Gece herkes uyuduktan sonra ne yapıyorsunuz

Aynı durum bendede var dün gece diyordum bir benmiyim böyle sabaha kadar emzik niyetine kullanıyor beni bizim oğlan çok yorucu öyle ya bugün artık gözüm kararıyordu yorgunluktan akşam üzeri bebeği eşime bırakıp 2 saate yakın uyudum pil bitti çünkü bende :KK42:
Oyun bıttı de okeye donuyorum resmen🙅‍♀️yarında uyumazsam bayılırım bugun gozlerım karardı cunku. Sımdı sureklı sut sagıyorum kı yarın annem sut stogunla bırlıkte torununu da alıp aksama kadar gelmesın🤦‍♀️resmen uyku uyuyacagım ya bundan daha buyuk nımet varmı🤩

Cekirdek citleyip KK yi okuyorum suan. Birazdan saclarimi boyayacagim.. Ama geceleri genel olarak nette takiliyorum. Haber okuyorum, kk, facebook vs.

Bazen play station oynuyorum. Telefonda oynadigim online oyunum var onda takiliyorum. Dunyanin bir cok ulkesinden farkli farkli insanlarla tanistim bu oyun sayesinde. Viber grubu falan kurduk. Bazen geceleri cosuyorlar onlarin muhabbetine katiliyorum.. Eglenceli oluyor.

Bana gece uyumak kayip zaman gibi geliyor nedense. Hic uyuyasim gelmiyor. 🥺

Oyun bıttı de okeye donuyorum resmen🙅‍♀️yarında uyumazsam bayılırım bugun gozlerım karardı cunku. Sımdı sureklı sut sagıyorum kı yarın annem sut stogunla bırlıkte torununu da alıp aksama kadar gelmesın🤦‍♀️resmen uyku uyuyacagım ya bundan daha buyuk nımet varmı🤩
Bilirim o sevinci :halay:yarın bol bol uyur dinlenirsiniz inşallah.Anne olmak çok zor büyük fedekarlık gerçekten:KK200:

Sessizce bana kalan zaman dilimini uyumak için harcamiyorum.Gözlerim kapansada direniyorum kitap okuyor, birşeyler yiyorum, kahve içiyor ve Kk ye bakıyorum.

Ben geceleri hiç sevmem. El ayak çekilince kendimi çok yalnız hissederim. Ben gün insanıyım. Gün içinde olurda uyursam uyanınca ağlamaklı olurum günümü boşa harcadım diye. Geceleri çok erken uyumam ama tüm geceyi de ayakta geçiremem. Demek ki herkes farklı hissediyor gecede. Ben sevmeyenlerdenim. Yaşasın gün ışığı,yaşasın kalabalık sokaklar :)

ben onuda ızledım guzel ben begendım zevk meselesı tabı bırazda :)
Izleyim bari ya. Netflixi bir arkadasla ortak kullaniyoruz. 2 kullanicili. Gecen ay fatura otomatik odenmemis benim karttan. Netflix kapanmis 😂 Diger kullanan Adam delirdi 3 gun vis a vis izleyemedi diye 😂 Guzel belli ki 😁

Izleyim bari ya. Netflixi bir arkadasla ortak kullaniyoruz. 2 kullanicili. Gecen ay fatura otomatik odenmemis benim karttan. Netflix kapanmis 😂 Diger kullanan Adam delirdi 3 gun vis a vis izleyemedi diye 😂 Guzel belli ki 😁
ınsan sardı mı sarıyor bende oyle bırsey oldu kı bır haftasonu yaklasık 4 mını dızı ve 2-3 fılım ızledım bıtırdım. bırde netflıxde ızledıgınız oyuncular hep aynı o bu adam sunda da oynamıstı one ya bu oyuncu yıne mı bu fılmde seklınde oluyor :D aynı oyuncu 2 dızıde 1 fılmde denk gelınce dızılerı karıstırdım :D bu ölmemısmıydı yav ya hay allah seklınde oldu
ara verdım unutmak ıcın sımdı yenıden basladım ama baktım hepsını begendım begenmedım seklınde nerdeyse tiklemısım ızledıklerımı ayırt etmek ıcın :D baska kategorılere geceyım barı gerılım ve aksıyon bıtmıs bende
korkuya geceyım barı :D

İyi geceler hanımlar, ben çalışan bir anneyim bu aralar özellikle işten çıktıktan sonra biraz çocukla zaman geçir yemek yap derken onlar uyumadan bir işe elimi süremiyorum onlar uyuyunca sanki geceler hiç bitmeyecekmiş gibi temizlik yapıyorum kahve içiyorum telefonla oynuyorum haliyle uykusuzum ama bir yandan da geceleri boş vakitler hoşuma gidiyor sizler nasıl yapıyorsunuz geceleri değerlendirme taraftarı mısınız yoksa vurup kafayı uyuyayım mı kafasındasınız ??
Ev temizliği konusunda eşinizden destek alın çünkü bu böyle devam etmez. Valla şuan hamileyim gecelerim sancilarla geçiyo . Meleğim doğduğu zaman da Allah nasip ederse onunla gecicek . Ev temizliği falan da bi zahmet eşim halleder hatta yemeği bile ara ara ona paslamayi düşünüyorum bakalım kendi düzenimizi oturturuz

Eşim evdeyse küçük kızı uyuttuktan sonra bazen onunla tv izlerim. Ama genelde ben de bebeğim uyur uyumaz yatarım.çünkü zaten gece 643 kere uyan, gündüz çalış uykuya ihtiyacım var. Eşim şehirdışındaysa gelsin KK 🤩 muhabbeti burda yaparım ya da sadece okurum.

geceleri sadece kendimle bas basa kaliyorum
uyumam da lazim cildim icin ama gün icinde bu zamana o kadar uhtiyacim oluyor ki
malum cocuklu olunca, yalniz vakit gecirmek lüks oluyor
cocuklar yatti mi atistirmaliklarimi alirim, cay yaparim acarim youtubedan birseyler, film izlerim ya da kitap okurum, plates yaparim, tabi öncesinde mutfagi da toplamis olurum, e dus sa alirim bazen
yetmiyoooor, sabah yine ayni tempo tüm gün cocuklarin pesinde kosturuyorum
benim o zamana ihtiyacim var

Back
X