Gece herkes uyuduktan sonra ne yapıyorsunuz

Geceyi cok seviyorum. Yalnizligin tadini ancak gece çıkarabiliyorum. Netflix filmi izlemek, yemek yemek (aslinda bunu yapmamam lazim ama) , kahve icmek, youtube videolari vloglar vs izlemek, kk da takilmak, kitap okumak yazi yazmak not almak ertesi gunu planlamak. Ama asla ışıklar açık olmamali ya loş bi ışık ya da o yoksa mum :)
Ama iste bunlari yapinca ertesi sabah uyanmak cok zor oluyo. Yapmayıp uyuyunca da ben depresif oluyorum. Ama her turlu uykumu alamiyorum o ayri

Gercekten o kadar zor kı bugun emzıgı yere dustu besıgınden aglamaya basladı. Egılıp emzıgı almayı on kere dusundum halbukı egıl al yıka tık agzına ama ona bıle takat bulamıyorum. Basıt hareketler bıle bana velıefendıde uc tur bındırmısım hıssıyatı verıyor😪🤪
Oy oy oy işte bu yüzden korkuyorum çocuk düşünemiyorum😂

IMG_20191017_015739.webp yaptım filtre kahvemi
😊 Koca bir yudumda aldım

Geç saatlere kadar bende telefonla uğraşırım bi yandan yerleri silerim varsa çamaşırları asarım bazende gündüzün yemeğini yaparım🤗 dışarda çalışmıyorum ama hergün 7'de kalkıyorum 😒 gece uykusu çok önemli aslında kendime bu konuda çekidüzen vermem lazım melatonin önemli🙄

Geceleri en sevdiğim zamanlar 🙂 genelde netflix açıyorum ya da kitap okuyorum. Son zamanlarda da buraya sık bakıyorum.

netflıx ızleyenler hangı fılm veya dızı onerırsınız gerılım veya aksıyon olarak

Back
X