- 31 Temmuz 2014
- 633
- 261
- 53
- Konu Sahibi SusmayanKalem
-
Yılbaşında başvuran arkadaşlarım var onlarınkide hala gelmedi o yüzden problem yok bence sonucta bir tek sizinki değil geç kalan şuanlıkBen fazla stresli ve panik birisiyim . 37 gün var sadece
Yılbaşında başvuran arkadaşlarım var onlarınkide hala gelmedi o yüzden problem yok bence sonucta bir tek sizinki değil geç kalan şuanlık
Ygs'ye girenlere yeni kimlikler zorunlu mu ki
Benim de kimliğim kayıpMezuna kalınca kanka . Birde şu 2 haftam çok kötü geçti halada geçiyor .
Benim çipsiz kimliğim kayıp onunda etkisi var :\
Sen şimdi kimliksiz mi geziyorsunneden 2dk da eski kimlik çıkarttırmadın ayrıca marta daha ne kadsr var gelir merak etmd bizde baş vurduk abim için 20 gıpüne gelir dediler daha gelmedi izmirdeyim ben ama
Benim de kimliğim kayıp2.üniversite için sınava girecektim. Şimdi basvursam kimlik yetişmez mi ?
Insallah bir sey olmaz stres yapip uzme kendini
Seninle ilgili bir durum soz konusu degil o yuzden gece gece skntiya sokma kendini guzelce uyuyup derslerine calis bunlar ufak detaylar
Kardeşim de gitmişti değiştirmeye 20 günü geçti.Gelmedi daha.Kızlar son konumdan hatırlayanlar vardır . Kimliğimi kaybettim ve yeni kimlik çıkartmak zorunda kaldım .
12 Martta Ygs ye gireceğim ama kimliğim hala gelmedi .
Kimlik yerine verilen belgenin süresi doldu .
O belgenin aslı ÖSYM de fotoğraf onaylı nüfus süreti olarak kaldı . ( şuan elimde fotokopisi var )
Burada ki nüfus müdürü çok sinirli sürekli bağırıyor .
Ne yapayım ben ? Ağlayasım var. Gece gece stres yaptım .
Edit : Kimlik belgesi çıkartmaya 4 ocakta gittim
Çıkartan varsa sizin ki geldi mi ? Tahmini ne zaman gelir ?
Ben 14 gün önce basvurdum, ankaraya gidicek onaylanıp teslim edilecek dediler bugün geldi şimdi verilen şifre ile birlikte tekrar gidip onaylatıcam, seninki çok gecikmiş sanki
Kimliğiniz yoksa başvurun geç geliyor.Benim de kimliğim kayıp2.üniversite için sınava girecektim. Şimdi basvursam kimlik yetişmez mi ?
BIMER E yazin ben ise yaradigini gordum bak sonra nasil kuzu gibi olur
Malesef yok .Hafta içi başvuru yapacağım .teşekkürlerKimliğiniz yoksa başvurun geç geliyor.
Başvuru önümüzdeki haftaya kaldı artıkEninde sonunda başvurman lazım . Kimlik sınava giremezsin . Başvur bence yani .
Evet canim detayli kurumu faaln yaz hemen mufettisler basiyorMüdürü mü ? Az kaldı zaten ilkinde beni fena bastırdı . Ama bu sefer izin vermem sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?