce okulunuzu bitirip, bir işe girin ve kendi ayaklarınız üzerinde durun. Ve sakın sakın sakın çocuk yapmayın.
Haklisiniz agzi cok iyi laf yapar kendisinin evlenmeseydim suan gercekten hiç evlenmemis olmayi isterdim ama evliyim kestirio atamiyorum arada baglar var

2 kutu ilaç?! Ya gerçekten ölseydiniz? Bi hayal edin...ölüp gitmişsiniz, üzerinden 2 ay geçmiş. Çevrenizde ki insanlar neyle meşgul siz ne haldesiniz...Değer mi? Kimi cezalandırmış olacaktınız gerçekten?

Eşinizle ne kadardır evlisiniz? Sizi bu raddeye getiren olaylar tam olarak nedir? 21 yaş çok genç. Bu evlilik yaşam enerjinizi sömüyorsa, yeniden tek başınıza hayata tutunabilirsiniz.
Bir senelik evliyiz evet degmez biliyorum yaptigimda cok sacmaydi zaten cok pismanim

Daha 21 yasindasin ve esini ailesi ozellikle babasiyla olan diyalogun nedir boyle? Acikcasi arada saygi kalmamis cok tehlikeli.. evliligin temeli saygidan gecer.. kocani kaybetmek istemiyorsan bu duruma acilen cozum bulmanizi oneririm:KK12:

Daha 21 yasindasin ve esini ailesi ozellikle babasiyla olan diyalogun nedir boyle? Acikcasi arada saygi kalmamis cok tehlikeli.. evliligin temeli saygidan gecer.. kocani kaybetmek istemiyorsan bu duruma acilen cozum bulmanizi oneririm:KK12:
Babasiyla bir muhabbetim yok nasilsin iyimisin okadar anneside haftada bir jere iki kere gorurum beni cok seviyor sözde belkide beni sahipsiz görüyorlar babam yok diye cok zoruma gidiyor babamdan boylr durumlarda daha cok nefret ediyorum keske yanimda olsaydi hanimlar cocuk yaparken babaya dikkat etmeli kız cocuk babasiz boynu bükük kaliyor hep

Merhaba bayanlar içimde tuttum tuttum kimseye anlatamadim artik cok doldum.
Bundan bir süre önce esimle bir tartışmamız da gözüm döndü zaten ruhen çökük tüm iki kutu hap ictim (mide koruyucusu içmişim) sonra bir veda mesaji gibi annemlere beni affedin felan yazdim. Neyse annem esimi aramış eşim eve gelmiş. Sonrasında ictin mi felan dedi ağlıyordu baya çok korktu. Babasını aradı babasına telde hap içmiş çabuk gelin demis oda gebersin demiş bana sonra geldiler kaynanam güya melek ya hani kapiyi açtık ben gözüm görmüyor dogru düzgün acıdan üzüntüden saydirmaya başladı baba senin derdin ne bende seviniyorum akilli gelinim var egitimli uslu gelinim var diye diye söylenmeye basladi ben o haldeyken sonra bogazimi actim cizmisti esim ne varmış kadin dedigin fedakar olur sende onun kini sıkmıssın dedi sonrakayin babam olacak adam biz seni fazla pohpohladik ondan boyle oldu felan dedi tabi ben daha agliyorum babacklarim tutmuyor . Saydirdilar da saydirdilar sonra annemede soylemediler haber vermediler sadece kızın iyi dünürüm merak etme yazmıslar. Sonra hastaneye gittim kaynanam elimi tutmalar yanima gelmeler ama icim cok sogudu ikisinede karsi buz gibiyim ben 21 yaşımdayım esim28 babası cok sinirli surekli annesimi dövermis anneside mal gibi sinermis fedakarlik naraları atiyor bana surekli bende her haklı oldugumda yanina birakmam ortalığı ayaga kaldiririm bu sayedede esim benim kurallarima alıştı. Annesi gibi olamayacagimi anladı. Esimi cok seviyorum. Oda beni cok seviyor. Biliyorum . Çünkü birden kavga alevleniyor ikimizde anlamadan ama onu affedemiyorum. Ailesinide neyse konuya döneyim . Sonrada görümcem wp durumundan bazilarina rahat batar yok pire icin yorgan yakar allah akil fikir versin yazmış hastanede okudum saydirdim baya 3O unda ergen kendisi konusmuyo suan benimle sanki onlari zehirledim . Babasi hastanede birakalim bunu annesi büyütsün öyle alalim demis . Annem bunlari duysa baslarina yikat o evi ama ben ortam dahafa kızışsin istemiyorum bu olay daha taze ve babası suan ameliyata girdi icimden hic dua etmrk gelmiyo ölse üzülmek bilmiyorum içim cok sogudu haksizmiyim sizce kimseyede anlatamiyorum geceleri ağlıyorum yaptigim seydende utanıyorum. Ama o an ölmek icin değil ona biseyleri farkettirmek icin bunu yapmistim. Cok mutsuzum
Eşinizle kavga edip birbirinizin boğazını sıkmışsıniz .
Üstüne hap içip intihara kalıştıniz. Kayinbabanız size göre biraz ağır konuşmuş ama sonuna kadar haklı ya evlilik için olgunlaşmamışsınız yada acilen iyi bir psikiyatrla tedaviye başlamalisıniz.

Valla karsimda uyduruktan intihar etmeye calisip kendini rezil eden biri olsa ben de kendisine pek saygi duymam. Ayrica her kavganizi tartismanizi insanlara yansitirsaniz kimse sizi ciddiye almaz. Kayinpederinin soyledikleri biraz fazla agir olsa da anlayabiliyorum kari koca ergen triplerinizden gina gelmis adama.

Cidden anlamakta güçlük çekiyorum.
Konu başlığı "gebersin diyen koca babası"
İçeriğe bakıyorum, sorun koca ve bizzat konu sahibinin kendisi.
Adam gebersin demiş, kaynana iki yüzlülük yapmış, mış mış.
Koca boğaz sıkıyor, karısı ayağa kondisyon bisikleti fırlatıyor, evde eşlerin birbirine şiddeti gırla gidiyor, numaradan intihar etmeye kalkmalar (konu sahibi kendini sevdiğini ve ders vermek için yaptığını söylüyor) onu itmeler bunu çekmeler. Amaaaaa sorun kayınpeder.
Yahu sorun siz ve eşinizsiniz. Hiç sağlıklı bir iletişiminiz yok, sağlıklı bir evliliğiniz yok, hatta siz ikiniz sağlıklı düşünemiyor ve davranamıyorsunuz.
Sorun kayınpeder değil ki sizsiniz.
Israrla yürümeyen evliliği yürütmeye çalışıyorsunuz, evlilik yürümüyorsa da suçlusunu zaten başta belirlemiş bütün suçu kaynana kayınpeder ikilisine yükleyeceksiniz.

Dayak yiyen kaynanan için mal diyosun bencede seni çok pohpohlamışlar çocuklarım perişn olmasın diye susan anaya mal demek nedir yaaa valla sinir oldum

İnsanlar zor zamanlarda belli edermis kendisini Kaynanam sozde iyi beni cok seviyodu neler saydirdi kayin babam zaten adam değil neler demis bana sonra hastanede muma döndüler beni sevdikleri icon degil bence ogullarini sikayet edip polise vermiyim diye yaptilar artik oyle dusunuyorum ben bunları yaşayacak nr yaptım bilmiyorum en buyukhatam biseylerden kaçmak icin evlenmek oldu esimi hala seviyorum ama kendimi berbat hissediyorum sonra bana sırnaşmalar cicek almalar söz vermeler
Böyleleri de anlayamıyorum.
Kendileri karı koca anlaşamazlar birbirlerini boğazlarlar ,aileleri her türlü zorda bırakıp hayal kırıklığına uğratırlar.

Kötü olanda Görümce, kaynana,kayinbaba olur.Böyle ailelere çok üzülüyorum.

Yahu eşi ilaç içen adam hastaneye kendi götüremiyor mu da yedi sülalesini eve dolduruyor , onlar da böyle pat küt konuşurlar tabii fırsat verilirse.Onlar kim de onlara haber veriyor ki eşiniz? Siz de boynunuzdaki çiziği gösteriyorsunuz ne alaka ya , anlattığınıza göre anlıcak insanlar değiller zaten iyi olmuş bile diyebilirler sizin için.Artık şu aileleri sokmayın iki kişi arasına , eşimi seviyorum diyorsunuz bir de.Madem seviyorsunuz eş ailesine de fırsat vermeyin.

Bir hafta once felan suan babasi ameliyatta ben sadece size son kavgayı anlattim canım sıkılınca ilac icmiyorum yani sadece tükendim artik
tükenmek diye bi şey düşünmeyin . ilaç içmek nedir yahu.
yapmayın Allah aşkına.
sanki başka çare yok .
böyle kavga neticesinde ilaç içenlerin tek amacı kocasını dize getirmeye çalışmak . başka bi amacı olduğunu düşünmüyorum

Sadece görümce değil konuda adı geçen herkes ergen kafasında. Konu sahibi de dahil.

Esinle kavgana yorum yapmiyorjm ama benim gelinim canina kiysa, uzuntuden sinirden bende once saydirir sonra sarilirdim. Size aferin kizim bizi guzel dize getiriyorsun, demelerini bekliyorsun herhalde.
Not: ne olursa olsun canina kiymaya degmez.

Evlenmek aynı zamanda büyümek demek midir?
Olayı felsefik bir konuşma haline getirmeye gerek yok. Evlilik insanı büyültmez ama evlenen kişi evlenecek olgunlukta olmalıdır, evlendikten sonra çocuk gibi kararlar alamazsin, bir cocugunr annesi olabilecek yaştasın demektir çünkü!

Back
X