- 25 Temmuz 2013
- 3.822
- 12.044
- 208
- Konu Sahibi SusmayanKalem
-
Bir aydır şu dakika mi stres olacağın tuttu? Daha var sinava gelir o vakte kadar. Uzatabilirsin örneğin süresini değil mi?
Nüfus müdürü sinirli bağırıyor ne demek o bir devlet memuru sende bir vatandaşsın bir işin var ise elbet yapacak bağırmak da neyin nesi... Ancak şunu da ekleyeyim bazen öyle vatandaşlar oluyor laftan anlamayan aynı soruyu kırk kez sorup kırk birincide tamam deyip susan :)) işte o vakitler hak veriyorum ne yalan söyleyeyim. Yalnız sende nüfus müdürü yerine oradaki memurlara kibar bir şekilde rica ederek sor durumunu açıkla yardımcı olan seni bilgilendiren çıkacaktır muhakkak...
Çipli kimlik zorunlu değilmiş.
Bende yarın gidicem başvuruya.
4 ocakta gitmişsin 4 şubatta gelir sanırım.
Ayrıca bu ne panik daha 1.5 ay var sınava.
İstanbuldaysan işin zor. Çok sıra var.
2.5 ayda sürmez herhalde gelmesi. Bugün yarın gelir. Sıkma canını.İstanbul dayım ama 1 ay oldu ya 1 ay
Af inşallah .2.5 ayda sürmez herhalde gelmesi. Bugün yarın gelir. Sıkma canını.
Hıı anladım :/Mezuna kalınca kanka . Birde şu 2 haftam çok kötü geçti halada geçiyor .
Benim çipsiz kimliğim kayıp onunda etkisi var :\
İstanbul'daysan hiç deneme bile :\Hıı anladım :/
Ya benimde kafam karıştı ya gelmezse diye.
En iyisi hiç başvurmayayım ya şimdiki kimliğimle gireyim
İzmir'deyim ama ordan kalır yanı yok :/İstanbul'daysan hiç deneme bile :\
bende giricem daha başvurmadım bile ki başvurmak zorundayım çünkü fotoğrafım çok eski .en fazla 6 aylık olabiliyomuş fotoğraf. yarın gidicem ben muğladayım bakalım gelmeyeceğini zannetmiyorum sonucta sizle alakalı bi problem değil ki daha bir buçuk ay var.
6 aylık olması zorunlu değil.bende giricem daha başvurmadım bile ki başvurmak zorundayım çünkü fotoğrafım çok eski .en fazla 6 aylık olabiliyomuş fotoğraf. yarın gidicem ben muğladayım bakalım gelmeyeceğini zannetmiyorum sonucta sizle alakalı bi problem değil ki daha bir buçuk ay var.
6 aylık olması zorunlu değil.
Fiziksel olarak değişmemiş olun yeterli (saç rengi, burun ameliyatı, gözlük vs)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?