canım adetın 27 gun gecikmiş belkı de hamılesındır...
kendıne bu kadar takıntı yapma yarın bır test alıp öğrenırsın.
kan testinde çıkarda hafta sonu geldi artık. pazzartesi gitsem sonuç hemen çıkmayacak zaten. ayrıca o güne kadar bu saplantı devam ederse yandım ben.
özel bir hastanede yaptırırsan 2-3 saatte sonucu verirler
normalde adetin düzensiz mi yani erken oldugun zamanlarda varsa test yapmakta fayda var.
5 gün sonra olmassan olma ihtimalin yüksek.
değişiyor. geçen ay 27 günde oldum. ondan önceki ay 35. ondan öceki 3-4 aylarda 30 du. daha önceleri ise 35-40 arasıydı. en kesin sonucu kpss den sonra alırım. hem tarih olarak uyuyor hem kafam rahat olur.
mantığım böle diyor ama saplantı oldu işte. şimdi gece gece en iyi hamilelik testi hangisi diye onu araştırıyorum. olma ihtimalimde çok düşük aslında. nerdeyse eminim bundan. ama saplantı oldu. hayal kurmamak ve dşünceleri kafamdan atmak için yarın sabah hemen test yapcam
canım neden olamayasın içine doğmuş birkez. :)
yok ya içime doğduğundan da değil :) her ay ki umut işte.
bu ay daha saplantılı olmasının sebebi sınav galiba. uyusam da sabah olsa.
herşeyin hayırlı zamanda olmasını diliyor ve stiyorum aama takıntı oldu şu an işte.
insan takıntılarının yada korkularının saçma olduğunu bilse bile engel olamıyor. ne tuhaf dimi.
hamile kalmana engel olan bir rahatsızlığın mı var o yüzden mi şüphelisin anlayamadım
annem hamile oldugunu test yapmadan anlamıştı.
hissediyor insan ya.
ha birde varsa şöyle bildiğiniz iyi bir test adını veriverin lütfen. çünkü adet günüm bile geçmedi daha. en doğru sonucu alabileceğim bir test alayım bari de zihnimden atayım şu düşünceyi.
hatta hasta olsam da bu düşünce aklıma gelmese diyorum. ciddi ciddi saplantı oldu şu an. gözüm kan çanağı oldu. uykusuzum çok. ama uyuyamıyorum.
15 aydır olmuyor işte. pko var demişleerdi. yakın zamanda gene gittim doktora. rahim filmi istedi. henüz bir tedaviye başlamadım ama başlıcam yakında inş. ben hissetmiyorum. sadece umut işte. yüzde 90 da hamile değilim diyorum. az çok anlaşılır sanırım. mantığım mantıklı olan bütün herşeyi bliyor ve bana söylüyor da öteki kabul etmiyor ve beni uyutmuyor. sınavımı da kötü etkileyecek üstelik. kızıyorum kendime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?