Geç söylenen sözün anlamı kalmıyor.

Kayınpeder ozaman karda yürüyüp izini belli etmeyenlerden ozaman

Estağfurullah ne demek bütün güzel yorumlariniz için çok teşekkür ederim bütün soylediklerinize hak veriyorum çok ta doğru söylüyorsunuz

Duramam dersen ne olacakmış? Kendi kazandigi paradan verecek ama sonucta ortak kesenizden gitmeyecek mi? Herkesin kazandigi kendine mi olacak yoksa?

Duramam demek kesinlikle ben bu şekilde bi ilişki yürütemem anlamında geliyor. evlenince ben kimseye hibe edecek param yok buna müsamaha gösteren biri varsa buyursun gelsin o ben değilim demek.

hayır tabiki de
babası koskoca adam kendi borçlarını kendi ödeyebilmeli...ya da borç yapmamalı ayağını yorganına göre uzatsın bi zahmet...

Duramam demek kesinlikle ben bu şekilde bi ilişki yürütemem anlamında geliyor. evlenince ben kimseye hibe edecek param yok buna müsamaha gösteren biri varsa buyursun gelsin o ben değilim demek.
Guzel ama bak daha simdiden sozunden donmus ve ilerisi icin agzini yokluyor. Emin olan insan arkamda durur musun diye sormazdi. Bize soylemesi kolay biliyorum ama evlenirsen devam edecek bu yuzden evlenme.

Estağfurullah ne demek bütün güzel yorumlariniz için çok teşekkür ederim bütün soylediklerinize hak veriyorum çok ta doğru söylüyorsunuz
Oyle hic bisey sevgilililte nisanliliktaki gibi degil evlenince bi suru sorumluluk aliyo insan annedir baba dir tabiki bırakılmaz gerçek ihtiyaclari oldumu yardim edilir ama kimsenin keyfinin cefasini bizler cekmek zorunda degiliz faturalar geldimi markete gitmek gerektimi ben kendimden kisiyosam ki bunlar zaruri ihtiyaclar ama kimsede keyfinden odun vermemek adina saga sola borclaniyosa bi zahmet duracak orda evlenecek adamda once kendi evini sahiplenecek yapamicaksa hala ana baba agzina bakacaksa evlenmicek kimsenin basini da yakmicak

Sizin söyledikleriniz de haklılık payı çok var işte herkes böyle düşünceli olsa evliliklerde sorun kalmaz. Ahh nerdee...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…