haklısın ama şöyle de bişey var ben doğduğumda babam neredeyse 50 yaşındaymış. İlk çocuğum bir de kardeşim var.
Çok zor oluyor ya. Kuşak farkı, çatışma, ortak bir şeyin olmaması, sürekli yanında baba değil de dede gibi olması.. belki ebeveynim için sorun değildir ama benim için sorundu.
Eee ne alaka ya 40 yas fark var diye çocuk yapmasin mı?
Konu sahibi günumuzde kadınlar 55 56 yaşinda menopoza giriyor. Çocuk icin geç olduğunu dusunmuyorum. Siz elinizi cabuk tutup bir aday bulun secici olmayin diyemem ama kriterlerinizden biraz taviz veririseniz bir eş bulursunuz diye düşünüyorum. Çocukdan önce hayat arkadaşınizı bulmaya odaklanin gerisi gelir Allahın izniyle bol bol dua edin. Hayirli kismetler cıkarsin karşiniza rabbim.
Herkesin yasam plani sahsina özeldir. Kimisi erken evlenir hemen çocukları olur kimisi gec. Kimiside hic evlenemez kismet kader bu isler caninizi sıkmayın.ama birazda arayın eşinizi sans verin insanlara herkes nasıl buluyor.
Ben başka sorunlardan ötürü senelerdir tüp bebekle uğraşıyorum ve şunu gördüm bayanın yaşı 35i geçtikten sonra malesef her geçen yıl bebek işi zorlaşıyor. Size tavsiyem adetin 2. Veya 3.günü iyi bir kadın doğum doktoruna gidin yumurta rezervinize baksın özellikle fsh ve amh Hormonları bu konuda kesin fikir veriyor. Eğer bu değerler iyi çıkarsa sıkıntı yok ama kötü çıkarsa yumurta dondurma işlemini araştırın derim ileride anne olmayı çok istiyorsanız eğer.Ocak ayında 40 yaşıma girdim, şu an bekarım hayatımda kimse yok daha önce hiç evlenmedim, öncellikle çok seçiciyim, bir sürü talibim oldu görücüler geldi ama hiç kalbim ısınmadı onlara. Çocuk için çok üzülüyorum . Bu yaştan sonra zor diyor herkes ama ünlüler de Demet Akalın 42 yaşında doğurdu. Tıp çok gelişti insanların yaşam süreleri uzadı . İnsanlar moralimi bozuyorlar. Kaç yaşına kadar şansım var sizce annelik için ?
Arkadasin örnegini benim kuzenim yasiyor.Bak işte örnek .Demek istediğim şey bu neden abuk subuk yerlere çekip saçma sapan anlam çıkarıyorlar anlamıyorum .Hayat hep toz pembe değil .Gerçekçi olmak lazım .
Ha yine herşeye rağmen anne olmak istiyorum diyene de saygı duyarım .Allah gönlüne göre versin .
Tamam bunun ben de farkındayım ama yapabileceği bir şey var mı? Buradaki bütün kadınlar hiçbir kadının tam istediği vakitte evlenip tam istediği vakitte anne olamayacağını biliyor sanırım. O zaman dediğim gibi 40ı geçen hiçbir şekilde doğurmasın direkt bağlatsın tüplerini. Hatta bazılarına göre bu yaş 30. Görüyorum böyle yorumları başka konularda da. Hayat planladığımız gibi gitmiyor ki. Kader kısmet yani yapacak bir şey yok.haklısın ama şöyle de bişey var ben doğduğumda babam neredeyse 50 yaşındaymış. İlk çocuğum bir de kardeşim var.
Çok zor oluyor ya. Kuşak farkı, çatışma, ortak bir şeyin olmaması, sürekli yanında baba değil de dede gibi olması.. belki ebeveynim için sorun değildir ama benim için sorundu.
40 yasinda anne de olunur, cok da iyi bebek bakilir. Bir kere anne enerjisi cok baska. Ben bebegim olmadan önce uyku benim vazgecilmezimdi, uyandirildigimda kiyametler koparirdim. Bebegimden sonra uyku lüksüm oldu ama hic olmadigim kadar dinc ve enerjik hissediyorum. Her seye de yetisiyorum. Zaten artik cogu bebege 60inda anneanne babaane bakarken 40 yasindaki anne hayli hayli bakar. Önemli olan iyi bir anne olmak, bunun da yasla alakasi yok. Benim annem cocukmus beni dogurdugunda ama mükemmel bir anneydi. Simdi ben ondan gördügümü uyguluyorum sanirim. Onun kadar iyi miyim bilmiyorum ama bence hic de fena sayilmamBende 30 yasinda bekarim. Suan icin gorunurde evlilik durumumda yok. Ben cocuk dogurma olayina degilde bakma olayina takiliyorum. Yani 40 yasinda anne olunabilir ama acikcasi o cocugun enerjisini, gurultusunu, ilgisini kaldirabilir miyim bilmiyorum. Suan bile cocuklu ortamda basim kaldirmiyor, surekli pesinde kosabilecegimi dusunmuyorum. Ama 20li yaslarimda gayet hevesliydim. Evlenmis olmak icinde evlenilmez. Ben acikcasi herkesin nasibi vardir muhakkak kac yasinda olursa olsun cikar karsisina diye dusunmuyorum. Cevremde bekar yasayip hic evlenmeden yaşlanan insanlar taniyorum. Tercih meselesi bu. Herkes evlenmek zorunda degil
turkiyede yasiyorsaniz malesef hep size yasca buyuk bosanmis cocuklu kisileri tanistirmaya calisirlar.halbuki avrupali bi bayan yasiti veya daha kucuk biriyle rahatlikla evlenebiliyor.evlilik yasi cok onemli degil ama cocuk icin biraz gec oluyor.arkadaslar yazmis zaten kadin doguma bir muayene olum diye.ama sirf cocuk icin de onunuze gelenle evlenmeyin bu yastan sonra.benim bircok tanidigim 38 civari evlenip 40 yasinda cocuk sahibi oldu.fakat cok yas farki hic iyi degil.benim annem de beni 39 yasinda dogurmus.hep daha genc bi annem olmasini isterdim.kusak catismasi cok oluyor.ben olsam ya hobilerimle hayatimi surdururdum ya da icime gercekten sinen iyi anlastigim bir erkekle evlenirdim cocuguna da abla olurdum.ne sanslisiniz ki bu yasiniza kadar kv kp gorumce elti dertleriyle yipranmadiniz :) hersey gonlunuze gore olsun.Ocak ayında 40 yaşıma girdim, şu an bekarım hayatımda kimse yok daha önce hiç evlenmedim, öncellikle çok seçiciyim, bir sürü talibim oldu görücüler geldi ama hiç kalbim ısınmadı onlara. Çocuk için çok üzülüyorum . Bu yaştan sonra zor diyor herkes ama ünlüler de Demet Akalın 42 yaşında doğurdu. Tıp çok gelişti insanların yaşam süreleri uzadı . İnsanlar moralimi bozuyorlar. Kaç yaşına kadar şansım var sizce annelik için ?
Üzülmeyin.Ocak ayında 40 yaşıma girdim, şu an bekarım hayatımda kimse yok daha önce hiç evlenmedim, öncellikle çok seçiciyim, bir sürü talibim oldu görücüler geldi ama hiç kalbim ısınmadı onlara. Çocuk için çok üzülüyorum . Bu yaştan sonra zor diyor herkes ama ünlüler de Demet Akalın 42 yaşında doğurdu. Tıp çok gelişti insanların yaşam süreleri uzadı . İnsanlar moralimi bozuyorlar. Kaç yaşına kadar şansım var sizce annelik için ?
Doğum Haritası ne oluyor ? Yıldızname mi ?Canım benim bence 50ye kadar yolu var.Hiç üzme tatlı canını.Doğum haritana baktırdın mı hiç evlilik için?
Doğum Haritası ne oluyor ? Yıldızname mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?