Geç kalmış olmak...

Biraz sosyalleşmeyi mi deneseniz acaba ?

Geliriniz varmış bir kurs olabilir turlarla yurtdışı gezileri olabilir.

Konu sahibin o kısımda sıkıntısı yok zaten gezip sosyalleşebileceği şeylere yöneliyormuş. Aynı durumda biri olarak çok farklı alandaki kurslara katılmış bir çok ülkeye, şehire gitmiş biriyim. Olmuyor ve yaş ilerliyor maalesef.

:) evlenincede baş göğe ermiyor, o ayrı mesele aslında...kadınlar çocuk olayı için telaşa kapılıyor aslında...yaşı ileri olanlarlar, daha gençken tepiyor kısmetlerini, ama yaş 30 ları bulunca alarmlar çalıyor..herşeyin hayırlısı aslında, laf olsun diye evlenmektense bekarlık daha iyi...

Akraba teyze yenge vesile olabilir aslında. Yok mu onların önerdiği bi görüşsünler dediği biri onları değerlendirseniz.

aa bu yaş olayı tamamen toplum baskısı yoksa gayet genç insanlarız çok şükür :) valla bu işler tamamen kısmet Allah hayırlı olanı nasip etsin evlenmek için evlenmeye gerek yok ama insan kendini anlayacak arkasında dayanak olacak bir hayat arkadaşı istiyor tabi ki. fakat birisi elbet gelecek o gelene kadar beklemeye devam. moral bozmaya umutsuzluğa gerek yok bazen olmayınca olmuyor hayaller hop suya düşüyor her şerde bir hayır vardır diyip akışına bırakmaya devam

Ahhh böyle çıkmazları yaşamış, çok umutsuz günler geçirmiş ve şuan çok aşık biri olarak hepinizee en güzelinden bir aşk diliyorum kızlar. Bunun hiçbir matematiği, formülü yok maalesef ama umutsuz olup günlerinizi de heba etmeyin. Ne zaman ki kafa yormayı bıraktım o zaman buldum. Hepiniz çok çok aşık olun, sevin, sevilin, sevişin inş

İnsanın karşısına çıkmayınca çıkmıyor işte. İstediğin kadar sosyal ol, turlara katıl, sergileri gez bi halt çıkmıyo. Artık erkek milleti de geri çekiyo kendini. Devir çok değişti çok.
Eski ilişkiler sıkıntılı bitince güven duygusu da altüst oluyo. Güvenemeyince ilişki başlamadan bitiyo işte

sevginiz daim olsun o zaman bende iki hafta öncesine kadar o düşüncede idim ama saolsun görümce ve kaynana kurbanı olduk Alla herşeyin hayırlısını nasip etsin

Canım seni o kadar iyi anlıyorum ki... özgüvenli biriyim şükür, ki her sohbetimde bunu da göstermekten çekinmem. Gayet hoş sohbet edip, güzelce flörtleşip de Bir iki görüşmeden sonra ben anlamıyorum bir ex çıkıyor kapıyor adamı elimden :))
Bugğne kadar frekansımın en iyi tuttuğu kişi bir mühendisti. Fakat kendisi yurtdısında yaşamayı tercih etti. En son bir pilotla tanışıklığım oldu ama adam durduğu yerde durmuyor ki, o da gol değil yani :)

İşte bu sefer de kendimi koca arayan kız kurusu gibi hissediyorum :)) ne eyere geliyorum ne semere malesef :)) sosyalleşmel de ha demekle olmuyor bir altuapı istiyor, bir iki denedim ama frekansımın tutmadığı insanla bereye kadar gezip takılayım

Ne kadar güzel sonucta aşkı bulabilmek:) mutluluklar diliyorum size, darısı tüm bulamayanlara:)

Eskiden meslek sahibi kadin az oldugundan belki de istemese de evlendiriliyordu.
Meslek sahibi olanlar da istedikleri kisi cikmayinca evlenmiyorlar.

Bir yabanci dizi de vardi.Iliski de iki kisim vardir.
Razi olan ve Razi olunan.
Yine baska bir filmde her zaman biri daha cok sever diyordu.
Ciftlere bakin genel de ya adam seviyordur kadin razi olmustur
Kadin seviyordur adam razi olmustur.
Adamin razi oldugu kisiler de adam ilgisizlik ve aldatma gosterebilir.
Genelde de boyledir.

Istisnalar olabilir.
Herkesin hayali istisnadir.
Kimine cikar nasiptir.

Kesinlikle güzel tespitler sonuna kadar katılıyorum

Ben çok seven tarafta da oldum, daha çok sevilen tarafta da.
Açıkçası ikisi de aynı derecede b.k gibi
2. seçenek bir tık daha kötü sanki sevmediğin biriyle olmak aşırı derecede mutsuzluk verici

Valla panpa pilotlar cık her gittikleri yerde ayrı birilerine tıklıyorlar

Birebir katılıyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…