- 14 Aralık 2015
- 783
- 674
- 53
- Konu Sahibi Cilli_begonya
-
bak bu kadar insan duramam demen gerektiğini söylüyor ki hepimiz yaşayıp görüyoruz. sakın kabul etme. sizde kolay kazanmıyorsunuz o paraları. 7000 tl onların borcunu ödeyeceğine aldığı oturma grubunu öderdi. inan ki aşk sevgi karın doyurmuyo
Yani babasi çok savurgan bir adam yemiş işte parayı benim de aklım almıyor kumarı yok alemi yok nasil yedi aklım almiyor ve bunu bir kere yapamamış bunları şimdi yeni öğrendim bende. napiyim babam evimi satsın mi diyor ablası da evli durumu iyi oda çoğu kez kapamis borçlarını ona da soyleyemem bu son odeyisim falan dedi
Emekli ama iyi bir kurumdan emekli maaşı düşük değil bildiğim kadariyla bi eşi bi kendisi var. adam alışmış böyle bol keseden yaşamaya zamanında çok kazanırken hiç bi birikim yapmamış
Kuvvetle muhtemel bu son borç ödemesi olmayacak sözlünüz. Evlendikten sonra ödeyeceğini de açık açık söylemiş.
Nasıl sorumsuz bir baba hem evlenmesine dahi yardımı olmuyor hem de bu süreçte ekstra şeyler ödetiyor. Bu adam yüzünden yuvanız bile yıkılır sözlünüz net olamazsa
vlendikten sonra da devam edebilir arkamda dururmusun
net olarak durmam de. ömrünün sonuna kadar kayınpeder borcu mu ödeyeceksin, ne saçma. sözlün de saf galiba biraz vurmuşlar semeri sırtına.
Emekli ama iyi bir kurumdan emekli maaşı düşük değil bildiğim kadariyla bi eşi bi kendisi var. adam alışmış böyle bol keseden yaşamaya zamanında çok kazanırken hiç bi birikim yapmamış
durum böyle devam edecekse sözlün çok arada kalacak ve o zaman durumlar bu kadar basitte olmayacak. Ha ilerde çok zaruri bir borç olur sağlık ödemesi falan gibi anlaşılır bu durum. Ama 7 bin liranın nereye gittiği belli bile değilYa bi yandan üzülüyorum sözlüme çünkü çok zor bu durumda resmen dibi görmüş hayal kırıklığına uğramış babasına çok öfkeli bi yandan da bende mevlana değilim kendimi düşünmek zorundayim böyle bi durumu kabul edemem
durum böyle devam edecekse sözlün çok arada kalacak ve o zaman durumlar bu kadar basitte olmayacak. Ha ilerde çok zaruri bir borç olur sağlık ödemesi falan gibi anlaşılır bu durum. Ama 7 bin liranın nereye gittiği belli bile değil
Peki sen ne dedin sorusuna karşılık?
o zaman çok sıkıntı yaşayacaksınızdır.Bende biz yarın evleneceğiz bu borç tekrarlanirsa arkanda duramam çünkü biz yarın bigün ev alabiliriz bizimde kendimize göre harcamamiz olacak nasil olacak dedim oda ben son olarak evlat görevimi mi yapıp son kez odeyecem babam alışacak bu şekilde yaşamaya dedi ama ben o son kısmına inanmiyorum
o zaman çok sıkıntı yaşayacaksınızdır.
umarım dilediğiniz gibi olur.Babasının faturasını çocuğuna kesmek biraz acımasız olacak ama şuan kendimı düşünmek zorundayim uygun bi dille söyleyeceğim bunun bu şekilde yurumeyecegini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?