- 5 Aralık 2018
- 308
- 354
- 23
Bence
Canim bence bidaha dusun ne kadar aza razi olursan adamlar seni o kadar kolay terkeder
Her zaman hakkini savun
Bu kafa yapisi zaten erkekleron hepsinde var evlenmemek icin bunu savunuyolar seven adam her turlu sahiplenir evlilikten de korkmaz ayrica evliyken de o dediklerin yapiliyir bu dunyaya bir cocuk getirmekten daha guzel bisi olamaz
Allah yazarsa kaderine birini her yaşta olur ama yazmazsa ne yaparsan yap olmaz ben bi sürü kişiyle görüştüm bunun panikliģiyle lüzumsuz adamlarla muhatap oldum sakin bu hataya düşmeyin zorlamayin olacağı varsa öyle bir oluyorki ama yalnizlik çok zor kendimden biliyorum napalimki duadan başka çare yok umarim bizimde karşımıza biri cikar adam gibi resmen çağin sorunu oldu evlenememekMerhabalar hanımlar,
Uzun zaman ara verdikten sonra yine bir iç dökme ihtiyacı hissettim. Aslına bakarsanız dert değil, içinde bulunduğum halime şükretmeyi öğrendim geçtiğimiz yıl içerisinde. Sadce benim gibi durumda olan kadınlardan destek görmeye ve içimi rahatlatmaya ihtiyacım var...
Biraz önce görücü usülü olan konuya bir cevap yazdım. Sonra düşündüm ki, burada açtığım çoğu konu mutsuzluk, yolunda yürümeyen ilişkiler üzerine.32 yaşında ve artık ailesiyle yaşayan biri olarak, eskisi kadar sosyal çevrem de yok. Yaşadığım şehri değiştirmiş olmamın da etkisi var tabiki ama yok yok yok...
Kendimi cidden geç kalmış hissediyorum. Kendime bakıyorum, giyim kuşam dikkat ediyorum ama işe git eve gel monoton ötesi bir hayatım var artık. Yaşıtlarım evlendi çocuk sahibi bile oldu. Bunları düşündükçe aşırı moralim bozuluyor. Ben de aşkı hak ediyorum diyorum ama o aşkla yolumuz malesef kesişemedş bir türlü... Hep böyle depresif değilim aslında, gayet mutlu güleryüz biriyim, bu derdimi burada paylaşabiliyorum. Bazen cidden olmayınca olmuyor, ablamın cocuk doğurduğu yaşta birisi olarak kendimi cidden cok geç kalmış hissediyorum, benim gibi düşünenler var mı?
Not: hayattaki tek amacı evlenmek olan birisi değilim kesinlikle. Sadece hayatında aşkın eksikliğini yıllardır yaşayan biriyim, cidden istiyorum ama ben istedikçe olası alternatifler de ışık hızıyla gidiyor etrafımdan. Ben buna anlam veremiyorum.
Yaş güzel ama, action yok :))Geç değil bence, aksine evlilik için en güzel yaştasınız. Karamsar olmayın.
Aslında sorun evlenememiş olmaktan çok duygusal olarak hissettiğim boşluk:) birlikte güzel vakit geçirdiğim kişi ile 2,5 yıla yakın zamanımı kelimenin tam anlamıyla harcadım. Neden biliyor musunuz? Aynı anda 3-4 kızla birlikte de güzel zaman geçirmiş beyefendi:) ben gezip tozmak, belirli sınırlar çerçevesinde paylaşımlarda bulunmak isterim. Ama işte olmadı bir türlü...Belki baska bir seye ihtiyaciniz vardir. Her sey dduygusal/seksuel olmak zorunda mi? Sosyal ve seksuel olsa mesela. İlla evlenmek mi lazim. Birlikte guzel vakit gecirebilecegin biri olsa mesela. Arada tatile gitseniz, hic yayapmadiginiz seyleri yapsaniz vs. Kafayi evlilikle colukla cocukla bozmus millet. Bir tane hayatimiz var, kac kitap okuduk, kac sarabin tadina baktik, kav ulke gorduk. Bilmiyorum bakis acinizi degistirseniz belki ask sizi bulacak. Bende oldugu gibi :))
Oof of cidden öyle, dediğim gibi evliliği kendime biraz uzak görüyorum çünkü şu an öyle biri bile yok. Tek istedigim duygusal boşluğumun dolması, aksi taktirde daha cok alışveriş yapıyorum ve yaptıkça da mutsuz oluyorum :)Allah yazarsa kaderine birini her yaşta olur ama yazmazsa ne yaparsan yap olmaz ben bi sürü kişiyle görüştüm bunun panikliģiyle lüzumsuz adamlarla muhatap oldum sakin bu hataya düşmeyin zorlamayin olacağı varsa öyle bir oluyorki ama yalnizlik çok zor kendimden biliyorum napalimki duadan başka çare yok umarim bizimde karşımıza biri cikar adam gibi resmen çağin sorunu oldu evlenememek
Haklısınız. Sanki geç kalmışlık duygusuna da biraz toplum baskısıyla kapıldım. En son geçen hafta bir düğündeydik. Herkes darısı sana ipekcim, geçti bile vakti demesin mi :))Evliler de terk ediliyor. Uzerine aldatiliyor. Bence imza atmakla bi ilgisi yok bunun. İmza sana ne aski verir, ne bagliligi, ne de guveni. Sadece yasallik veiri onu da bi nafakayla kapatir hakim. Sonra gecmis oola. Benve insanlar nasil mutluysa oyle devam etmeli, toplumun istedigi sekilde degil.
Ya işte duygularıma tercüman arkadasım:)) tek bir anlamda senden daha kötü durumdayım, akşam yalnız olduğum eve değil annemin babamın yanına gidiyorum:)) galiba yalnız hayatımı da özlüyorum ya,Bunların hepsini yaşamış biri olarak yazayım bir noktadan sonra terk edilmeyi, muallakta olmayı, sevildiğini net bilmemeyi kafan kaldırmıyor.
Yalnızlık çeken kadınların derdi imza değil zaten duygusal boşluk. Sosyal+cinsellik yazdığınız ilişki tipi de duygusal boşluğa çare olmuyor.
Kendimi örnek vereyim çok iyi mesleğim var, çok da seviyorum ama hayatımın yarısı bomboş ve ne kadar görmezden gelsem de o boşluk kendini gösteriyor.
Ülke de gezdim değişik şeyler de denedim tabi ki bunlar hayata renk katan şeyler ama sonuçta akşam boş eve gidiyorsun. Kalbin boş, evin boş hayatının yarısı bomboş...gezmek eğlenmek işinden zevk almak hayatın yarısı bence ve bu yarı diğer yarı boşsa o eksikliği kapatmıyor. Ben duygusal hayat eksikliğini işle kapatmaya çalışıyorum mesela ama olmuyor yani.
Canım işte asıl tehlikeli yaş bizimkisi. 32 yaşındayım, aslına bakarsan maddi açıdan bir erkeğe hiiiiç ihtiyacım yok. Standartlar arttıkça erkekler de kendilerini bize karşı eksik mi hissediyorlar bilmiyorum.Valla benim çevremde de millet patır patır evleniyor daha 20 li yaşlarda. Bu kısmını anlamıyorum yani baba evinde işte okuyorsun okul bitiriyorsun. Sonra işe giriyorsun paranı kazanmaya başlıyorsun.
Ya hiç mi o parayı harcamak istemezsin kendi keyfine göre. Gez toz yeni ülkeler yeni yemekler keşfet gez gör. Kurslara git ilgini çeken hiç mi kurs olmadı hiç mi dans etmek istemedin ya da bi şeyler çalmak, kamp yapmak. Kızlar tam para kazanmaya başlıyor caaaaart evlilik. Hele bunları kocamla da yaparım zırvası.
Offf bıktım valla. Ondan sonra baskı başlıyor. Kendilerinden farklı düşünen kadınları da kabul etmiyorlar. Oturup gezdim taylandda şu şu şeyler varmış onları gördüm diye anlatsan mevzu mutlaka evliliğe geliyor. İlla senin sinirini bozacak ya. Ay valla cidden sıkılıyorum artık
Ben sana bi şey diyim mi kendine baktıktan bakımlarını yaptırıp spor yaptıktan sağlıklı beslendikten sonra 32 değil 25 gösterirsin. Rakamları salla.Canım işte asıl tehlikeli yaş bizimkisi. 32 yaşındayım, aslına bakarsan maddi açıdan bir erkeğe hiiiiç ihtiyacım yok. Standartlar arttıkça erkekler de kendilerini bize karşı eksik mi hissediyorlar bilmiyorum.
Hahah ayni ben bende alişveriş çok yaparım her kadin sevmek sevilmek ister çol normal bunlar ama işte nasip yaOof of cidden öyle, dediğim gibi evliliği kendime biraz uzak görüyorum çünkü şu an öyle biri bile yok. Tek istedigim duygusal boşluğumun dolması, aksi taktirde daha cok alışveriş yapıyorum ve yaptıkça da mutsuz oluyorum :)
Canım işte asıl tehlikeli yaş bizimkisi. 32 yaşındayım, aslına bakarsan maddi açıdan bir erkeğe hiiiiç ihtiyacım yok. Standartlar arttıkça erkekler de kendilerini bize karşı eksik mi hissediyorlar bilmiyorum.
Merhabalar hanımlar,
Uzun zaman ara verdikten sonra yine bir iç dökme ihtiyacı hissettim. Aslına bakarsanız dert değil, içinde bulunduğum halime şükretmeyi öğrendim geçtiğimiz yıl içerisinde. Sadce benim gibi durumda olan kadınlardan destek görmeye ve içimi rahatlatmaya ihtiyacım var...
Biraz önce görücü usülü olan konuya bir cevap yazdım. Sonra düşündüm ki, burada açtığım çoğu konu mutsuzluk, yolunda yürümeyen ilişkiler üzerine.32 yaşında ve artık ailesiyle yaşayan biri olarak, eskisi kadar sosyal çevrem de yok. Yaşadığım şehri değiştirmiş olmamın da etkisi var tabiki ama yok yok yok...
Kendimi cidden geç kalmış hissediyorum. Kendime bakıyorum, giyim kuşam dikkat ediyorum ama işe git eve gel monoton ötesi bir hayatım var artık. Yaşıtlarım evlendi çocuk sahibi bile oldu. Bunları düşündükçe aşırı moralim bozuluyor. Ben de aşkı hak ediyorum diyorum ama o aşkla yolumuz malesef kesişemedş bir türlü... Hep böyle depresif değilim aslında, gayet mutlu güleryüz biriyim, bu derdimi burada paylaşabiliyorum. Bazen cidden olmayınca olmuyor, ablamın cocuk doğurduğu yaşta birisi olarak kendimi cidden cok geç kalmış hissediyorum, benim gibi düşünenler var mı?
Not: hayattaki tek amacı evlenmek olan birisi değilim kesinlikle. Sadece hayatında aşkın eksikliğini yıllardır yaşayan biriyim, cidden istiyorum ama ben istedikçe olası alternatifler de ışık hızıyla gidiyor etrafımdan. Ben buna anlam veremiyorum.
25 yıllık evliyim, geçen gün ruyamda evlenmemiş olduğumu ve yaşımın geçtiğini gördüm..öyle çok üzüldümki anlatamam..Merhabalar hanımlar,
Hahaha kusura bakmayın çok güldüm rüyanın etkisinde nasıl kaldıysanız “akrabalara haber yollayın , diyorsunuz . Bende arkadaşın durumundayım emin olun öyle bir girdap ki çıkan kısmetler de tepiliyor25 yıllık evliyim, geçen gün ruyamda evlenmemiş olduğumu ve yaşımın geçtiğini gördüm..öyle çok üzüldümki anlatamam..
ruya gerçek gibiydi, hakkaten üzücü bir durum, geç kalmışlık hissi...utanma herkese söyle evlenmek istediğini..gerekirse akrabalara haber yollayın...
AminnEvlensen bir dert,bekar kalsan bir dert.Allah hayırlı insanlarla karşılaştırsın.Evlenmek isteyen bütün bekarları inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?