Geç kalmış olmak...

Benimde çevre baskım çok fazlaydı ne laflar duydum çok agladım.. Gerçek aşkı bekleyince gelmiyor. İyi ve semi seven birini bulunca gerçekten sevebiliyorsun zamana bırakınca. Takıntı ettiğinde olmuyor.

Kız bana bak benim bir arkadaşım var acaba onunla mı aranızı yapsak?Kültürlü, gezmiş, okumuş, kadınlara saygılı. Makine mühendisi ve yaşlarınız gayet yakın.

Kısmetin nereden geleceği belli olmaz bu isin üstüne düşün siz

Sesli güldüm. Harikasın. Konu sahibi bi değerlendir bence

Yani ahlanip vahlanacagimiza cozum uretelim dedim
Gercekten cok efendi, duzgun bir cocuk lise yillarimdan beri taniyorum. Adam bir beyefendi. Ipek de serseri zibidi tiplere merakli degildir umarim Bunu al Ipek yoksa doverim mazallah

Gerçekten karamsar bir yorum yapmak istemem ama ben 34 yaşındayım ve bütün arkadaşlarım 30 olmadan anne oldular bile. Yani aslında artık 30 dan sonra evleniliyor diye birşey yok. Sadece bir avuntu bence bu.
saçmalık

Hayatta hiçbir zaman evliliğe sıcak bakmadım, zaten çocukta istemiyorum ama ben bile evleniyorum. Valla teknoloji bu kadar gelişmişken yalnızlık çekiyorsanız hatayı biraz da kendinizde arayın kızlar. Bazılarınız "bekliyoruz bekliyoruz gelmiyor" yazmış. E beklemeyin, gidin siz kapın birilerini? Bu zamana kadar çoğu ilişkimde ben teklif ettim, birini seviyorsam bekleyecek, taktik yapacak kadar sabırlı değilim kartları açık oynarım. "Ama biz açılınca da kendini bir sey sanan erkekler var" diyeceksiniz, evet var. Onlarında kıçına tekmeyi basacaksınız, hem sevmediğiniz taraflarını erken görmüş olursunuz. Valla bu zamanda insanlar bilgisayar oyunlarından bile tanışıp evleniyor. Ben şimdiki nişanlımla 6 yıl önce twitterda tanışmıştım (ona da ben yazmıştım )

Walla ben bir kere birine ilgi gösterdim, gitti başkasıyla evlendi. Daha nasıl gidip kapayım

Evlenmek yada sevgili edinmek diyeyim isteyen ama bir türlü olmayan arkadaşlarıma bakıyorum hep geçmişe takık oluyorlar. Genellemiyorum ama çok isteyipte olmuyorsa bilinç altından dolayı olmuyor. En azından benim çevremdekiler sırf biri reddetti yada terketti diye bir daha denemiyor öylece bekliyor. Çok istiyorum diye hergün kendini üzüyo ama icraat yok en basit sosyal medyadan eklemeyi bile gururuna yediremiyor. Üzgünüm ama çaba yoksa daha çok beklenir.

Ay acaba benim cidden bundan mı olmuyor ki. Ama gecmisime cok takık degilim ki. Flört ettiğim biri yoksa yani boşsam evet direk gecmise dadanırım ama biriyle tanısmaktan adım atmaktan da cekinmem hic. Benim durumum ne acaba kendime tanı koyamadım

Geç kalma durumu değil yaşadığınız. Herşeyin ve herkesin bir zamanı var. Henüz nasip olmamış sadece, o kadar..herkes nasıl aynı anda doğmuyor, aynı yaşta ölmüyorsa herkes için kesin bir evlilik yaşı da belirleyemeyiz. Hakkınızda en hayırlısı olsun

Ben evliyim ama gün içinde tek başina bir evde bebege bak eve bak bunaliyorum ee akşam olup eş gelince sohbet yok muhabbet yok hiç konuşmayi sevmez. Hadi diyorum aksama kadar bunaldim çikalim
Sonuç duygusal boşlugumu doldurmak için deli gibi alişveriş yapiyorum:) hayat her türlü boşlukluu
Ölünce boşluklar dolar belkide:)

Şunuda gözlemliyorum çok. Bayanlar kendim buluyim tanişiyim evleniyim istiyor.
Türk erkeklerinin yüzde 70i ise ailemin annemin buldugu kızla evleneyim mantığı çok. Bunu dikkate alın hanımlar sizde aileden akrabadan tavsiyeler alın erkekler gibi.
Benim eşimde 32 yaşinda annesinin buldugu benimle evlendi.
Bense 30uma kadar kendim aradim durdum ama meger benim dışarda kendi bulduklarimsa annelerinin buldugu kızlarla evlenme taraftarı olan benimle gezip tozmayi düşünen tiplermiş.
Eşimde o yaşina kadar kimlerle gezip tozmuşturda evlenmemiştir kimbilir

32 yaşındayım 4,5 yıllık evliyim 2 çocuğum var biri 2,5 aylık. Ben çok hızlı yaşamışım bence. Eşimle brbirimizi severek evlendik hala seviyoruz. Ama keşke daha geç evlenseydim dediğim zamanlarım çok oluyor. Sen hiç birşey için geç kalmadın yani.

Etrafimdaki neredeyse herkes kendi bulduguyla evlendi.
Ayrica yazdiginiz annelerinin buldugu kiz evlenmelik digerleri degile cikiyor.
Bunu yapan erkek iki yuzludur.
Ayrica tanimadiginiz birine annenizin buldugu bile olsa guvenemezsiniz.
Tanimak ayri bir seydir.
Ya da boyleleri mantik evliligi ariyordur
(Yazdiklarim boyle dusunen erkekler icin size degil)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…