• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gece Hayatı olan adamdan Eş ya da iyi bir baba olur mu ?

Lory89

Güzelliğin zulme çaldığı sınır..
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2014
368
172
53
  • Barlara giden orada elin kadınlarıyla Şarkıcı kadınlarla resim çekinen
  • iş durumu da iyi olan bir adamdan iyi bir aile olur mu?

Son düzenleme:
  • Barlara giden orada elin kadınlarıyla resim çekinen
  • iş durumu da iyi olan bir adamdan iyi bir aile olur mu?

yani bara ne sıklıkla gidiyor, elin kadını dediğin kadınlar kim, çok az yazmışsın

standartlara pek uygun değil ama bilemeyiz

sadece bara gidip gitmemesiyle karar verilemez
bara hep aynı arkadaşlarıyla takılmaya giden var kız tavlamaya çıkan var tam sarhoş olup efkar dağıtmaya çıkanı var
hangi amaçla gittiği de önemli senin içkiye ve bara karşı tutumun da önemli

Bi arkadaşım barı olan bi adamla evlendi çok da mutlular maşallah.Elin şarkıcı kadınlarıyla fotoğraf da çektiriyor iş yaptığı icin konuşuyor da.
Bu bi kıstas değil yani.Şarkıcı kadınlarla hiç fotoğrafı olmayan adamlarda iyi koca olur diyemeyiz mesela.Alkol kullanmamasına rağmen evine bağlı olmayan evlilik yürütemeyen adamlar da var.
Ama sizin böyle bi kültürünüz yok ifade ediş tarzınıza bakarsak,anlaşamazsınız muhtemelen.Tabi bu adamın kötü koca olacağını göstermez,sizin için kötü bi tercih olur sadece

Hayatında biri yokken gidiyorsa sorun yok bence.Birileri varken gidiyorsa eğer ve farklı niyetlerle gidiyorsa iş değişir.

Zamanında barlardan çıkmayan bir kadındım, eşim de aynı şekilde haftada üç dört gece dışarda olan bir adamdı. Şimdi evden işe, işten eve bir çift olduk. Gerçi hala ara sıra kendimizi kaybedip dışarda sabahladığımız oluyor ama nadiren, ayda bir falan. Yani iyi bir eş olup olmayacağını gece hayatı olması belirlemez. Önemli olan iki kişinin birbirine ayak uydurabilmesi.

Siz anladigim kadariyla bar olayına mesafelisiniz. o yüzden "sizin icin" iyi bir koca olmaz. Çünkü fikirleriniz ve önem verdikleriniz daha farklıdır büyük ihtimalle.

Mesela benim icin de iyi bir koca olmaz o tarz birisi.

Ama bahsettiğiniz adam, x kisisi icin kafasının uyustugu hayat arkadaşı olabilir. :)

Yani gece hayatından kastınız ne, şimdi benim de gece hayatım var :KK70:

Kuzenlerim, arkadaşlarım hepsi gece çıkar bara gider; çoğu evlendi barklandı, bazılarının çocuğu oldu. Bir insanın bara gitmesi kötü insan olduğu anlamına mı geliyor?

Benim için mesela gece çıkıp bir yere gidemeyeceğim adam olmaz, gidip eğlenmek isterim ben. Sizin hayatınız daha muhafazakardır, gece eğlencesine, içkiye mesafeli duruyorsunuzdur, sizin için de gece çıkan adam olmaz.

"Bara giden adamdan koca olmaz" diye genellememek lazım. Size uygun koca olmaz diyebiliriz en fazla.

Gece hayatından kastınız pavyon falansa o daha ayrı bir konu.

Ben gece hayatını severim şu an pek gidemesem de severim. Ama evime bağlı kedi gibi insanım mesela :D
Eşim desen o da sever barı gece hayatını, arkadaşlarıyla içmeyi falan. Hatta arkadaşlarıyla on çay içeceklerine birer bira atıp dönerler. Ama ağzından bırak küfür salak sözünü duyamazsın. İnanılmaz sakin bir insandır sabırlı bir insandır.
Alt katta muhafazakar bi amca yaşıyor karısını döver arada dövmese de bağırtısı küfür eksik olmaz. Bizim bir buçuk yılda ses yükselttiğimiz yok.
Alkolik değilse, pavyona gidip o çirkin yerlere ve kadınlar apara yedirmiyorsa sadece arkadaşıyla bara gitmesi onu kötü biri yapmaz emin ol.

Vallahi bu güne kadar kime iyi, namuslu ev erkeği bundan olur dediysek ailecek yanıldık :)) hepsi sapıttı
Yani belli olmaz ki
İyi alırsın kötü çıkar
Kötü alırsın iyi çıkar

İş durumu iyi falan geçiniz isterse merkez bankası ceo su olsun, olmaz.

Back
X