evet bende sevdım onları :)La casa de papel ve prison break ikide güzel heyecanlı ve sürüyleyici![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet bende sevdım onları :)La casa de papel ve prison break ikide güzel heyecanlı ve sürüyleyici![]()
Oyun bıttı de okeye donuyorum resmenAynı durum bendede var dün gece diyordum bir benmiyim böyle sabaha kadar emzik niyetine kullanıyor beni bizim oğlan çok yorucu öyle ya bugün artık gözüm kararıyordu yorgunluktan akşam üzeri bebeği eşime bırakıp 2 saate yakın uyudum pil bitti çünkü bende![]()
Anlaşılan izlemişsiniz =)) ozaman listeme eklediğim diziyi önereyim, vis a vis =))evet bende sevdım onları :)
evet oda guzelAnlaşılan izlemişsiniz =)) ozaman listeme eklediğim diziyi önereyim, vis a vis =))
Yok artık bunudamı izledinizevet oda guzel![]()
Bilirim o sevinciOyun bıttı de okeye donuyorum resmenyarında uyumazsam bayılırım bugun gozlerım karardı cunku. Sımdı sureklı sut sagıyorum kı yarın annem sut stogunla bırlıkte torununu da alıp aksama kadar gelmesın
resmen uyku uyuyacagım ya bundan daha buyuk nımet varmı
![]()
Ben mucize doktorun orjinaline basladim bugun. Good doctor.evet oda guzel![]()
ben onuda ızledım guzel ben begendım zevk meselesı tabı bırazda :)Ben mucize doktorun orjinaline basladim bugun. Good doctor.
Vis a vis de gozume carpti bugun. Nasil ki acaba? Guzelse izleyim bari ben de![]()
anlasılan ben netflıx mudavımıyımYok artık bunudamı izledinizozaman ölmek için 13 sebeb, diyeyim
![]()
Izleyim bari ya. Netflixi bir arkadasla ortak kullaniyoruz. 2 kullanicili. Gecen ay fatura otomatik odenmemis benim karttan. Netflix kapanmisben onuda ızledım guzel ben begendım zevk meselesı tabı bırazda :)
ınsan sardı mı sarıyor bende oyle bırsey oldu kı bır haftasonu yaklasık 4 mını dızı ve 2-3 fılım ızledım bıtırdım. bırde netflıxde ızledıgınız oyuncular hep aynı o bu adam sunda da oynamıstı one ya bu oyuncu yıne mı bu fılmde seklınde oluyorIzleyim bari ya. Netflixi bir arkadasla ortak kullaniyoruz. 2 kullanicili. Gecen ay fatura otomatik odenmemis benim karttan. Netflix kapanmisDiger kullanan Adam delirdi 3 gun vis a vis izleyemedi diye
Guzel belli ki
![]()
Ev temizliği konusunda eşinizden destek alın çünkü bu böyle devam etmez. Valla şuan hamileyim gecelerim sancilarla geçiyo . Meleğim doğduğu zaman da Allah nasip ederse onunla gecicek . Ev temizliği falan da bi zahmet eşim halleder hatta yemeği bile ara ara ona paslamayi düşünüyorum bakalım kendi düzenimizi oturturuzİyi geceler hanımlar, ben çalışan bir anneyim bu aralar özellikle işten çıktıktan sonra biraz çocukla zaman geçir yemek yap derken onlar uyumadan bir işe elimi süremiyorum onlar uyuyunca sanki geceler hiç bitmeyecekmiş gibi temizlik yapıyorum kahve içiyorum telefonla oynuyorum haliyle uykusuzum ama bir yandan da geceleri boş vakitler hoşuma gidiyor sizler nasıl yapıyorsunuz geceleri değerlendirme taraftarı mısınız yoksa vurup kafayı uyuyayım mı kafasındasınız ??