Ben yaşadıklarım sayesinde herşeyin hayırlısını dilemeyi öğrendim. Kendimden örnek vereyim . 30 yaşında evlendim ve evliliğim içersinde düşük yaptım. O gün üzüntüden sanki dünya başıma yıkılmıştı. Bir süre sonrada zaten boşandım ve şuan ondan bir çocuğum olmadığı için şükrediyorum. 37 yaşına girdim . Bir daha hiç evlenmeyebilirim . Çocuğum da olmayabilir ama bu durumu eski eşimden çocuk sahibi olmamaya tercih ediyorum . Biz bilemeyiz herşeyi Allah bilir . Bunları düşünerek hayatını zehir etmeyin. Nasipten öteye yol yok
Hayata küstüğümü kim söyledi:) sadece bakış açım değişti. Hiç umrumda değil evlilik çocuk vs . Şu an maddi manevi o kadar rahatım ki çok şükür . Herşey olacağına varıyor. Flört kısmına gelince çok tarzım değil , eski saf ben yok. Boşandıktan sonra gelenlere canımı sıktıkları anda yol verdim gitti. Sırf evlilik için gereksiz effor sarfedecek gücüm bitmiş. Aslında çok uygun değilim anne olmaya yapı olarak . Yeme içme kısma gelince , onada üç gündür anca dur dedim . Baktım durum vahim :) yemek sorun değilde şu tatlı bağımlılığından kurtulmam lazım.Bence hayata kusmeyin yahuuuuuu hem de bir hiyara sebep. Yasiniz gec, geckin degil ki gayet guzel ve olgun bir yas. Evlenin evlenmeyin siz bilirsiniz ama bence aska sevgiye kusmeyin. Ben olsam flort eder yer icer gezerdim (zira oyle yapiyorum)
Hayata küstüğümü kim söyledi:) sadece bakış açım değişti. Hiç umrumda değil evlilik çocuk vs . Şu an maddi manevi o kadar rahatım ki çok şükür . Herşey olacağına varıyor. Flört kısmına gelince çok tarzım değil , eski saf ben yok. Boşandıktan sonra gelenlere canımı sıktıkları anda yol verdim gitti. Sırf evlilik için gereksiz effor sarfedecek gücüm bitmiş. Aslında çok uygun değilim anne olmaya yapı olarak . Yeme içme kısma gelince , onada üç gündür anca dur dedim . Baktım durum vahim :) yemek sorun değilde şu tatlı bağımlılığından kurtulmam lazım.
Ben ergenlikten beridir çok kolay kilo alan yapıya sahip olduğum için , tatlı yapma olayına pek girmemiştim. Çünkü yapınca yiyorum . Ama bu sene yani 2018 de netten tatlı olayına girdim . Kekti , kurabiye idi derken işi bayağı çözdüm. Ama tabi sonuç kilo olarak acı bir şekilde bana döndü . Şimdi üç gündür aldığım 10 kiloyu vercem diye yağmur çamur demeden yürüyorum . Bıktım her üç senede bir 10 kilo verip geri almaktan .Helllalll be diyorumBen de bugun kocaman bir kek aldim idnirimden dayanamayip da evde tek kisiyim bugun 1 dilim yedim gerisi ne olur bilemem
Ben ergenlikten beridir çok kolay kilo alan yapıya sahip olduğum için , tatlı yapma olayına pek girmemiştim. Çünkü yapınca yiyorum . Ama bu sene yani 2018 de netten tatlı olayına girdim . Kekti , kurabiye idi derken işi bayağı çözdüm. Ama tabi sonuç kilo olarak acı bir şekilde bana döndü . Şimdi üç gündür aldığım 10 kiloyu vercem diye yağmur çamur demeden yürüyorum . Bıktım her üç senede bir 10 kilo verip geri almaktan .
Kahvaltıyı kek ve kahve ile yapmaya bayılırım. Bizde hemen bitiyor . Bende Zorunlu olarak bıraktım yapmayı . Un şeker yerine taze soğan domates salatalıkla idare edicem bir süre . Artık yediklerime satarım . Her güzel şeyin bir bedeli var:)Ben yapmiyorum, cunku kaliyor. Benim hevesim 1 dilim haydi 2 dilimde bitiyor. Gerisi kaliyor. O yuzden kek, borek, corek vb yapmiyorum.
Eee ne alaka ya 40 yas fark var diye çocuk yapmasin mı?40 yaştan sonra anne olmak çok zor.Tibben hamile kalıp ,doğum yapmanız mümkün zira çocukla arada çok yaş farkı olacak ve bu durum her açıdan çok zor gelir bana .Cocugunuz 40 yaşına geldiğinde siz 80 olacaksınız .
Hicde gec degil neden olmasınOcak ayında 40 yaşıma girdim, şu an bekarım hayatımda kimse yok daha önce hiç evlenmedim, öncellikle çok seçiciyim, bir sürü talibim oldu görücüler geldi ama hiç kalbim ısınmadı onlara. Çocuk için çok üzülüyorum . Bu yaştan sonra zor diyor herkes ama ünlüler de Demet Akalın 42 yaşında doğurdu. Tıp çok gelişti insanların yaşam süreleri uzadı . İnsanlar moralimi bozuyorlar. Kaç yaşına kadar şansım var sizce annelik için ?
Aynen sanki herkesin seksen yaşına kadar yaşayacağının garantisi var.Ben 38 yasinda evlendim 40 yasimda da dogurdum.Evet 40 yaş farkimiz var ama okul arkadaslarinin annelerinden ne daha yaşlı görünuyorum nede daha az koşturuyorum cocugum icin.Onun için her seyin en iyisini yapmaya calisiyorum.Ona haksizliksa yaş farkimiz ben anne olmayacaktim o da dunyaya gelmeyecekti.Allah her seyin hayirlisini versin.Daha genc evlenmek isterdim bir yerine 2 cocuk olsun kardesi olsun isterdim ama kısmet boylesiymiş.Geç kaldim 40 yasinda anne olunmaz mı demem gerekiyordu.Buyuk konusmamali kimse hayatta siz belki genç anne oldunuz ama cocugunuz gec kalirsa evlenmeye 40 yasindasin artik olmamali bu saatten sonrami dersiniz yoksa anne yada baba olsun evladimmi dersiniz diye bir jere dusunmenizi tavsiye ederim.Ayrica 40 yasina gelmis birinin 80 yasinda annesi olsa ne 60 yasinda annesi olsa ne en fazla torun baktiramaz.Daha uzun süre anne baba başında olur diye düşünürsekde jimin ne zaman kaç yaşında öleceğini Allahdan başka kim bilebilir.
Konu sahibi hayatta hiç bir sey için geç degildir hakkınızda hayırlısı olsun insallah.
Eee ne alaka ya 40 yas fark var diye çocuk yapmasin mı?
Konu sahibi günumuzde kadınlar 55 56 yaşinda menopoza giriyor. Çocuk icin geç olduğunu dusunmuyorum. Siz elinizi cabuk tutup bir aday bulun secici olmayin diyemem ama kriterlerinizden biraz taviz veririseniz bir eş bulursunuz diye düşünüyorum. Çocukdan önce hayat arkadaşınizı bulmaya odaklanin gerisi gelir Allahın izniyle bol bol dua edin. Hayirli kismetler cıkarsin karşiniza rabbim.
Herkesin yasam plani sahsina özeldir. Kimisi erken evlenir hemen çocukları olur kimisi gec. Kimiside hic evlenemez kismet kader bu isler caninizi sıkmayın.ama birazda arayın eşinizi sans verin insanlara herkes nasıl buluyor.
Evlilik cok matah birsey degil...Gezin tozun eglenin. Kismetse oluyor zaten. Universiteden bir arkadasim bir iki ay once evlendi. 45 yaş civarinda...Ocak ayında 40 yaşıma girdim, şu an bekarım hayatımda kimse yok daha önce hiç evlenmedim, öncellikle çok seçiciyim, bir sürü talibim oldu görücüler geldi ama hiç kalbim ısınmadı onlara. Çocuk için çok üzülüyorum . Bu yaştan sonra zor diyor herkes ama ünlüler de Demet Akalın 42 yaşında doğurdu. Tıp çok gelişti insanların yaşam süreleri uzadı . İnsanlar moralimi bozuyorlar. Kaç yaşına kadar şansım var sizce annelik için ?
Miss,Simdi ablacim bazen olmayinca olmuyor, denk gelmiyorsun. Hayat tarzin cok farkliysa, maddi konularda fikirlerin cok farkliysa, zevklerin hobilerin cok farkliysa olmuyor. Bir de fiziksel cekim gerekiyor tabiUygun aday bulmak cok zor, tam bu adam bana uygun diyorsun o da ya baska planlari oluyor evlenmeye gonullu degil ya da sana ilgi duymuyor Evelnenler nasil dek getirip evleniyor cok merak ediyorum, insani kendine benzeyen birini bulmasi cok zor geliyor bana
Yazmak istemedim ama her konuda bu sen şu yaştayken çocuğun bu yaşta olacak yorumları beni de irrite ediyor. Bu insanın elinde olan bir durum değil ki. 20 yaşında anne olup 30 yaşında hayatını kaybedebilirsin de. Her şey insanlar için. Aradaki yaş farkı standardını tutturmak için yalnızca belli yaşlarda anne olalım o zaman. Olamayan da napalım şansına küssün.
Miss,
maddi konular hayat tarzına uyum sağlaması tamam, seni değiştirmeye çalışan baskılayan biri olmaması lazım ama kendine benzeyen birinin arayışına girmek yanlış bence, herkes kendine benzeyenle evlenmiyor, hobileri farklı olabilir, misal kahveye gitme, futbol maçı seyretme gibi şeyleri hobi diye yutturup her dakika kahvehaneye kaçıp gooool gollll çekil önümden penaltıyı kaçırdım demediği sürece, ben dansa merak salmışsam o fotoğrafa merak salabilir, ben rap seviyorumdur o klasik müzik, ortak birşeyler yapıp güzel vakit geçireceğin anlar yaratabiliyorsan, hobiler ve zevkler farklı olabilir, aslında önemli olan senin ya da onun nelerden hoşlandığı değil, herşeyi açık açık konuşabileceğin, konuştuğunda seni anlayıp çözüm üretmek için çabalıyor, seni olduğun gibi kabul edip yanında yürümeyi becerebiliyor olmalı bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?