- 24 Ocak 2016
- 556
- 440
- 103
- Konu Sahibi Cilli_begonya
-
umarım dilediğiniz gibi olur.
Benim bildiğim anne baba evlatları evlenirken dugun eşya borçlarını öderler sizde tam tersi.evlendikten sonra çok kavgalarını olur.
Evlendikten sonra babasının borçlarını ödemeyecekse sorun yok.
Yok eğer o benm ailem öder,m falan diyecekse sen sinir krizleri geçirirsin söylim.
Senn bu konuyu onunla konşman lazm eğer evlendkten snra ailesnn borçlarnı falan ödemesini istemiyosan açık açık konş.
Bu son odeyisi ise niye evlenince arkasinda durur musun diyo?Yani babasi çok savurgan bir adam yemiş işte parayı benim de aklım almıyor kumarı yok alemi yok nasil yedi aklım almiyor ve bunu bir kere yapamamış bunları şimdi yeni öğrendim bende. napiyim babam evimi satsın mi diyor ablası da evli durumu iyi oda çoğu kez kapamis borçlarını ona da soyleyemem bu son odeyisim falan dedi
Son olacağına kendide inanmıyor ki ,evlendikten sonra bu durum devam ederse arkamda dururmusun demiş ,siz evlendikten sonra çalışıyor olucaksanız gelinin maaşıyla nasılsa idare ederler diye aynen devam eder harcamaya ,kp hayatı boyunca savurganlığa alışmış bu saatten sonra tutumlu olacağını sanmıyorum.Bende biz yarın evleneceğiz bu borç tekrarlanirsa arkanda duramam çünkü biz yarın bigün ev alabiliriz bizimde kendimize göre harcamamiz olacak nasil olacak dedim oda ben son olarak evlat görevimi mi yapıp son kez odeyecem babam alışacak bu şekilde yaşamaya dedi ama ben o son kısmına inanmiyorum
Bu son odeyisi ise niye evlenince arkasinda durur musun diyo?
O borclar hic bitmez. Ömür boyu kp borcu odemek ister misin?
Şu çok belli, sen evleneceksin bu adamla.
Vazgeçeceğini hiç sanmıyorum.
Belki de sana tamam artık borçlarını ödemeyeceğim diyecek sende kanacaksın evleneceksin ve burda birçok konu açacaksın.
Bi üye daha vardı aynı senin durumunda.Çok teşekkür ederim size ama emin olun suan hiç öyle düşünmüyorum. düşüncegim dedim çünkü hemen kestirip atamıyorsun ama uygun bi dille kırmadan dökmeden olmayacağını soyleyecegim suan kafam da bitti zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?