Geç mi kaldım evlilik çocuk

Şekerim herkes kendine benzeyen biriyle mi evleniyor sanıyorsun?
Eşimle sevgiliyken birbirimize benzeyen kaç ortak yanımız vardı bilmiyorum, bir çeşit çekim insanları bir arada tutuyor işte.
Ama şurası bir gerçek, yıllar geçtikçe ( biraz da sabırlı davranırsa kişiler ) çiftler bir hayli benziyor birbirine

Yok kiz, yani ben de cekim elektrik diyenlerdenim ama o da yok, bana benzeyen biri de yok e zatane bende 2si de yok
Master yaptigim bolumde bir hoca vardi, bayagi yasli basli. Bir gun koridorda yaninda bir kadin gordum, kizkardesi sandim nasil benziyor nasil. meger esiymis. Vallahi huyu suyu benziyor onca yildan sonra

Nereden bakılıyor peki ?
Ben çok eskiden Yıldızıma baktırmıştım ama çok seneler geçti tabi üstünden

Valla panpacim iyi bakan kisi az var, arayip bulmak gerekiyor. Online istersen Basirly diye bir uygulama var, orda Renan denen bir hatun var onu tavsiye ederim. Ben de yillar once Istanbullu Cezmi diye birine baktirmistim aklima geldikca hala sok oluyorum

yıllar geçtikçe eşlerin birbirlerine benzemeye başladığını düşünüyorum.öncesinde benzemiyorlar ama beraber yaşadıkça ortak zevkleri ortak huyları oluşuyor gibi geliyor. evlenmeden önce abimle yengemin çok farklı olduğunu hiç benzemediğini düşünüyordum şimdi diyorum ki tencere kapak bunlar... huyları aynı olmaya başladı :) aynı şey ablam eniştem için de geçerli eniştemdeki pimpiriklilik ablamda da var artık.

Gidip yumurtalarınızi dondurabilirsiniz,bunun için evli olmanız gerekmiyor

TABİki ben sana hak veriyorum. Babamla o kadar yaş farkımız var, annem ise gençti 29 yaşında doğurmuş beni ama annem vefat etti babam yaşıyor. Hayatın ne getireceğini bilemeyiz. Sadece geç olunca çocuğa zorluk oluyor onun için belki anne baba daha özverili olmalı

Yasla ,dogurganlik arasindaki bag illede yasla baglantili degil
Yani kizkardesim 27 evlendi yas oldu 33 hala cocuk sahibi olamadi
Burada birsuru evlatsahibi olamayan genc bayan var

Sen mutlu olmaya bak milletin dedigi degil senin hissettigin onemli.

Yumurta dondurun acilen..45 te de olur ama en saglikli yumurta en genc yastakiler..Keske 30 da dondurtup saklasaydiniz..Cok maliyetli bir sey degil.amh testi yaptirin rezerve baksinlar..Rezerv iyidir umarim sonra tup bebek uzmaniyla konusun saklayin yumurtalari..Ayrica evlilik kumar gibi senelerce sevgili olur tanidim dersin 1 senede bosanirsin 1 ay cikar evlenirsin bir omur surer yani sans biraz da cok takintili olmayin sanirim degerlendirin karar verin..

Bende sizinle aynı yaştayım aynı şeyleri yaşadım ama sizden farklı olarak ben çocuk istemiyorum. Evlensem doğursam bile o çocuk 20 lerine geldiğinde ben 60 larımda olacağım. Bunu yapmaya hakkım olmadığını düşünüyorum en güzel çağlarında ve en ihtiyacının olduğu çağlarında yanında ebeveynleri olmayacak. ya da bakmak zorunda olduğu yaşlı ebeveynleri olacak. Bence çocuğa haksızlık

Evlenince birden duygular değişiyor bende öyle oldu bekarken çocuk fikrim hiç yok denecek azdı şimdi de tedaviden tedaviye koşuyorum kürtajlarda cabası

Bizimde kizkardesim ve benim ,annemle aramizdaki yas nerdeyse bu kadar hic geçinemiyoruz hic gezmiyoruz nadiren annem artik cok yıpranmış zaten ayak uyduramiyor da yazik

38 olucam çikolata kistlerim rezervimi bitirmiş evlenince çok farklı oluyor keşke ya erken evlenseydim ya da hiç evlenmeseydim diye düşünüyorum
Böyle hissetmenize üzüldüm. Eğer eşiniz diretmiyorsa lütfen siz de zorlamayın kendinizi şartlarınızı. Ben herşeyin bir sebebi olduğuna inananlardanım. Yengem 10 yıl boyunca çocuk sahibi olabilmek için uğraştı tedaviler oldu. Sonra ardıardına 3 çocuğu oldu ve çocuklarından en küçüğü 2 yaşındayken yengem Van gölünde boğularak hayatını kaybetti. Ve arkasında 3 tane yetim bıraktı. Demem o ki bazen çok zorlamamak gerekiyor. Hayır olarak gördüklerimizde şer, şer olarak gördüklerimizde bir hayır olabiliyor.

Çok üzüldüm aslında düşününce en doğrusu zorlamamak eşim hiç zorlamıyor ama çevredeki insanlar sora sora deli ediyor insanı yengenize Allah rahmet eylesin . Benim yengeminde 10 yıl çocuğu olmamış sonra iki çocuğu oldu ama genç yaşta meme kanserinden vefat etti çocuklarına doyamadan gitti . Teselliniz için teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…