Biraz sosyalleşmeyi mi deneseniz acaba ?
Geliriniz varmış bir kurs olabilir turlarla yurtdışı gezileri olabilir.
:) evlenincede baş göğe ermiyor, o ayrı mesele aslında...kadınlar çocuk olayı için telaşa kapılıyor aslında...yaşı ileri olanlarlar, daha gençken tepiyor kısmetlerini, ama yaş 30 ları bulunca alarmlar çalıyor..herşeyin hayırlısı aslında, laf olsun diye evlenmektense bekarlık daha iyi...Hahaha kusura bakmayın çok güldüm rüyanın etkisinde nasıl kaldıysanız “akrabalara haber yollayın , diyorsunuz . Bende arkadaşın durumundayım emin olun öyle bir girdap ki çıkan kısmetler de tepiliyor
Akraba teyze yenge vesile olabilir aslında. Yok mu onların önerdiği bi görüşsünler dediği biri onları değerlendirseniz.Konu sahibin o kısımda sıkıntısı yok zaten gezip sosyalleşebileceği şeylere yöneliyormuş. Aynı durumda biri olarak çok farklı alandaki kurslara katılmış bir çok ülkeye, şehire gitmiş biriyim. Olmuyor ve yaş ilerliyor maalesef.
Görüştüklerim oldu ama olmadı bir şeyler uyuşmadı. Ciddi düşündüğüm iki kişi oldu ihanet işin içinde olunca devam etmedi.Akraba teyze yenge vesile olabilir aslında. Yok mu onların önerdiği bi görüşsünler dediği biri onları değerlendirseniz.
O zaman zamana bırakmakta fayda var.Görüştüklerim oldu ama olmadı bir şeyler uyuşmadı. Ciddi düşündüğüm iki kişi oldu ihanet işin içinde olunca devam etmedi.
Ahhh böyle çıkmazları yaşamış, çok umutsuz günler geçirmiş ve şuan çok aşık biri olarak hepinizee en güzelinden bir aşk diliyorum kızlar. Bunun hiçbir matematiği, formülü yok maalesef ama umutsuz olup günlerinizi de heba etmeyin. Ne zaman ki kafa yormayı bıraktım o zaman buldum. Hepiniz çok çok aşık olun, sevin, sevilin, sevişin inş
Canım seni o kadar iyi anlıyorum ki... özgüvenli biriyim şükür, ki her sohbetimde bunu da göstermekten çekinmem. Gayet hoş sohbet edip, güzelce flörtleşip de Bir iki görüşmeden sonra ben anlamıyorum bir ex çıkıyor kapıyor adamı elimden :))Eksik değil ama çoğu erkek denk kadın istemiyor.
Eh sen de kariyerlisin, maddi bağımlı değilsin, manevi bağımlı hiç değilsin, naz niyaz trip yok kafa net...şöyle bir kadını taşıyacak erkek az.
Misal yine kendimi örnek vereyim:) mühendisim, 'erkek' alanı olan bir alanda gayet başarılıyım hem de. Daha önce de yazmışımdır annemin iş arkadaşı bir teyze anneme çocuklar tanışsın demiş. Daha sonra anneme gelirimi sormuş. Annem de söyleyince teyzemiz geri oldu birden
Benim yanımda net, tam güvenli duran sadece 2 erkek oldu biri benimle yaşıt, otel yöneticisi, kazancı ve sosyal statüsü çok çok yüksek bir erkekti. Diğeriyle aynı alanda çalışıyoruz, harika PhDsi var, Microsoft Google benzeri bir şirkette baş mühendis 40lık bir abi. Nasıl diyeyim anlaşılıyor. 1 numara mesela gittiğimiz mekanlarda yanımda gayet rahattı özgüvenliydi. Zaten genel olarak özgüvenli bir insan. Bilmiyorum anlatabildim mi, auramın ya da yaydığım enerjinin frekansının gölgelediği erkekler ya uzaktan bakıp yaklaşmıyor ya da ben ilgi duymuyorum. Zor dostum bu işler
İşte bu sefer de kendimi koca arayan kız kurusu gibi hissediyorum :)) ne eyere geliyorum ne semere malesef :)) sosyalleşmel de ha demekle olmuyor bir altuapı istiyor, bir iki denedim ama frekansımın tutmadığı insanla bereye kadar gezip takılayımAşk kapıyı çalmıyor ya gidip aramak gerekiyor. Ev-iş arası monotonluğa bağlamayın. Mis gibi haftasonları var. Arada kaçamak yapın. Turlara katılın. Yeni insanlarla tanışın. Aşkı arıyorum derken sosyalleşmiş ve daha çok hayattan keyif almış olursunuz hem.
Canım kursa falan vakit yok, yurtdısı turuna fslan da zaten kuzenle gidiyoruz. Yine sosyalleşemiyorum :))Biraz sosyalleşmeyi mi deneseniz acaba ?
Geliriniz varmış bir kurs olabilir turlarla yurtdışı gezileri olabilir.
Ne kadar güzel sonucta aşkı bulabilmek:) mutluluklar diliyorum size, darısı tüm bulamayanlara:)Ahhh böyle çıkmazları yaşamış, çok umutsuz günler geçirmiş ve şuan çok aşık biri olarak hepinizee en güzelinden bir aşk diliyorum kızlar. Bunun hiçbir matematiği, formülü yok maalesef ama umutsuz olup günlerinizi de heba etmeyin. Ne zaman ki kafa yormayı bıraktım o zaman buldum. Hepiniz çok çok aşık olun, sevin, sevilin, sevişin inş
Allah yazarsa kaderine birini her yaşta olur ama yazmazsa ne yaparsan yap olmaz ben bi sürü kişiyle görüştüm bunun panikliģiyle lüzumsuz adamlarla muhatap oldum sakin bu hataya düşmeyin zorlamayin olacağı varsa öyle bir oluyorki ama yalnizlik çok zor kendimden biliyorum napalimki duadan başka çare yok umarim bizimde karşımıza biri cikar adam gibi resmen çağin sorunu oldu evlenememek
Arkadas ortamı olsa ya da ne bileyim tek katılabileceğin aktiviteler.Canım kursa falan vakit yok, yurtdısı turuna fslan da zaten kuzenle gidiyoruz. Yine sosyalleşemiyorum :))
Kesinlikle güzel tespitler sonuna kadar katılıyorumEskiden meslek sahibi kadin az oldugundan belki de istemese de evlendiriliyordu.
Meslek sahibi olanlar da istedikleri kisi cikmayinca evlenmiyorlar.
Bir yabanci dizi de vardi.Iliski de iki kisim vardir.
Razi olan ve Razi olunan.
Yine baska bir filmde her zaman biri daha cok sever diyordu.
Ciftlere bakin genel de ya adam seviyordur kadin razi olmustur
Kadin seviyordur adam razi olmustur.
Adamin razi oldugu kisiler de adam ilgisizlik ve aldatma gosterebilir.
Genelde de boyledir.
Istisnalar olabilir.
Herkesin hayali istisnadir.
Kimine cikar nasiptir.
Eskiden meslek sahibi kadin az oldugundan belki de istemese de evlendiriliyordu.
Meslek sahibi olanlar da istedikleri kisi cikmayinca evlenmiyorlar.
Bir yabanci dizi de vardi.Iliski de iki kisim vardir.
Razi olan ve Razi olunan.
Yine baska bir filmde her zaman biri daha cok sever diyordu.
Ciftlere bakin genel de ya adam seviyordur kadin razi olmustur
Kadin seviyordur adam razi olmustur.
Adamin razi oldugu kisiler de adam ilgisizlik ve aldatma gosterebilir.
Genelde de boyledir.
Istisnalar olabilir.
Herkesin hayali istisnadir.
Kimine cikar nasiptir.
Canım seni o kadar iyi anlıyorum ki... özgüvenli biriyim şükür, ki her sohbetimde bunu da göstermekten çekinmem. Gayet hoş sohbet edip, güzelce flörtleşip de Bir iki görüşmeden sonra ben anlamıyorum bir ex çıkıyor kapıyor adamı elimden :))
Bugğne kadar frekansımın en iyi tuttuğu kişi bir mühendisti. Fakat kendisi yurtdısında yaşamayı tercih etti. En son bir pilotla tanışıklığım oldu ama adam durduğu yerde durmuyor ki, o da gol değil yani :)
Birebir katılıyorum :)Ahhh böyle çıkmazları yaşamış, çok umutsuz günler geçirmiş ve şuan çok aşık biri olarak hepinizee en güzelinden bir aşk diliyorum kızlar. Bunun hiçbir matematiği, formülü yok maalesef ama umutsuz olup günlerinizi de heba etmeyin. Ne zaman ki kafa yormayı bıraktım o zaman buldum. Hepiniz çok çok aşık olun, sevin, sevilin, sevişin inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?