Gece herkes uyuduktan sonra ne yapıyorsunuz

ben 10 senedır 3-4 saat uyuyorum uyumak ıstemıyor canım bazen uykum gelıyor ama dalamıyorum bır turlu sıkılıp kalkıyorum 4 saatlık uykuda yetıyor hanı halsızlık falan da yapmıyor kendımı ozellıkle cok yordugumda oldu belkı uyurum dıye daha cok uykum kactı cok yoruldugum ıcın uyuyamadım :KK70:
sankı az uyuyunca daha cok yasıyor gıbıyım :KK70: gunun 24 saatı yetmıyor kı bana belkı ondan
Ben de bu durumu farkettim.
Bazı geceler çocuğu uyuturken yanında uyuyakalıyorum, o günler 6 saat uyuyorum ve uyanınca aşırı bitkin, uykusuz oluyorum.
3 4 saat uyuduğum günler uyanması zor ama ayıldıktan sonra tamamen enerjim yerinde, atom karıncayla yarışır hızda her şeyimi halledebiliyorum.
Az uyumak insana gerçekten iyi geliyor.
Günler uzun yaşamak istemediğim bir dönemdeyim ama 24 saat gerçekten yetmiyor😂

Ev hanimiyim 3 bucuk aylik ikiz bebeklerim ve 2.sinifa giden bi oglum var. Gunduz iyi kotu temizlik yemek yapiyorum. Aksam herkes degil ama bebeler uyuyunca vurup kafayi saniyesinde uyuyorum. Nede olsa 2 saat sonra yeniden kalkiyorum bu sayede boluk porcuk ne uyudugumu anlamiyorum bi bakmisim yeniden sabah olmus. Hoooppp dön başa...

Çocuk uyuduktan sonra tabiri caizse bardak kaldırmıyorum.

Pislik içinde otururum yine de o kıymetli vakitleri temizlikle heba etmem.

bende diyorum herkes uyuduktan sonra boş vakit var evi toplayayayım işte kendi kıymetimi bilsem derim ev pislik içinde olsun ben uykumu alırım arkadaş 😭

Ne satışı yapıyorsun merak ettim canım sayfa adı vermek yasak mı ki ben de yapıyorum da çok merak edip takip ederim satış sayfalarını
Bikac kişi daha sormuş. Ama böyle tek tek özelden yazamayacağım. Umarım sayfa adı yasak degildir.
Sayfamin adı nonnunun_ignesi. Bakabilirsiniz. Herkese açık zaten

Henüz bebeğim doğmadı ama bu konuyu okuyunca hiç bi iş yapmıyomuşum dedim:) işten geliyoruz hemen mutfağa gir yemek hazırla sonra temiz makineyi boşalt çay koy o demlenirken bulaşıkları at. Sonra eşle birlikte mısır çay ve netfilx keyfi. Daha da iş yapmıyorum ben o temizlik işlerini haftada bir gün yapıyorum. Sanırım oğlum gelince bütün düzenim değişecek🙈

O kadar yorgun ve uykusuz oluyorum ki uyumaktan baska birşey düşünemiyorum,film,dizi izleyeyim desem uyuyakalıyorum,kitap okumaya baslıyorum yada 2-3 sayfadan sonra uyuyakaliyorum.

Dokunma yaralarıma... şuan uykusuzluktan kafam bir dünya ama en favori zamanlarım. Kendimi bildim bileli böyle; evlenmeden önce de böyleydim. Bazen kendime makarna yapıp netflixte dizi/film izlerim, çoğu zaman kitap okurum, ütüleri hep çocukların uyku saatinden sonraya bırakır açarım netflixi, olmazsa olmazım kahvemdir takılırım öyle. Bazen öylece uzanır gözlerimi kapatır veya tavana diker ve hayal dünyasına dalarım, kurgum üzerine düşünür; yarattığım karakterleri zihnimde canlandırır ve diyaloglarını oluştururum.

geceleri ne yapıyorum
uyuyorum:D
yorgunum..
çalışanim...
sabah 5 te kalkıp maratona girişiyorum
ev işleri yapıp işe gidiyorum.:)
ben uyumayı tercih ederim :D

O zaman dans

Dans müzik dinlenme meditasyon yemek yeme kitap okuma dizi film izleme
En en en sevdigim saatlerdir

Gece olunca benim dertlerim aklıma daha çok geliyor. İçim daralıyor, kafama daha çok takıyorum bazı şeyleri o yüzden yatıyorum.

İyi geceler hanımlar, ben çalışan bir anneyim bu aralar özellikle işten çıktıktan sonra biraz çocukla zaman geçir yemek yap derken onlar uyumadan bir işe elimi süremiyorum onlar uyuyunca sanki geceler hiç bitmeyecekmiş gibi temizlik yapıyorum kahve içiyorum telefonla oynuyorum haliyle uykusuzum ama bir yandan da geceleri boş vakitler hoşuma gidiyor sizler nasıl yapıyorsunuz geceleri değerlendirme taraftarı mısınız yoksa vurup kafayı uyuyayım mı kafasındasınız ??
valla çocuk yatınca bende yatıyorum o zamana kadar işlerimi bitiriyorum zaten...

Valla evde olduğum ve geceleri oğlumdan dolayı sık uyandığım için oğlum uyuduğu anda bende sızıyorum 🤦🏻‍♀️ Çalışıyor olsam muhtemelen oğlum uyuduktan ufak tefek işleri yapar sonra hemen uyurdum. Uykuya aşığım ❤️

Başlığı okuyuca aklıma neler geldi noluyo la dedim :KK31::halay:

off en sevdiğim saatler..
kızımı 23,00 gibi uyutuyorum eşimde erken kalktıgı için o saatlerde uyuyo ve ben o günlük yapacagım bi iş varsa onlar uyanıkken yapıyorum:)
bana zaman kalsın.
sonrada alıyorum yeşil çayımı yada hibisküs çayımı geçiyorum tv karşısına aman sabahlar olmasınnnkeyfin bini bin para..
yalnız bazen kızı uyuturken o benı uyutuyo bi kalkıyorum gecenın 2si.çok moralim bozuluyo:)
gitti bu akşam diye söylene söylene yatagıma gidiyorum:)
insanın kendısıne 1 saat bile olsa el ayak çekilince zmaan ayırması bence çok kıymetli:)=

Çocuklar uyudu mu bir çay demler iki duble bardak çay içer Netflix te dizilere bakarim.🙄

Back
X