Gece gece stres oldum :(

Ben 14 gün önce basvurdum, ankaraya gidicek onaylanıp teslim edilecek dediler bugün geldi şimdi verilen şifre ile birlikte tekrar gidip onaylatıcam, seninki çok gecikmiş sanki

Bende ygs'ye girecegim zamanlar stres yapiyodum boyle osym fotografim cok eski degistim tanimazlarsa falan diye o kadar sorun cikmiyor biraz rahat ol daha 1ay var canim benim

Insallah bir sey olmaz stres yapip uzme kendini
Seninle ilgili bir durum soz konusu degil o yuzden gece gece skntiya sokma kendini guzelce uyuyup derslerine calis bunlar ufak detaylar

Sen şimdi kimliksiz mi geziyorsun neden 2dk da eski kimlik çıkarttırmadın ayrıca marta daha ne kadsr var gelir merak etmd bizde baş vurduk abim için 20 gıpüne gelir dediler daha gelmedi izmirdeyim ben ama

Sen şimdi kimliksiz mi geziyorsun neden 2dk da eski kimlik çıkarttırmadın ayrıca marta daha ne kadsr var gelir merak etmd bizde baş vurduk abim için 20 gıpüne gelir dediler daha gelmedi izmirdeyim ben ama

Eski kimlik tarih olmuş o yüzden onu da vermediler . Elimde şuan 19ocağa kadar geçerli olan kimlik yerine tutacağına dair mühürlü bir belgenin fotokopisi var Sinirden gülüyorum mükemmel bir sistem gerçekten .

Kardeşim de gitmişti değiştirmeye 20 günü geçti.Gelmedi daha.

Ben 14 gün önce basvurdum, ankaraya gidicek onaylanıp teslim edilecek dediler bugün geldi şimdi verilen şifre ile birlikte tekrar gidip onaylatıcam, seninki çok gecikmiş sanki

Birazdan dışarı çıkacağım ptt ye gideceğim geldi mi diye oradan da nüfus müdürlüğüne .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…