- 8 Kasım 2014
- 4.865
- 10.579
- 408
Arkadaslara 50% katiliyorum.. bara gidende gitmeyende esine siddet uyguluyor maalesef.. namazla ne ilgisi var bu konunun bunuda cozebilmis degilim ayrica.. genelleme yanlis olur.. lakin bar, gece klubu vs tarzi yerlerde hic hos mekanlar degil.. pislik yuvasi.. birde alkol eklendiginde tamamdir..
Arkadaslara 50% katiliyorum.. bara gidende gitmeyende esine siddet uyguluyor maalesef.. namazla ne ilgisi var bu konunun bunuda cozebilmis degilim ayrica.. genelleme yanlis olur.. lakin bar, gece klubu vs tarzi yerlerde hic hos mekanlar degil.. pislik yuvasi.. birde alkol eklendiginde tamamdir..
Ben de anlam veremiyorum acaba bar pub deyince Nasıl bir mekan kafalarında canlanıyorDaha önce hiç bir bara yada pub'a gittiniz mi1?
Bakın pavyon yada gazino demiyorum bar veya pub.
Tam olarak neresi pislik yuvası.
Ben hala eşimle de arkadaşlarımla da gidiyorum bara hiç bir pisliğini görmedim de. Herkes kendi masasında kendi dalgasında takılıyor işte sohbetine. Müzik varsa müzik dinliyor, dans ediyor. Eee neresi pislik tam olarak?
Beğendiği birine yazan kadın yada erkek olabiliyordur elbette ama bu herhangi bir cafede de olabilir.
Çok kötü bir genelleme
Ben de anlam veremiyorum acaba bar pub deyince Nasıl bir mekan kafalarında canlanıyor
Evet muhakkak kötüsü de vardır ama pislik yuvası sıfatını hakedecek şeyler kafelerde bile olabiliyor artık
Kişisel tercihtir saygı duyarım alkol alan gece gezmesi olan Ada'mı tercih etmeyebilir kişiler ama tü kaka denmesini ben de doğru bulmuyorum
Kişi kendini bildikten sonra en rezil mekanlarda bile adamakıllı durur ama içinde varsa en nezih yerlerde bile pislik gibi davranabilir
öyle tabiiEvet ben cemaate sohbete gidene böyle kötü cümleler kursam tepki çekerim mesela. Ama aynı şekilde benim takıldığım gayet nezih barlara pislik denmesi çok ağır. Çok ayip.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?