- 29 Ocak 2016
- 623
- 1.547
- 113
- 39
Valla inanın bilmiyorum.. o zaman 18 falandim galiba bu konular bizim yanimizda açılmazdi :) şuan 6 yaşında bi kızımız var ama ondan sonra hiç olmadıGerçekten nasip çok başka bi şey. Yumurta geliştirici iğneler miydi acaba..
Allah bağışlasın canım :)Valla inanın bilmiyorum.. o zaman 18 falandim galiba bu konular bizim yanimizda açılmazdi :) şuan 6 yaşında bi kızımız var ama ondan sonra hiç olmadı
Ne kadar cirkin bi yorum bu böyle40 yaştan sonra anne olmak çok zor.Tibben hamile kalıp ,doğum yapmanız mümkün zira çocukla arada çok yaş farkı olacak ve bu durum her açıdan çok zor gelir bana .Cocugunuz 40 yaşına geldiğinde siz 80 olacaksınız .
Menepoza girene kadar şansınız var sık sık jinekolojik muayenelerinizi ve adetin izin 2.- 3. Günü gidip hormon testlerinizi yaptırıp yumurta rezervleeinizi öğrenin . Menepoz yaşının genetik bi yani vardir yani anneniz teyzeleriniz varsa menepoza girdikleri yaşı öğrenin kısmen yakın yaşlarda girersiniz. Hayıt otu alıp çayını icebilirsiniz bu tüm hormonlarınızı daha iyi seviyelerde tutar ve menepozu geciktirebilir ayrıca menepozun rahat geçmesini sağlar hatta bitkisel hapı da var Agnucaston internetten araştırın isterseniz . Menepoza girmek üzere olan ve girmiş olan kadınların testlerini görünce doktorlar bu nasıl olur falan demişler . İşin bilimsel kısmını burda bitiriyorum.Ocak ayında 40 yaşıma girdim, şu an bekarım hayatımda kimse yok daha önce hiç evlenmedim, öncellikle çok seçiciyim, bir sürü talibim oldu görücüler geldi ama hiç kalbim ısınmadı onlara. Çocuk için çok üzülüyorum . Bu yaştan sonra zor diyor herkes ama ünlüler de Demet Akalın 42 yaşında doğurdu. Tıp çok gelişti insanların yaşam süreleri uzadı . İnsanlar moralimi bozuyorlar. Kaç yaşına kadar şansım var sizce annelik için ?
Ne kadar cirkin bi yorum bu böyle
18inde dogururken masada kalan cocuguna doyamadan ölen kadınlar var
Cocugu üc bes yasındayken kendi yirmilerdeyken kaza gecirip vefat eden var
Ne kadar süre gecirecegine kim karar veriyor kim bilebilir ki zamanıda geri alamayacagına göre neden bu konu sahibini yaralama isteğiniz ?
Hem cocugu kırkken seksen olsa ne olcak verecegi sevgi 50-60 yasındaki anneden farklımı olucak ?
Katılıyorum +1Burdaki yaş farkını yazan benden başka yazan yok sanırım o nedenle yaş farki ile ilgili yapılan yorumları üstüme alınıp cevap verebilirim.
1.40 yaşında anne olmak imkansız değil .Ama çocukla aradaki yaş farkı bana çok geliyor nedeni de zaman daha da ilerledikçe enerjide düsmeler olması,tahammül etmekte zorlanmalar,kişisel çatışmaların daha yoğun yaşanması ihtimali vs vs yaş farkından kastettiğim şeyler bunlar yoksa mükemmel annecilik oynamiyorum.
2.Evlenmek ve çocuk sahibi olmak bir zorunluluk değil .Toplumda öyle bir algı var ama bana göre doğru bir algı değil .
3.40 yaşına kadar evlenmemiş olsaydım hiç evlenmeyi düşünmezdim.Bu benim şu an mutsuz oldugum anlamına gelmez
4.Kendi fikirlerimi söyledim sadece katilirsiniz katılmazsiniz sizin kararınız fikrimi yazarken saygısızlık yaptığımı düşünmüyorum.
Son karis toprak elimizde kalana kadar vatan var, son kaleyi olumune savunun gencler der gibi olmus
Her sey yolunda giderse 39 yasinda anne olacagim. Napayim? Oleyim mi? Bence yorumunuz cok gereksiz. Bir yorum yaparken insanlari uzer miyim diye dusunmelisiniz. Tup bebek bolumune girin, orada 40 yasindan sonra anne olmaya cabalayan kadinlar diye bir bolum var. Biraz goz atin. Insanlar ne mucadeleler ediyor. Cogu kimse keyfinden bu yasi beklemiyor cocuk sahibi olmak icin. Bu her zaman bir tercih degil. 20’li yaslarinda cocuk yapabilecek durumda olmayan insanlar napsin?Burdaki yaş farkını benden başka yazan yok sanırım o nedenle yaş farki ile ilgili yapılan yorumları üstüme alınıp cevap verebilirim.
1.40 yaşında anne olmak imkansız değil .Ama çocukla aradaki yaş farkı bana çok geliyor nedeni de zaman daha da ilerledikçe enerjide düsmeler olması,tahammül etmekte zorlanmalar,kişisel çatışmaların daha yoğun yaşanması ihtimali vs vs yaş farkından kastettiğim şeyler bunlar yoksa mükemmel annecilik oynamiyorum.
2.Evlenmek ve çocuk sahibi olmak bir zorunluluk değil .Toplumda öyle bir algı var ama bana göre doğru bir algı değil .
3.40 yaşına kadar evlenmemiş olsaydım hiç evlenmeyi düşünmezdim.Bu benim şu an mutsuz oldugum anlamına gelmez
4.Kendi fikirlerimi söyledim sadece katilirsiniz katılmazsiniz sizin kararınız fikrimi yazarken saygısızlık yaptığımı düşünmüyorum.
Her sey yolunda giderse 39 yasinda anne olacagim. Napayim? Oleyim mi? Bence yorumunuz cok gereksiz. Bir yorum yaparken insanlari uzer miyim diye dusunmelisiniz. Tup bebek bolumune girin, orada 40 yasindan sonra anne olmaya cabalayan kadinlar diye bir bolum var. Biraz goz atin. Insanlar ne mucadeleler ediyor. Cogu kimse keyfinden bu yasi beklemiyor cocuk sahibi olmak icin. Bu her zaman bir tercih degil. 20’li yaslarinda cocuk yapabilecek durumda olmayan insanlar napsin?
37'de evlendim.40 yaşinda herhangi bir tedavi olmadan hamile kaldım. Şu an Allah bağışlasın 4 aylık oğlum var. Moral bozulacak hicbirsey yok. Tamamen yapı ile alakali bence. 20'li yaşlarda tedavi ile çocuk sahibi olan çok çift var. Keşke daha once evlenip hamile kalsaydim diyorum şu an. Çünkü o 20'li 30'lu yaşlardaki enerji pek olmuyor. O yüzden anne olmayı çok istiyorsaniz hem mantığınızın hem de kalbinizin ısındığı biri ile evlenin. İnsanin mutluluğu kimde bulacagi geecekten belli olmuyor.Ocak ayında 40 yaşıma girdim, şu an bekarım hayatımda kimse yok daha önce hiç evlenmedim, öncellikle çok seçiciyim, bir sürü talibim oldu görücüler geldi ama hiç kalbim ısınmadı onlara. Çocuk için çok üzülüyorum . Bu yaştan sonra zor diyor herkes ama ünlüler de Demet Akalın 42 yaşında doğurdu. Tıp çok gelişti insanların yaşam süreleri uzadı . İnsanlar moralimi bozuyorlar. Kaç yaşına kadar şansım var sizce annelik için ?
Ablacim cocuga gelinceye kadar bence kocaya yogunlas...Su anda elinde neler var mesela, oluru olan kimse var mi?
Yok mu bu hatuna onerilecek bir abi, kardes, kuzen?
Onerebilecegim biri yok ama onun icin yuregimin en derinlerinden gelen mutluluk dilekleri var. Umarim her sey konu sahibinin gonlunce olur.
kuzen var bende 81 li istanbuldaAblacim cocuga gelinceye kadar bence kocaya yogunlas...Su anda elinde neler var mesela, oluru olan kimse var mi?
Yok mu bu hatuna onerilecek bir abi, kardes, kuzen?
Yani simdi burda cocuk 20yasinda mi iyi mi, 30mu, 40 mi seklinde tartismanin konu sahibesine bir faydasi yok ki...realite su ki kadin 40yasinda bunlari tartismanin bu kadina ne faydasi var? Derim ki enerjimizi tartismak yerine sonuca yonelik kullanmaliyiz
kuzen var bende 81 li istanbulda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?