Geç kalmış olmak...

Evliler de terk ediliyor. Uzerine aldatiliyor. Bence imza atmakla bi ilgisi yok bunun. İmza sana ne aski verir, ne bagliligi, ne de guveni. Sadece yasallik veiri onu da bi nafakayla kapatir hakim. Sonra gecmis oola. Benve insanlar nasil mutluysa oyle devam etmeli, toplumun istedigi sekilde degil.

Allah yazarsa kaderine birini her yaşta olur ama yazmazsa ne yaparsan yap olmaz ben bi sürü kişiyle görüştüm bunun panikliģiyle lüzumsuz adamlarla muhatap oldum sakin bu hataya düşmeyin zorlamayin olacağı varsa öyle bir oluyorki ama yalnizlik çok zor kendimden biliyorum napalimki duadan başka çare yok umarim bizimde karşımıza biri cikar adam gibi resmen çağin sorunu oldu evlenememek

Aslında sorun evlenememiş olmaktan çok duygusal olarak hissettiğim boşluk:) birlikte güzel vakit geçirdiğim kişi ile 2,5 yıla yakın zamanımı kelimenin tam anlamıyla harcadım. Neden biliyor musunuz? Aynı anda 3-4 kızla birlikte de güzel zaman geçirmiş beyefendi:) ben gezip tozmak, belirli sınırlar çerçevesinde paylaşımlarda bulunmak isterim. Ama işte olmadı bir türlü...

Oof of cidden öyle, dediğim gibi evliliği kendime biraz uzak görüyorum çünkü şu an öyle biri bile yok. Tek istedigim duygusal boşluğumun dolması, aksi taktirde daha cok alışveriş yapıyorum ve yaptıkça da mutsuz oluyorum :)

Haklısınız. Sanki geç kalmışlık duygusuna da biraz toplum baskısıyla kapıldım. En son geçen hafta bir düğündeydik. Herkes darısı sana ipekcim, geçti bile vakti demesin mi :))

Valla benim çevremde de millet patır patır evleniyor daha 20 li yaşlarda. Bu kısmını anlamıyorum yani baba evinde işte okuyorsun okul bitiriyorsun. Sonra işe giriyorsun paranı kazanmaya başlıyorsun.

Ya hiç mi o parayı harcamak istemezsin kendi keyfine göre. Gez toz yeni ülkeler yeni yemekler keşfet gez gör. Kurslara git ilgini çeken hiç mi kurs olmadı hiç mi dans etmek istemedin ya da bi şeyler çalmak, kamp yapmak. Kızlar tam para kazanmaya başlıyor caaaaart evlilik. Hele bunları kocamla da yaparım zırvası.

Offf bıktım valla. Ondan sonra baskı başlıyor. Kendilerinden farklı düşünen kadınları da kabul etmiyorlar. Oturup gezdim taylandda şu şu şeyler varmış onları gördüm diye anlatsan mevzu mutlaka evliliğe geliyor. İlla senin sinirini bozacak ya. Ay valla cidden sıkılıyorum artık

Ya işte duygularıma tercüman arkadasım:)) tek bir anlamda senden daha kötü durumdayım, akşam yalnız olduğum eve değil annemin babamın yanına gidiyorum:)) galiba yalnız hayatımı da özlüyorum ya,
Geziyorum, tatil planımı yaptım şimdiden, alışveriş yapıyorum, saçımı başımı yaptırıp kendime bakıyorum ama yok yok yok mutsuzum :)) halbuki bir mesaj gelse, dünyalar benim olacak. Mesaj gelse keşke diyeceğim biri bile yok ya bu kadar mı kurutur bir insan...

Hayatımın her evresinde o heyecanın aşkın sevginin hep gerekli olduğunu düşündüm,savundum.
Her şey tamam olsa bile duygusal bi boşluk varsa onu ne kadar kapamaya çalışırsan çalış olmuyo. İnsan gerçekten bi günaydın mesajına,iki güzel söze,kalbin hızlı hızlı çarpmasına hasret kalıyo. Bunlar güzel şeyler güzel hisler. Ben de yaklaşık bi 5 yıldır falan gerçekten doğru insanı o yoğun duyguları bekliyorum ama istedikçe saçmasapan insanlar buluyorum. Hata nerde bilemedim.

Allah tez zamanda isteyene cidden nasibindekini karşısına çıkarsın ya.

Canım işte asıl tehlikeli yaş bizimkisi. 32 yaşındayım, aslına bakarsan maddi açıdan bir erkeğe hiiiiç ihtiyacım yok. Standartlar arttıkça erkekler de kendilerini bize karşı eksik mi hissediyorlar bilmiyorum.

Ben sana bi şey diyim mi kendine baktıktan bakımlarını yaptırıp spor yaptıktan sağlıklı beslendikten sonra 32 değil 25 gösterirsin. Rakamları salla.

Hahah ayni ben bende alişveriş çok yaparım her kadin sevmek sevilmek ister çol normal bunlar ama işte nasip ya

Eksik değil ama çoğu erkek denk kadın istemiyor.
Eh sen de kariyerlisin, maddi bağımlı değilsin, manevi bağımlı hiç değilsin, naz niyaz trip yok kafa net...şöyle bir kadını taşıyacak erkek az.
Misal yine kendimi örnek vereyim:) mühendisim, 'erkek' alanı olan bir alanda gayet başarılıyım hem de. Daha önce de yazmışımdır annemin iş arkadaşı bir teyze anneme çocuklar tanışsın demiş. Daha sonra anneme gelirimi sormuş. Annem de söyleyince teyzemiz geri oldu birden
Benim yanımda net, tam güvenli duran sadece 2 erkek oldu biri benimle yaşıt, otel yöneticisi, kazancı ve sosyal statüsü çok çok yüksek bir erkekti. Diğeriyle aynı alanda çalışıyoruz, harika PhDsi var, Microsoft Google benzeri bir şirkette baş mühendis 40lık bir abi. Nasıl diyeyim anlaşılıyor. 1 numara mesela gittiğimiz mekanlarda yanımda gayet rahattı özgüvenliydi. Zaten genel olarak özgüvenli bir insan. Bilmiyorum anlatabildim mi, auramın ya da yaydığım enerjinin frekansının gölgelediği erkekler ya uzaktan bakıp yaklaşmıyor ya da ben ilgi duymuyorum. Zor dostum bu işler

Ben annemin en küçük kardeşimi doğurduğu yaştan bir yaş büyüğüm.. Az önce yiğenlerimin fotoğraflarına baktım.. Çok güzeller.. Çok uzak konulardı bu konular bana.. Ama insan işte mutluluğa özeniyor..

Sanki ne kadar isterse insan geri tepiyor, asla yalnız değilsiniz , emin olun ne hatunlar var taş ama yalnız.. ne oldu bu erkeklere bilinmiyor , zaten dünya oranında kadın nufüsü erkek nufüsünün çok üstüne , bize Erkek kalmadı zaar

25 yıllık evliyim, geçen gün ruyamda evlenmemiş olduğumu ve yaşımın geçtiğini gördüm..öyle çok üzüldümki anlatamam..
ruya gerçek gibiydi, hakkaten üzücü bir durum, geç kalmışlık hissi...utanma herkese söyle evlenmek istediğini..gerekirse akrabalara haber yollayın...

Aşk kapıyı çalmıyor ya gidip aramak gerekiyor. Ev-iş arası monotonluğa bağlamayın. Mis gibi haftasonları var. Arada kaçamak yapın. Turlara katılın. Yeni insanlarla tanışın. Aşkı arıyorum derken sosyalleşmiş ve daha çok hayattan keyif almış olursunuz hem.

Hahaha kusura bakmayın çok güldüm rüyanın etkisinde nasıl kaldıysanız “akrabalara haber yollayın , diyorsunuz . Bende arkadaşın durumundayım emin olun öyle bir girdap ki çıkan kısmetler de tepiliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…