Nereden bakılıyor peki ?Evetttttttt
Astroloji haritasi da olabilir, Turk usulu yildizname de
Astroloji haritasi Bati stiliolabilir, Vedik de yani Hint usulu
Şekerim herkes kendine benzeyen biriyle mi evleniyor sanıyorsun?Simdi ablacim bazen olmayinca olmuyor, denk gelmiyorsun. Hayat tarzin cok farkliysa, maddi konularda fikirlerin cok farkliysa, zevklerin hobilerin cok farkliysa olmuyor. Bir de fiziksel cekim gerekiyor tabiUygun aday bulmak cok zor, tam bu adam bana uygun diyorsun o da ya baska planlari oluyor evlenmeye gonullu degil ya da sana ilgi duymuyor Evelnenler nasil dek getirip evleniyor cok merak ediyorum, insani kendine benzeyen birini bulmasi cok zor geliyor bana
Şekerim herkes kendine benzeyen biriyle mi evleniyor sanıyorsun?
Eşimle sevgiliyken birbirimize benzeyen kaç ortak yanımız vardı bilmiyorum, bir çeşit çekim insanları bir arada tutuyor işte.
Ama şurası bir gerçek, yıllar geçtikçe ( biraz da sabırlı davranırsa kişiler ) çiftler bir hayli benziyor birbirine
Nereden bakılıyor peki ?
Ben çok eskiden Yıldızıma baktırmıştım ama çok seneler geçti tabi üstünden
yıllar geçtikçe eşlerin birbirlerine benzemeye başladığını düşünüyorum.öncesinde benzemiyorlar ama beraber yaşadıkça ortak zevkleri ortak huyları oluşuyor gibi geliyor. evlenmeden önce abimle yengemin çok farklı olduğunu hiç benzemediğini düşünüyordum şimdi diyorum ki tencere kapak bunlar... huyları aynı olmaya başladı :) aynı şey ablam eniştem için de geçerli eniştemdeki pimpiriklilik ablamda da var artık.Yok kiz, yani ben de cekim elektrik diyenlerdenim ama o da yok, bana benzeyen biri de yok e zatane bende 2si de yok
Master yaptigim bolumde bir hoca vardi, bayagi yasli basli. Bir gun koridorda yaninda bir kadin gordum, kizkardesi sandim nasil benziyor nasil. meger esiymis.Vallahi huyu suyu benziyor onca yildan sonra
Söyledikleri çıktı mı peki :))Valla panpacim iyi bakan kisi az var, arayip bulmak gerekiyor. Online istersen Basirly diye bir uygulama var, orda Renan denen bir hatun var onu tavsiye ederim. Ben de yillar once Istanbullu Cezmi diye birine baktirmistim aklima geldikca hala sok oluyorum
Söyledikleri çıktı mı peki :))
Merak sardı şimdi Hemen geliyorum :))Renan mi? Cikti kiz, fal topigine gel topik adi Basirly falcilari.
Gidip yumurtalarınızi dondurabilirsiniz,bunun için evli olmanız gerekmiyorOcak ayında 40 yaşıma girdim, şu an bekarım hayatımda kimse yok daha önce hiç evlenmedim, öncellikle çok seçiciyim, bir sürü talibim oldu görücüler geldi ama hiç kalbim ısınmadı onlara. Çocuk için çok üzülüyorum . Bu yaştan sonra zor diyor herkes ama ünlüler de Demet Akalın 42 yaşında doğurdu. Tıp çok gelişti insanların yaşam süreleri uzadı . İnsanlar moralimi bozuyorlar. Kaç yaşına kadar şansım var sizce annelik için ?
Tamam bunun ben de farkındayım ama yapabileceği bir şey var mı? Buradaki bütün kadınlar hiçbir kadının tam istediği vakitte evlenip tam istediği vakitte anne olamayacağını biliyor sanırım. O zaman dediğim gibi 40ı geçen hiçbir şekilde doğurmasın direkt bağlatsın tüplerini. Hatta bazılarına göre bu yaş 30. Görüyorum böyle yorumları başka konularda da. Hayat planladığımız gibi gitmiyor ki. Kader kısmet yani yapacak bir şey yok.
Evlenince birden duygular değişiyor bende öyle oldu bekarken çocuk fikrim hiç yok denecek azdı şimdi de tedaviden tedaviye koşuyorum kürtajlarda cabasıBende sizinle aynı yaştayım aynı şeyleri yaşadım ama sizden farklı olarak ben çocuk istemiyorum. Evlensem doğursam bile o çocuk 20 lerine geldiğinde ben 60 larımda olacağım. Bunu yapmaya hakkım olmadığını düşünüyorum en güzel çağlarında ve en ihtiyacının olduğu çağlarında yanında ebeveynleri olmayacak. ya da bakmak zorunda olduğu yaşlı ebeveynleri olacak. Bence çocuğa haksızlık
Arkadasin örnegini benim kuzenim yasiyor.
2 oglu var teyzemin onlar evli suan Teyzem 40yaslarindayken kiz kuzenim dogdu.
Kız suan 20yasinda teyzem 60yasinda.
Hic bir sekilde anlasamiyorlar.
Annesiyle birlikde vakit gecirmiyor.
Bir yere gitmiyor.
Ya benimle ya kucuk teyzemle arkadaslariyla takiliyor.
Kesinlikle kuşak catismasi oluyor.
Kaç yaşındasınız?Evlenince birden duygular değişiyor bende öyle oldu bekarken çocuk fikrim hiç yok denecek azdı şimdi de tedaviden tedaviye koşuyorum kürtajlarda cabası
38 olucam çikolata kistlerim rezervimi bitirmiş evlenince çok farklı oluyor keşke ya erken evlenseydim ya da hiç evlenmeseydim diye düşünüyorumKaç yaşındasınız?
Böyle hissetmenize üzüldüm. Eğer eşiniz diretmiyorsa lütfen siz de zorlamayın kendinizi şartlarınızı. Ben herşeyin bir sebebi olduğuna inananlardanım. Yengem 10 yıl boyunca çocuk sahibi olabilmek için uğraştı tedaviler oldu. Sonra ardıardına 3 çocuğu oldu ve çocuklarından en küçüğü 2 yaşındayken yengem Van gölünde boğularak hayatını kaybetti. Ve arkasında 3 tane yetim bıraktı. Demem o ki bazen çok zorlamamak gerekiyor. Hayır olarak gördüklerimizde şer, şer olarak gördüklerimizde bir hayır olabiliyor.38 olucam çikolata kistlerim rezervimi bitirmiş evlenince çok farklı oluyor keşke ya erken evlenseydim ya da hiç evlenmeseydim diye düşünüyorum
Çok üzüldüm aslında düşününce en doğrusu zorlamamak eşim hiç zorlamıyor ama çevredeki insanlar sora sora deli ediyor insanı yengenize Allah rahmet eylesin . Benim yengeminde 10 yıl çocuğu olmamış sonra iki çocuğu oldu ama genç yaşta meme kanserinden vefat etti çocuklarına doyamadan gitti . Teselliniz için teşekkür ederimBöyle hissetmenize üzüldüm. Eğer eşiniz diretmiyorsa lütfen siz de zorlamayın kendinizi şartlarınızı. Ben herşeyin bir sebebi olduğuna inananlardanım. Yengem 10 yıl boyunca çocuk sahibi olabilmek için uğraştı tedaviler oldu. Sonra ardıardına 3 çocuğu oldu ve çocuklarından en küçüğü 2 yaşındayken yengem Van gölünde boğularak hayatını kaybetti. Ve arkasında 3 tane yetim bıraktı. Demem o ki bazen çok zorlamamak gerekiyor. Hayır olarak gördüklerimizde şer, şer olarak gördüklerimizde bir hayır olabiliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?