- 30 Temmuz 2015
- 25.788
- 73.561
- 598
- 34
- Konu Sahibi SusmayanKalem
-
Nasil sana git evine bekle der ya o memur bi görevi var ve insanlara insan gibi davranmak zorunda bidaha terslerse şikayet et sende valla ben ederdimŞansıma ikidir sıradan nüfus müdürü çağırıyor . Sorgulama yeri varmış oraya baktım işlemim daha sisteme aktarılmamış bile. Yarın erkenden tekrar gideceğim ama ne yapmam gerektiğini bilmiyorum 1 ay oldu tam 30 gün
Ne hakla bagiriyor pardon?Kızlar son konumdan hatırlayanlar vardır . Kimliğimi kaybettim ve yeni kimlik çıkartmak zorunda kaldım .
12 Martta Ygs ye gireceğim ama kimliğim hala gelmedi .
Kimlik yerine verilen belgenin süresi doldu .
O belgenin aslı ÖSYM de fotoğraf onaylı nüfus süreti olarak kaldı . ( şuan elimde fotokopisi var )
Burada ki nüfus müdürü çok sinirli sürekli bağırıyor .
Ne yapayım ben ? Ağlayasım var. Gece gece stres yaptım .
Edit : Kimlik belgesi çıkartmaya 4 ocakta gittim
Çıkartan varsa sizin ki geldi mi ? Tahmini ne zaman gelir ?
Nasil sana git evine bekle der ya o memur bi görevi var ve insanlara insan gibi davranmak zorunda bidaha terslerse şikayet et sende valla ben ederdim
Ne hakla bagiriyor pardon?
Olay şöyle oldu . Bulunduğum ilçenin nüfus müdürlüğüne gittim .ÖSYM fotoğrafıyla ilgili bir sıkıntım vardı işte fotoğraf onaylı nüfus sureti istiyorlardı. Nüfus müdürlüğünden alın dediler . sıram gelince gittim memura . Şansıma Nüfus Müdürü denk gelmiş . Elimde ki belgeyi gösterdim baktı belgeye ( kimlik kartı gelene kadar 19 Ocağa kadar geçerli geçici nüfus belgesi ) Ben daha ağzımı açmadan ee bundan sana vermişim zaten al bunu evde bekle kimlik gelir dedi . Ben bunun için gelmedim bunun da zaten süresi doldu dedim . İşte sonra başladı ben bilmem kaç yıllık nüfus müdürüyüm Fotoğraf onaylı nüfus sureti diye bir şey duymadım vs vs dedi . Sonra Ösymyi aradım buradan bilmiyorlar dedim . Onlarda alanlar nasıl alıyor manasına gelen cümleler kurdular ( Şuan tam hatırlamıyorum ) Tekrar gittim dedim ki iki devlete bağlı kurum arasında kaldım beni başınızdan atıyorsunuz filan . O zaman elindeki belgeyi yolla dedi . Dedim bunun süresi geçti . Ben ondan 1 tane çıkartabiliyorum dedi . Ben nasıl vs diye karşı çıkınca bağırdı bana kızım sen anlamıyor musun diye . Bende rezillik çıkmasın diye kafa sallayıp çıktım . Nasıl müdür ünvanını almış muallak benim için çıksaydı rezillik niye tuttun ki kendini
Et gerçekten ya mudurse bilecek müdürlüğünü şikayeti görünce ne yapcak bakalım bir işçiden yada öğrenciden bir farkımı var onun sanki@sibell09 Babam arabada beni bekliyordu . O soğukta onada kıyamadim biraz . ben ösym gorevlisiyle konusurken usudum diye aradi . Ama bimere sikayet edecegim .
Ne oldu canım ben kardeşim için 20 günü geçti demiştim ama kardeşim ne 20 günü 1 ayı geçti dedi :) sen de nedir son durum.@sibell09 Babam arabada beni bekliyordu . O soğukta onada kıyamadim biraz . ben ösym gorevlisiyle konusurken usudum diye aradi . Ama bimere sikayet edecegim .
Ne oldu canım ben kardeşim için 20 günü geçti demiştim ama kardeşim ne 20 günü 1 ayı geçti dedi :) sen de nedir son durum.
nüfustakiler aşırı şirret. sen onlardan da şirret ol kuzum.
Kızlar son konumdan hatırlayanlar vardır . Kimliğimi kaybettim ve yeni kimlik çıkartmak zorunda kaldım .
12 Martta Ygs ye gireceğim ama kimliğim hala gelmedi .
Kimlik yerine verilen belgenin süresi doldu .
O belgenin aslı ÖSYM de fotoğraf onaylı nüfus süreti olarak kaldı . ( şuan elimde fotokopisi var )
Burada ki nüfus müdürü çok sinirli sürekli bağırıyor .
Ne yapayım ben ? Ağlayasım var. Gece gece stres yaptım .
Edit : Kimlik belgesi çıkartmaya 4 ocakta gittim
Çıkartan varsa sizin ki geldi mi ? Tahmini ne zaman gelir ?
Ben fazla stresli ve panik birisiyim . 37 gün var sadece
Mezuna kalınca kanka . Birde şu 2 haftam çok kötü geçti halada geçiyor .
Benim çipsiz kimliğim kayıp onunda etkisi var :\
Aslında kimliğini kaybettiğinde Muhtardan kağıt getirdiğinde aynı gün hemen yenisini veriyorlardı.Sanırım siz onunla uğraşmadan direkt çipliye müracaat ettiniz.
Bizde oğlum için başvurmuştuk.Bize bir ay içinde elinize ulaşır eğer gelmezse bize başvurun buradan alın dediler.
Bizim buradaki memurlar aşırı sıkıntılı . Nasıl size oradan veriyorlarmış ?
İşlemlerimizi halleden bayan öyle söyledi.
2 ocaktaki başvurumuz dün eve geldi.
Ptt kargodan mesaj geliyor yola çıktığında. Ertesi gün gelmişler yoktuk, tekrar geliyorlar.
Bize 10 gün demişlerdi bekleme süresini bide.
Yollamaya aşağı yukarı yeni başladılar sanırım.
Bende 4 Ocakta başvurdum :)) Şehir neresi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?