• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gece Hayatı olan adamdan Eş ya da iyi bir baba olur mu ?

Cevremde alkol almayan erkek yok vallahi hepsi bara da gider. Ama buradaki konulari yaşatan yok karısına ben ömrüme dayak yiyen kadını konyada komsudan duyuyorum ilk kez ne hikmetse
Hatta rahmetli halamin eşinin şekeri var yine de içiyor. Bugüne kadar ne karısını aldatti ne dovdu hatta kanser oldugunda bebek gibi baktı karısına şimdi de çocuklarının başında yemeklerini yapan bir emekli adam oldu
İnsanları sadece dilindeki muhafazakar sozle ölçenler çok hata yapar sonra gelir burada dayak yedim aldatildim ama namazında niyazindaydi diye konu acar.

daha dün konuda beş vakit namaz kılardı vs nasıl aldattı beni diyor kadın.

içki içip sapıtıp karısını çocuğunu döven evden kovan da var yok değil.

önemli olan neresi ile içtiği.

Olmaz. Alkol eğlence ile birleşince ortaya çıkan sonuç bellidir. Kadın faktörü de var tabii, erkek erkeğe gidiyorlar ama kollarında kadınlarla çıkıyorlar gittikleri mekândan. Okuduk burada bu yüzden boşanan arkadaşları. Bence bulaşmayın.

taşlar hazır mı biraz sonra taşlanacağım çünkü :KK53:

burada evinden çıkmayan,içkisi yok,gece hayatı yok hatta muhafazakar denilen adamların da ne haltlar yediğini okuduk.hatta dün bile vardı böyle bir adamın konusu.

yani diyeceğim o ki,iyi koca ve baba olmanın içki içmekle,bara gitmekle ya da tam tersi muhafazakar olmakla ilgisi yok.bu tamamen kişi ile alakalı bir durum.

Tamam kişi ile alakalı, niyet ile alâkalı da işin içinde alkol var. Akıl devreden çıkıyor. Bunu unutmayın lütfen. Erkek aramaya çıkan kadınlar var. Süslenmiş püslenmiş adama yanaşıyor da yanaşıyor, adam da çakırkeyif olmuş, hoşuna gidiyor. Ne olacak şimdi? Artık ne kişilik kaldı ne akıl. Evde de karısı bekliyor?

Tamam kişi ile alakalı, niyet ile alâkalı da işin içinde alkol var. Akıl devreden çıkıyor. Bunu unutmayın lütfen. Erkek aramaya çıkan kadınlar var. Süslenmiş püslenmiş adama yanaşıyor da yanaşıyor, adam da çakırkeyif olmuş, hoşuna gidiyor. Ne olacak şimdi? Artık ne kişilik kaldı ne akıl. Evde de karısı bekliyor?

bunun için alkole gerek yok,adam eğer yapacaksa sarhoş olmasına da gerek yok.

bunu günlük hayatınız içinde de görmüşsünüzdür.

ben hayatımda alkol kullanmadım çünkü dedemi içki yüzünden kaybettik,sağlığını etkiledi. ancak aldatma ve alkol ilişkisini kurmanın doğru bir yansıtma olduğunu düşünmüyorum.

içkiye karşı olmamın tek sebebi sağlık boyutu.

İçeceğiniz miktarı bilirseniz alkolden dolayı sapıtmazsınız. İçtiği için sapıtan varsa zaten o içinde vardır, içki sadece çıkmasına vesile oluyordur. Senelerdir çevrem de ben de bilfiil alkol alırız, daha kolumuzda erkekle kadınla bardan çıkmışlığımız yoktur, çünkü kadın/erkek aramaya gitmiyoruz. Barda dağıtmıyoruz, kendimizi kaybetmiyoruz.

Ne düşünüyorsunuz bilmem ki, iki bira içince kendimizden falan mı geçiyoruz?

Hadi bu adamlar için alkolu suçluyorsunuz, ağzına alkol sürmediği halde karısını aldatanların bahanesi ne? Alkol yok, akıl devrede?

Yani şu mesajınızla alkol alan herkesi itham ediyorsunuz ama bunun farkında olduğunuzu sanmıyorum.

Bence ibadet etmek nefsi kıran bir eylemdir, yani nefsin inanca yenik düştüğü bir eylem bu yüzden dir ki,namazında niyazında sözü nefise uyulan durumlarda ama öyleydi diye deyimleşmiştir...Komşumun eşi kendini astı!herkesin dilinde namazında niyazındaydı sözü!Kadınla mı aldattı ama namazın da niyazındaydı;yani nefsinden önce inancı gereği yapmaması gerekirdi yargılaması vardır orada!Yoksa namazlı namazsız insan nefis sahibi!Bu da bir insanın yanlışa ve hataya düşmeme kriteri olamaz....Netice de insan çünkü.....

İçeceğiniz miktarı bilirseniz alkolden dolayı sapıtmazsınız. İçtiği için sapıtan varsa zaten o içinde vardır, içki sadece çıkmasına vesile oluyordur. Senelerdir çevrem de ben de bilfiil alkol alırız, daha kolumuzda erkekle kadınla bardan çıkmışlığımız yoktur, çünkü kadın/erkek aramaya gitmiyoruz. Barda dağıtmıyoruz, kendimizi kaybetmiyoruz.

Ne düşünüyorsunuz bilmem ki, iki bira içince kendimizden falan mı geçiyoruz?

Hadi bu adamlar için alkolu suçluyorsunuz, ağzına alkol sürmediği halde karısını aldatanların bahanesi ne? Alkol yok, akıl devrede?

Yani şu mesajınızla alkol alan herkesi itham ediyorsunuz ama bunun farkında olduğunuzu sanmıyorum.

İyi de ben alkol almayanları savunmadım ki burada. Sadece sorulan soruya alkol ölçeğinden cevap verdim. Ayrıca içeceği miktarı herkes biliyor mu? Siz niye herkesi kendiniz gibi sanıyorsunuz ki? İçki ve gece hayatı yüzünden yıkılan yuvalar yok mu? İçtiği için sapıtıyorsa içinde vardır demişsiniz, unutmayın hepimizin içinde iyi kötü anlamda içgüdü vardır. Herkes bu kadar biliyor, bilinçli içiyor da niye ertesi gün hatırlamıyorum sarhoştum diyor? Sarhoş kafa cinayet işliyor? Herkes ağzıyla mı içiyor? Üstünüze alınacak birşey yok, size söylenen birşey yok ayrıca?

bunun için alkole gerek yok,adam eğer yapacaksa sarhoş olmasına da gerek yok.

bunu günlük hayatınız içinde de görmüşsünüzdür.

ben hayatımda alkol kullanmadım çünkü dedemi içki yüzünden kaybettik,sağlığını etkiledi. ancak aldatma ve alkol ilişkisini kurmanın doğru bir yansıtma olduğunu düşünmüyorum.

içkiye karşı olmamın tek sebebi sağlık boyutu.

Sarhoş olmaya gerek yok da içki ortam hazırlıyor, davetiye çıkarıyor. Anlatabiliyor muyum?

ex ex ex sevgilim, pavyonlardan çıkmayan, pavyon kadınına aşık olup onun yüzünden kavgalara karışan bi tipti. sonra evlendi. şimdi çok iyi bi aile hayatı var, iki bebesi bile var. aile babası oldu. oluyor yani olmaz değil.

Sarhoş olmaya gerek yok da içki ortam hazırlıyor, davetiye çıkarıyor. Anlatabiliyor muyum?

evet anlatabiliyorsunuz ben de anlayabiliyorum ama anladığımı anlatamıyorum sanırım :)

diyorum ki aldatacak,yapacak insana ortam engel olamaz ya da sebep olamaz.içkiden de bağımsız söylüyorum bunu.

evet anlatabiliyorsunuz ben de anlayabiliyorum ama anladığımı anlatamıyorum sanırım :)

diyorum ki aldatacak,yapacak insana ortam engel olamaz ya da sebep olamaz.içkiden de bağımsız söylüyorum bunu.

Valla ben soruya odaklı olarak içki merkezli söylüyorum sayın pitikare. Teşekkür ederim :KK3:

İyi de ben alkol almayanları savunmadım ki burada. Sadece sorulan soruya alkol ölçeğinden cevap verdim. Ayrıca içeceği miktarı herkes biliyor mu? Siz niye herkesi kendiniz gibi sanıyorsunuz ki? İçki ve gece hayatı yüzünden yıkılan yuvalar yok mu? İçtiği için sapıtıyorsa içinde vardır demişsiniz, unutmayın hepimizin içinde iyi kötü anlamda içgüdü vardır. Herkes bu kadar biliyor, bilinçli içiyor da niye ertesi gün hatırlamıyorum sarhoştum diyor? Sarhoş kafa cinayet işliyor? Herkes ağzıyla mı içiyor? Üstünüze alınacak birşey yok, size söylenen birşey yok ayrıca?

Ağzına içki içmeyen çok dindar olup ramazanda karşımda su içti diye adam öldüren de var. Buradan yola çıkarak genellesem canınız sıkılır değil mi?
Siz şu an bunu yapıyorsunuz.
Benim dedem, babam, amcam, dayım, eşim, eniştelerim ben ve kuzenlerim içiyoruz. Daha küfür duymadım ağızlarından. İçmeyen ama ağzından cinsiyetçi küfür eksik olmayan kaba saba adamlardan değiller mesela. Kadınlarına bir fiske vurmayı bırak küfür etmezler.
Şimdi siz onlara bu tip ithamlarda bulununca ben de çok sinirleniyor ve üzülüyorum.
Her içki içeni her çakırkeyifi lütfen sapık veya manyak olarak itham etmeyin.

Ağzına içki içmeyen çok dindar olup ramazanda karşımda su içti diye adam öldüren de var. Buradan yola çıkarak genellesem canınız sıkılır değil mi?
Siz şu an bunu yapıyorsunuz.
Benim dedem, babam, amcam, dayım, eşim, eniştelerim ben ve kuzenlerim içiyoruz. Daha küfür duymadım ağızlarından. İçmeyen ama ağzından cinsiyetçi küfür eksik olmayan kaba saba adamlardan değiller mesela. Kadınlarına bir fiske vurmayı bırak küfür etmezler.
Şimdi siz onlara bu tip ithamlarda bulununca ben de çok sinirleniyor ve üzülüyorum.
Her içki içeni her çakırkeyifi lütfen sapık veya manyak olarak itham etmeyin.

Amcanız, dayınız, dedeniz, halanız gerçekten çok iyi insanlar. Ama herkes öyle değil. Bence buna üzülün.

Amcanız, dayınız, dedeniz, halanız gerçekten çok iyi insanlar. Ama herkes öyle değil. Bence buna üzülün.
Sızın adınıza üzüldüm. Hayatınızı tek tip empatidern uzak sert bakış acinizla yasamay a mahkumsunuz
Ben burada sizin genellemenizle kirdiginiz insanlardan bahsettim aldığım cevap karakterinizi belli ediyor. Yazık
Bu sabit fikirle yaşamaya mahkum olmak istemezdim

Sızın adınıza üzüldüm. Hayatınızı tek tip empatidern uzak sert bakış acimizla yasamay a mahkumsumuz
Ben burada sizin genellemenizle kirdiginiz insanlardan bahsettim aldığım cevap karakterinizi belli ediyor. Yazık
Bu sabit fikirle yaşamaya mahkum olmak istemezdim

Anlaşıldı, bu konunun talihlisi de benim bugün :KK12:

Hiçbir şeyi genellemedim, kimseyi de kırmıyorum. Niye alındınız ki bu kadar? Herkes sizin aileniz gibi mi? Eğer öyleyse akşamları anahaber bültenlerinde senaryo mı yazıyorlar? 3. sayfa haberleri hayal alemi mi? Tekrar soruyorum, herkes sizin aileniz gibi mi? Veya siz iyi niyetlisiniz, ya karşınızdaki? Çok kibarsınız, çok naifsiniz ama karakterime kadar girmişsiniz. Ne dar bakış açım kalmış, ne sert kişiliğim? Genelleme yapıyorum diye bana kızarken iki saniyede karakterimle gömdünüz beni! Hem de ayık kafayla!

Şimdi bara giden iki güruh var genel hatlarıyla. Bunu da gece dışarı çıkan herkes bilir yani
1-Mahalle kekoları: Resmen keko yani, birçoğu pis tipli 'karııııııııııııııı' diye diye ölen, iki cümle kurmaktan aciz, reddedilince mütemadiyen küfreden tipler. Bu tiplerin bazıları bara kız bulmak için oğlunu falan da getiriyor yani düşün. Ama kız çocuklarını getirmezler. Ha bir mahalle kekosuyla sevgiliyseniz bu çok kötü, çünkü sapıtmak için alkol almaya ihtiyaçları yok. Önüne gelen her kadına yürümeye çalışma potansiyelleri var. Taşkınlık yapmaya da çok müsaitler, mayada elitlik yok çünkü.

2- Kendi halinde takılanlar: Bu insanlar da gayet kendi hallerinde eğlenmek için giden, çoğunlukla dışarıda eğlenmeyi seven tipler. İnsanları rahatsız etme eğilimleri yok, alkolü ağızları ile alırlar. Haklarında pek de anlatacak bir şey de yok. Sıradan insanlar işte.

Senin sevgilin ilk gruptaysa kesinlikle kaç kurtul ondan, ha adam ikinci gruptaysa da sen alkole karşıysan yine ayrıl uygun değilsiniz.

Anlaşıldı, bu konunun talihlisi de benim bugün :KK12:

Hiçbir şeyi genellemedim, kimseyi de kırmıyorum. Niye alındınız ki bu kadar? Herkes sizin aileniz gibi mi? Eğer öyleyse akşamları anahaber bültenlerinde senaryo mı yazıyorlar? 3. sayfa haberleri hayal alemi mi? Tekrar soruyorum, herkes sizin aileniz gibi mi? Veya siz iyi niyetlisiniz, ya karşınızdaki? Çok kibarsınız, çok naifsiniz ama karakterime kadar girmişsiniz. Ne dar bakış açım kalmış, ne sert kişiliğim? Genelleme yapıyorum diye bana kızarken iki saniyede karakterimle gömdünüz beni! Hem de ayık kafayla!

Ayık kafa!!
Haddinizi bilerek yazın.
Başka bir sozu hak etmiyorsunuz.

Back
X