- 20 Mayıs 2009
- 23.910
- 63.650
- 598
Ben gece hayatını severim şu an pek gidemesem de severim. Ama evime bağlı kedi gibi insanım mesela
Eşim desen o da sever barı gece hayatını, arkadaşlarıyla içmeyi falan. Hatta arkadaşlarıyla on çay içeceklerine birer bira atıp dönerler. Ama ağzından bırak küfür salak sözünü duyamazsın. İnanılmaz sakin bir insandır sabırlı bir insandır.
Alt katta muhafazakar bi amca yaşıyor karısını döver arada dövmese de bağırtısı küfür eksik olmaz. Bizim bir buçuk yılda ses yükselttiğimiz yok.
Alkolik değilse, pavyona gidip o çirkin yerlere ve kadınlar apara yedirmiyorsa sadece arkadaşıyla bara gitmesi onu kötü biri yapmaz emin ol.
Ben gece hayatını severim şu an pek gidemesem de severim. Ama evime bağlı kedi gibi insanım mesela
Eşim desen o da sever barı gece hayatını, arkadaşlarıyla içmeyi falan. Hatta arkadaşlarıyla on çay içeceklerine birer bira atıp dönerler. Ama ağzından bırak küfür salak sözünü duyamazsın. İnanılmaz sakin bir insandır sabırlı bir insandır.
Alt katta muhafazakar bi amca yaşıyor karısını döver arada dövmese de bağırtısı küfür eksik olmaz. Bizim bir buçuk yılda ses yükselttiğimiz yok.
Alkolik değilse, pavyona gidip o çirkin yerlere ve kadınlar apara yedirmiyorsa sadece arkadaşıyla bara gitmesi onu kötü biri yapmaz emin ol.
Al benden de o kadar. Benim eşimin de ağzından bir kötü söz çıkmış değildir şimdiye kadar. Bırak beni karıncayı incitmekten korkan bir adamdır. Gece hayatımız var, alkol almayı seviyoruz diye kötü insanlar değiliz.
Al benden de o kadar. Benim eşimin de ağzından bir kötü söz çıkmış değildir şimdiye kadar. Bırak beni karıncayı incitmekten korkan bir adamdır. Gece hayatımız var, alkol almayı seviyoruz diye kötü insanlar değiliz.
Ben de baba versiyonunu yazayım malum beyim yok
Babamın boşandıktan sonra gece hayatı vardı arkadaşlarıyla. Güzel de gezerlerdi. Bugüne kadar bir fiske bile vurmadı, maddi manevi her zaman yanımda oldu. Her zaman arkamdadır, arkadaş gibiyizdir. Asla "kötü baba" diyemem, hatta eminim forumdaki birçok babadan daha iyi bir babadır. Hata da yapsam, istemediği şeyleri de yapsam destektir.
Ben de baba versiyonunu yazayım malum beyim yok
Babamın boşandıktan sonra gece hayatı vardı arkadaşlarıyla. Güzel de gezerlerdi. Bugüne kadar bir fiske bile vurmadı, maddi manevi her zaman yanımda oldu. Her zaman arkamdadır, arkadaş gibiyizdir. Asla "kötü baba" diyemem, hatta eminim forumdaki birçok babadan daha iyi bir babadır. Hata da yapsam, istemediği şeyleri de yapsam destektir.
Aile versiyonumda da manzara benzer. Ailece kadin erkek iceriz dugunlerimiz de alkollu olur ben de daha bir fiske yemedim ki ne hatalarim ne edepsizliklerim oldu ergenlikte.
Alkol alan bara giden insan kotudur genellemesi beni inanilmaz sinirlendiriyor ve uzuyor
Alkol almayan, gece evden çıkmayanları da biliyoruz neyse ki.
Hayır zoruma giden babasından dayak yiyen insanların bizim babalarımıza "iyi baba olmaz" demesi.
Neyse, herkesin kendi bileceği iş.
Alkol almayan, gece evden çıkmayanları da biliyoruz neyse ki.
Hayır zoruma giden babasından dayak yiyen insanların bizim babalarımıza "iyi baba olmaz" demesi.
Neyse, herkesin kendi bileceği iş.
Herkesin iyisi var kötüsü var.Valla ben ileride cocuk yaparsam bu rakici biraci kocamdan cok da sahane baba olur.
Alkol aliyor ama kadin haklarini da dibine kadar savunan kendine feminist diyen bir adam. Cok iyi bir dinleyicidir. Kizini ileride sevgilisi olursa hot zot demez evlere kitlemez namus mevzusu etmez. Sahip cikar korur kollar namus demeden.
Ben de o bahsedilen namus abidesi adamlara degismem ailemizdeki hicnbir icki icen bara giden erkegi.
Herkesin iyisi var kötüsü var.
Aylık maaşını barda meyhanede yiyen, sevgilisini karısını aldatan, içip içip taşkınlık yapan, evini ailesini ihmal eden, çocuğunu döven yok mudur? Var tabii ki. Hangimiz yok diyebiliriz?
Ama gece hayatı, içkisi olmayıp karısını dayaktan perişan eden, kendi çocuğunu taciz eden, eve kuruş bırakmayan, kavga ederken evi kırıp döken yok mu? O da var.
Yani ne bara gidip içki içen erkek fiks kötü koca-kötü baba, ne gece hayatı olmayan iyi koca-iyi baba.
Hepsi olabilir. Önemli olan kişilerin uyumlu olması.
Barlara giden orada elin kadınlarıyla Şarkıcı kadınlarla resim çekinen iş durumu da iyi olan bir adamdan iyi bir aile olur mu?
Suan ki hayati ne ise ilerde de bu hayati drvam ettirmek ister. bence olmaz
Barlara giden orada elin kadınlarıyla Şarkıcı kadınlarla resim çekinen iş durumu da iyi olan bir adamdan iyi bir aile olur mu?
Sence¿¿
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?