Normaldede 3-4kez uyanır emerken uyurdu simdi öyle değil bırakamıyorum hic yataga koyduğum gibi kıyamet kopuyor ben biraz erken yediriyorum akşam yemeğini 6 gibi yiyor acaba 7bucuk 8 gibimi yedirsem bazen erkenden uykusu geliyor diye çok gece bırakmadımValla kızımı 18 aylıktı kestim memeden belki bu gece uykuları düzene girer diye ama yok yine uyanıyor çok nadir deliksiz uyku , mutlaka 4-5 kalkıyoruz. Acıkmayla ilgili olduğunu düşünmüyorum akşam yemeğini yiyip uyuyordur sonuçta bizimkinin de yemeğini meyvesini yedirip uyutuyorum
Benim kızım 22 aylık emmeyi bırakalı 2 ay oluyor ama son 10 gündür gece 3 ya da 5 gibi kalkıp ya yumurta yoğurt çorba istiyorum diye ağlıyor. O kadar çok ağlıyor ki Boğazları tahriş oluyor mecbur veriyorum ben de buna çözüm arıyorum aydınlatabilecek var mı?Oğlum 2 yaşında özellikle şu 10 gündür gece surekli emiyor uyku diye birsey kalmadı sürekli üstümde bazen ayağımda sallıyorum ama bırakınca anında uyanıyor anne diye bağıra bağıra ağlıyor memedeykende tam uyudu diye yatiriyorum yine uyanıyor artık sinirlerim yıprandı uykusuzluktan acıkıyor mu acaba diye süt veriyorum icmiyor öyle mama falanda sevmiyor ne yedirebilirim nasil bir yol izlemeliyim ki gece uyusun memeden kesmedim daha
Oğlumda yese keske yapsam yemiyor ki yemek yedirmek başlı başına bir sorun zaten o yüzden ben ona razıyım bizimki hiç uyumuyor dün çok kötüydü ya tam uyudu diyorum yine kalkıyor süt verdim yok icmedi bugün maşallah uyuyo şimdilik bakalımBenim kızım 22 aylık emmeyi bırakalı 2 ay oluyor ama son 10 gündür gece 3 ya da 5 gibi kalkıp ya yumurta yoğurt çorba istiyorum diye ağlıyor. O kadar çok ağlıyor ki Boğazları tahriş oluyor mecbur veriyorum ben de buna çözüm arıyorum aydınlatabilecek var mı?
Hani emzirme bitince uykuları duzEne giriyordu bunlarınValla kızımı 18 aylıktı kestim memeden belki bu gece uykuları düzene girer diye ama yok yine uyanıyor çok nadir deliksiz uyku , mutlaka 4-5 kalkıyoruz. Acıkmayla ilgili olduğunu düşünmüyorum akşam yemeğini yiyip uyuyordur sonuçta bizimkinin de yemeğini meyvesini yedirip uyutuyorum
Memeden kesmediğim zaman kızım öyleydi saatte bir uyanırdı Yenidoğan gibi o yüzden bıraktırdım zaten ben gerçi bugün yatmadan yedirdim ekstra uyanmadı bile. Bırakınca gerçekten uyuyorlar bu arada.Oğlumda yese keske yapsam yemiyor ki yemek yedirmek başlı başına bir sorun zaten o yüzden ben ona razıyım bizimki hiç uyumuyor dün çok kötüydü ya tam uyudu diyorum yine kalkıyor süt verdim yok icmedi bugün maşallah uyuyo şimdilik bakalım
Öyleymiş ama bırakamıyorum resmen bağımlı biraz olsun unutsa bıraktırcam ama yok başka seyle kanmiyorMemeden kesmediğim zaman kızım öyleydi saatte bir uyanırdı Yenidoğan gibi o yüzden bıraktırdım zaten ben gerçi bugün yatmadan yedirdim ekstra uyanmadı bile. Bırakınca gerçekten uyuyorlar bu arada.
Biran önce bırakmanız gerekiyor. 2 yaş tam inat yaşı unutmaz maalesef. Çocuğunuz acıkmıyor gece. Memeye bağımlı. Benim kızımda öyleydi artık son zamanlar memeyi ağzından almak çok zor oluyordu. 20 aylık oldu şimdi 1 hafta oldu bırakalı gece şu an 2 defa uyanıyor eskiye göre çok çok iyi hemen uykuya geri dönüyor. Kararlı olup bırakın. Meme uf oldu dedim ben. Sabır taşı da almıştım ama kullanmadım. Önceden anlattım ilk gece biraz zor oldu onun dışında meme diye tutturmadı. Hemen alıştı.Öyleymiş ama bırakamıyorum resmen bağımlı biraz olsun unutsa bıraktırcam ama yok başka seyle kanmiyor
Uyumamak için bebekler bahane uydurur genelde. Onun gibi geldi bana. Bence vermeyin gece bişey bu sefer ona alışır yine uyanır. Su verin tüm her şey gerçekten kararlı olup istediğinizi yaptırmakta bitiyor.Benim kızım 22 aylık emmeyi bırakalı 2 ay oluyor ama son 10 gündür gece 3 ya da 5 gibi kalkıp ya yumurta yoğurt çorba istiyorum diye ağlıyor. O kadar çok ağlıyor ki Boğazları tahriş oluyor mecbur veriyorum ben de buna çözüm arıyorum aydınlatabilecek var mı?
Uf oldu dedim sevmedigi yiyecekleri bile sürmeyi denedim ama yok ağlaya ağlaya perişan oldu mecbur verdim geri dün akşam uyumadan kurabiye yedi yattı etkisi varmi yoksa yorgunluğuna denk geldi bilmem güzel uyudu 2 kez uyandı sadece oda hemen uyudu azaltarak bırakmak istedim ama olmuyor geceleri çok büyük sorun suyla falan kanmiyor çünküBiran önce bırakmanız gerekiyor. 2 yaş tam inat yaşı unutmaz maalesef. Çocuğunuz acıkmıyor gece. Memeye bağımlı. Benim kızımda öyleydi artık son zamanlar memeyi ağzından almak çok zor oluyordu. 20 aylık oldu şimdi 1 hafta oldu bırakalı gece şu an 2 defa uyanıyor eskiye göre çok çok iyi hemen uykuya geri dönüyor. Kararlı olup bırakın. Meme uf oldu dedim ben. Sabır taşı da almıştım ama kullanmadım. Önceden anlattım ilk gece biraz zor oldu onun dışında meme diye tutturmadı. Hemen alıştı.
Ağlayacak dikkatini dağıtın vermeden uyutmaya çalışın verdikçe daha çok ağlayacaktır. Artık zamanı gelmiş 2 yaşından sonra emzirmek iyi bir şey değil gelişim açısından. Zaten sütünde bi yararı yok doktorlar hep bunu söylüyor.Uf oldu dedim sevmedigi yiyecekleri bile sürmeyi denedim ama yok ağlaya ağlaya perişan oldu mecbur verdim geri dün akşam uyumadan kurabiye yedi yattı etkisi varmi yoksa yorgunluğuna denk geldi bilmem güzel uyudu 2 kez uyandı sadece oda hemen uyudu azaltarak bırakmak istedim ama olmuyor geceleri çok büyük sorun suyla falan kanmiyor çünkü
Siz nasıl sakinleştirdiniz ben salladım kucağımda gezdirdim sevdiği şeyleri verdim yok imkansız 1 saniye susturamadim avazı çıktığı kadar bağırıyor anne meme diyeAğlayacak dikkatini dağıtın vermeden uyutmaya çalışın verdikçe daha çok ağlayacaktır. Artık zamanı gelmiş 2 yaşından sonra emzirmek iyi bir şey değil gelişim açısından. Zaten sütünde bi yararı yok doktorlar hep bunu söylüyor.
Salona götürdüm ışık açtık sevdiği videolar var biraz onlara baktık ara ara ağladı ama aşırı şiddetli değildi. o gece 23.30 da uyumuştu normalde 21.30 en geç uyur. Gece 3 e kadar uyudu sonra uyanınca bu dediklerimi yaptm sakinleşince odaya götürdüm biraz kucağımda salladım mayıştı yatağına yattı pış pışla uyudu 4 olmadan. Her çocuk için değişir tabiki ama önemli olan artık olmadığını anlaması.Siz nasıl sakinleştirdiniz ben salladım kucağımda gezdirdim sevdiği şeyleri verdim yok imkansız 1 saniye susturamadim avazı çıktığı kadar bağırıyor anne meme diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?