Bahsettiğiniz uyum çok az rastlanan bir durum bence. En ideali söylediğiniz tabiki , hatta aynı anda olsa değil mi ? :)Azı karar,çoğu zarar:)
Bence bir kadın Ne erken boşalmadan,nede geç boşalmadan hoşlanır...
Bunun ortası ideal olanı...
Kadın orgazm oldumu,doyuma ulaştımı yeterli...
Tedavi olmalı...
Yok 5 saat. Yasamadigin icin bilmiyosun canin cikar beBir saatte cok uzun bir sure degil aslinda. Bekarim henuz yasamadim o durumu ama, 1 saatlik icinde banyo yaptirrmasin bana yani. Iliski dedinmi ne bilim en az 2 saat olsun isterim.
Yok 5 saat. Yasamadigin icin bilmiyosun canin cikar be
Aynen bekarsin diye öyle düsünüyosun bence bende bekarken cok istekliydim 2.5 yillik evliyim o kadar istek kalmadi ne yalan soyleyim.seninki eevam eder insallahBekarim siye boyle dusunuyorum belkide ama ne bilim bende o istek varken 2-3 saatte normal gelir bana
Aynen bekarsin diye öyle düsünüyosun bence bende bekarken cok istekliydim 2.5 yillik evliyim o kadar istek kalmadi ne yalan soyleyim.seninki eevam eder insallah
sen doyuma ulastiginda artık yeter diyeceksin. O da 2-3 saat sürmez.Bekarim siye boyle dusunuyorum belkide ama ne bilim bende o istek varken 2-3 saatte normal gelir bana
sen doyuma ulastiginda artık yeter diyeceksin. O da 2-3 saat sürmez.
Gerisi eziyet gibi geliyor.
Herkes büyük bir aşkla bahsedince cinselliği o yüzden ne kadarda yapılsa insan sıkılmaz, doymaz gibi geliyor.
Sıkılırsın canım merak etme. Her şey tadında güzel :)
Bayağı uzun bı sure tabi yipranirsin şöyle ki her erkeğin boşalmasını tetikleyecek bı hassas noktası vardır onu kesvet bence önce dene mesela bazı erkek ler kulak memesi ense iç kaşık bölgesinden oksaninca boşalma tetiklenir onu bı kesvedin vücudunun hangi noktasından onu bulursan işin kolay yoksa bı uzmana gidinnişanlımla yaklaşık 1 yıldır birlikte oluyoruz. Ama gelmesi çok uzun sürüyo buda beni hem yoruyo hemde beni arzulamadığını düşündürüyo. Daha önce bi deneyimim olmadı
O uzun süre boyunca Erekte kalabiliyor mu peki ?Ya gerçekten mi bende dayanamıyorum ama sanki olması gereken devam ettirmem gibi . Hep böyleydi diyo hatta kadınlar bunu sever falan deyip sorun bendeymiş gibi hissettiriyor
Kimilerin ki bi kaç dakika sürüyorBekarim siye boyle dusunuyorum belkide ama ne bilim bende o istek varken 2-3 saatte normal gelir bana
1 saat ha, kızlar millette ne erkekler varOnsevısme oluyor ben orgazm oluyorum orgazm olduktan sonra kuruluk başlıyo falan ben iyice konudan uzaklaşıyorum iyi geçerse 1 saat sürüyo en az ama ben sıkılırsam hiç boşalmıyor
Buna katılıyorum kesinlikleBazen ilişki esnasında tahrik edici, belalti mi desem (biraz küfürlü iste) bir konuşma işe yarıyor esimde. Siz de deneyin. Ben bir kaç defa orgazm oluyorum. Adam halen devam. Sonra bunu keşfettim. Çok hoşuna gidiyor.
Ya gerçekten mi bende dayanamıyorum ama sanki olması gereken devam ettirmem gibi . Hep böyleydi diyo hatta kadınlar bunu sever falan deyip sorun bendeymiş gibi hissettiriyor
Nasıl ki erken olmasi sorunsa,geç olmasida sorundur ve partnerinizin Dr a görünmesi gerekir. Tedavi olması gerekir.nişanlımla yaklaşık 1 yıldır birlikte oluyoruz. Ama gelmesi çok uzun sürüyo buda beni hem yoruyo hemde beni arzulamadığını düşündürüyo. Daha önce bi deneyimim olmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?