Gece gelen temizlik isteği..

Valla duzsuzum, çalışma hayatından eve fırsatı gece ayırırdım. 3 saatlik uykuyla yine işimin başına geçerdim. O zamanlarda alıştım bu ev işleri saatine. Gündüz bıraksalar, akşama kadar miskinlik yapabilirim, hiç temizlik isteğim olmaz. Ama geceleri eşimde 24/8 vardiyasındaysa hele, püru pak yaparım evi, gündüz de evden çıkarım.

Bence sende teyzelerin yanına çık, hatta çekirdekte al, çitlersiniz beraber.

Oyy basima gelenler yüzde birine raziyim bu isteğin ama gelmiyor bana bence potansiyel olana gidiyor ahahahahah

Valla varya hala muhabbet ediyorlar bende diktim tavana gözlerimi ne buluyorlar bu kadar konuşacak diye onu düşünüyorum hani huysuz teyzeler tavana oklavayla vurur ya yaşlı olmasa inan yapasım var hasta mı var çalışan mı düşünen yok

Eskileri yad ediyorlardır, ne anılar vardır onlarda şimdi. Ben olsam kesin gitmiştim kapıya, beni de alın yanınıza ne olur diye.

Ya da gelinlerini çekiştiriyorlardır. Tam çekirdek çitlemelik muhabbetler.

Eskileri yad ediyorlardır, ne anılar vardır onlarda şimdi. Ben olsam kesin gitmiştim kapıya, beni de alın yanınıza ne olur diye.

Ya da gelinlerini çekiştiriyorlardır. Tam çekirdek çitlemelik muhabbetler.
Ay yasminim içim bayıldı inan ben öyle biri değilim daha çok kendi kabugumda biriyim fazlaca arkadaşım yoktur olanın yanında sabahlarım bende ama sanki hic görüşmemişler gibi kız aynı yerde oturuyor kardeşleri de sürekli gidip geliyor bide ne var konuşacak bu kadar

Onlar bulurlar canım benim.

Annem ve teyzelerim bir araya gelince, biz zorla girerdik onların yanına. Çünkü sabaha kadar kahkahaları bitmezdi. Merak ederdik, uyuyamazdık kuzenlerimle, resmen yalvarırdık annelerimize bizide alın diye. Hala daha aynılar bir farkla, artık bizi yanlarından kovmuyorlar.
Benimde gerçek manâda 1-2 arkadaşım vardır. Dediğin gibi, onlarla günlerce oturup muhabbet edebilirim.

Aksine hic eğlenceli konuşmalar gelmiyor inan ve saat 2.40 teyzeler hala konuşuyor az kaldı oklavayı icraat geçirmeye

Hah işte bende aynıyım herkes beni konuşkan sanar ama ben daha çok iciyle konuşan biriyim

oh ne güzel işte. sabaha tertemiz çıkıyorsun gündüz sana kalıyor ister uyu ister gez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…