Gece gece stres oldum :(

Başvuralı çok olmadı o yüzden beklemedeyiz.

Nüfusta şu sıralar aşırı yoğunluk olduğu için artı sıra kavgası v.s oluyor bazı memurlar stresten anlamadan dinlemeden saygısız bir şekilde cevap veriyorlar kimiside gayet yardımcı olmaya çalışıyor.

Siz haklısınız.Ne olursa olsun düzgün cevap verip yardımcı olmak zorundalar.Bimere yazdığınız için işlemleriniz hızlanır.

Memur bağırdı diye birşey mi var ya? O size bağırıyorsa siz de ona bağırın. Bağıramaz, o kim ki? Stresli mtresli, bana ne kardeşim herkesin işi stresli? Çok stres ise bırakıp başka iş yapsın o zaman. Derhal şikayet edin o memuru. Bimer'e yazın adını sanını, olayın olduğu tarihi, kurumu vs. Şimdi onların mesailerini artırıp haftasonları da çalıştıracaklarmış çok yoğunluk var diye. Şimdi ne yapacak, vatandaşı mı dövecek? :) o yüzden şikayet edin. Vatandaş anlamıyor bile olsa hiçbir şekilde bağırmaya, kötü davranmaya hakkı yok bir memurun. Ben İzmir'deyim ben de geçen ayın sonunda başvurdum, evet çok kalabalıktı ve randevusuz gelenler sorun çıkarıyordu. Yine de milletle ilgilenen memur kimseye bağırmadan kızmadan tek tek anlatıyordu randevu almanız lazım falan diye. Hem memur hem insan olmak zor değil yani. Konu sahibi kimliğiniz o vakte kadar gelir belki, bana bir ya da bir buçuk ayda gelir demişti. Bekliyorum...

İstanbul
Ama şey fark eder mi bilmiyorum.
Bizim sıfır yeni çıktı kızıma, sizin kayıpmış.
Öncelik durumu olmaz heralde.

Normalde kayıp ücreti ödemem lazımdı yeni kimlik diye almadılar . O yüzden sanmıyorum :)
Ama benden parmak ve avuç izi filan aldılar . Bebekte o işlemi nasıl hallettiniz ?

Çizgimi bozmak istemedim yanımda ki arkadaşım adamın üstüne atlayacaktı ben tuttum . Bimere şikayet ettim . Ama isim vermedim
Aslında şikayetimi anlatınca bimer görevlisi yapmak istemişti . Görevli bile benim kadar sinirlendi ama ben bimer görevlisiyle büfede otururken konuştuğum için tc mi vs veremedim . O yüzden eve gidince ben şikayet ettim . Bimer görevlisi bana ihbar et dedi hatta ...

İsim vermenize gerek yok, memur değil müdür olduğuna göre başka biriyle karışmaz. Bilirler o kurumun müdürünün kim olduğunu...

Ama bimer zaten kaymakamlığa yönlendiriyor, nüfus müdürü kaymakama bağlı olduğu için... ben de daha önce bir konuda şikayet ettim, bu tarz hatalar olabilir diye cevap vermiş kaymakamlık. Bimer kurumdan gelen savunmayı denetlemiyor herhalde, sadece aracı oluyor.

Bu seferki normal memurdu yalnız . Bakalım bana ne cevap verecekler . Gerçi kimliğim gelmez de tekrar gidersem bimerin cevabına göre hareket edeceğim . Bu durum devletimizin adalet anlayışının simgesi olacak benim için . Bana verecekleri cevabı beğenmezsem eğer bende çizgimi aşarım , cevabı veririm .

Normalde kayıp ücreti ödemem lazımdı yeni kimlik diye almadılar . O yüzden sanmıyorum :)
Ama benden parmak ve avuç izi filan aldılar . Bebekte o işlemi nasıl hallettiniz ?

Para ödememişsin en azından o iyi.
O işleri babaya devrettim ilgilenmedim hiç
Ama bebek benimle olduğuna göre almadılar
Hastanelere gidince de bizden alıyorlar onlara yine yok.
Bence stres olma, mutlaka ki 12 marta kadar gelir.

Bencede gelir basım aşamasındaymış zaten olmadı geçici kimlik belgesiyle sınava girilebiliyormuş :) Gerçi bu görevlilerle zor ama bakalım .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…