- 20 Şubat 2019
- 525
- 145
- 103
- 33
- Konu Sahibi berlingoes
-
Aminnnn. Bana diyor ki bırakayım seni sen ailenle geçir. Olur mu öyle sizce insanlar ne der?Allah yardımcınız olsun. Esiniz çok anlayışsız. Akrabalarını görmeden yapamıyorsa o zaman herkes Kendi ailesiyle geçirsin bayramı. Siz evlenene kadar ne yapiyorlarmis pis evde oturup misafiri aç mi gonderiyorlarmis
Sen evin gelinisin hizmet etmek zorundasınNe diyim ne yapayım böyle birisine?
Böyle de insanlar birşeyler diyor ki dilini tutamiyorsunuz. Biz eşimle adil bir şekilde geçirmeye çalışıyoruz bayramı bizde sıkıntı yok ama bizim oralarda bu çokta anormal değil. Evin gelini bile olsa birinci gün sabah erkeğin ailesinde olurlar sonra akşam gelin kendi annesine götürülür muhakkak ve ister annesinde kalır ister gelir kimse de neden annende kaldın demez.Aminnnn. Bana diyor ki bırakayım seni sen ailenle geçir. Olur mu öyle sizce insanlar ne der?
Onun için önemliyse ailesi herkes ailesinde gwçirsin ozaman bayramını bak nasıl geliyo senin ailene ozamanMerhaba hanımlar
bayramda eşimin köyüene gideceğiz. 1 hafta kalacağız. Benm kendi köyümlede yakın bu köy. Eşime dedim ki bizim köye ne zaman gideriz. Allah bi bağırmaya başladı. Yok sen evin gelinisin gezmeyi düşünüyorsun , anne babasıda daha genç , bizim evde o gün çok iş oluyor. Falan demeye başladı. Sonra herhalde o gün mü gideriz bilmiyorum dedi. bende oraya gidince tartışmayalım ayarlayalm dedim. He birde Benim için bayram ailemin yanında olmaktır dedi. Benim ailem ailede değil mi Allah aşkına? Her sene aynı 1 hafta kvlerleyiz , 1 gün benim ailemleyiz. Bana diyor ki ben senin her dediğini yapıyorum seni 3 yere tatile götürüyorum. Götürme o zaman dedim.
Zaten bayramda akrabaları kalmalı geliyor, 1 gün bizim köydeyken geliyor bazen. Eve gelince senin yüzünden akrabalarımı göremiyorum diyor.
Açıklama yap diyorum neden benim ailemin yanına geç gidiliyor diyorum. Bişey demiyor
Ama siz kendi ailenizle de bayram gecirmek isteyen değil misiniz?Adam açıkça sizin ailenizle bayram gecirmek istemedigini ,bayramı kendi ailesi ile geçirilen zaman olarak gördüğünü söylüyor.Siz gidin ailenizle vakit geçirin ,o ailesi ile gecirsin gayet güzel bir cozum bulmuş esinizAminnnn. Bana diyor ki bırakayım seni sen ailenle geçir. Olur mu öyle sizce insanlar ne der?
Ben de bayramı kaya'da geçireceğim deyin. Hangi kaya derse, yarığından çıktığım kaya dersiniz...Merhaba hanımlar
bayramda eşimin köyüene gideceğiz. 1 hafta kalacağız. Benm kendi köyümlede yakın bu köy. Eşime dedim ki bizim köye ne zaman gideriz. Allah bi bağırmaya başladı. Yok sen evin gelinisin gezmeyi düşünüyorsun , anne babasıda daha genç , bizim evde o gün çok iş oluyor. Falan demeye başladı. Sonra herhalde o gün mü gideriz bilmiyorum dedi. bende oraya gidince tartışmayalım ayarlayalm dedim. He birde Benim için bayram ailemin yanında olmaktır dedi. Benim ailem ailede değil mi Allah aşkına? Her sene aynı 1 hafta kvlerleyiz , 1 gün benim ailemleyiz. Bana diyor ki ben senin her dediğini yapıyorum seni 3 yere tatile götürüyorum. Götürme o zaman dedim.
Zaten bayramda akrabaları kalmalı geliyor, 1 gün bizim köydeyken geliyor bazen. Eve gelince senin yüzünden akrabalarımı göremiyorum diyor.
Açıklama yap diyorum neden benim ailemin yanına geç gidiliyor diyorum. Bişey demiyor
Teflon tavayla dövNe diyim ne yapayım böyle birisine?
Herkes kendi ailesine gitsin o zaman.Merhaba hanımlar
Olur valla dip dibe olmak zorunda değilsiniz. 2. Gün siz de kendi ailenize gidin.Aminnnn. Bana diyor ki bırakayım seni sen ailenle geçir. Olur mu öyle sizce insanlar ne der?
Olur neden olmasın? Huzursuzluk olmasından iyidir.Aminnnn. Bana diyor ki bırakayım seni sen ailenle geçir. Olur mu öyle sizce insanlar ne der?
İnsanların ne diyeceğini düşünürsen daha çoook sıkıntı yaşarsın. Eşin bayramını akrabalarıyla geçirmek istiyormuş sana da git kal diyor. Bence fazla uzatma. Bıraksın seni ailesine. Herkes mutlu olsun. Yanı bir de eşin bunu dedikten sonra hala uzatıyorsan sorun çıkaran sen olursun bence.Aminnnn. Bana diyor ki bırakayım seni sen ailenle geçir. Olur mu öyle sizce insanlar ne der?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?