• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gece yarısı arayan arkadaş

Sürekli arıyor kendi numarası olmasa annesinden arıyor. Annemi bile arıyor takmış kafayı illaki konuşacak
Bu msjlari görmemişim kusura bakmayin tam iletisimi koparmalik bir tip kesinlikle direk uyarın beni arama rahatsız etme seni şikayet ederim savcılığa yeter artık deyin aramaz herhalde birdaha

Bana bazen gaddar derler de sizin yanınızda zemzemle yıkanmış gibiyim vallahi. Ya kendini öldürse üç kuruşluk uyku için değer mi aldığınız vicdan azabına. İnsan sinirlenir belki alt tarafı sevgili acısı diye ama bizim için ufak acılar herkes için aynı olmayabiliyor. Çok şaşırdım tepkinize hakikaten

Selamlar
Geçen gecelerde yakın olmadığım bir arkadaşımın (3 senedir sadece arada naber nasılsın tarzı mesajlarla görüşüyorduk) gecenin ikisinde aramasıyla sıçrayarak uyandık.Ben o an refleksle aramayı meşgule atmış bulundum. Daha sonra ardı ardına mesajlar gelmeye başladı. "Ben çok kötüyüm sevgilimle ayrıldım, sen de açmıyorsun telefonunu,kendimi öldüreceğim" tarzı şeyler yazmıştı.
Çok sinirlendim çünkü ailesi ile yaşayan bir kadın annesini uyandırabilirdi. Evleri de kalabalık, ailesinden biri ile konuşabilirdi. Eşimde ben de çok gerildik. Konuşmayı kestim. Hicbir şekilde cevap yazmadım. Ertesi gün bir sürü mesaj yazmış.Ben çok kötüydüm kimsenin umrunda olmadı diye. Bu kadının yaptığı bencillik değil mi? Çok rahatsız oluyorum nereye şikayet edebilirim? malum koronadan dolayı çıkamıyoruz da...

Böyle bir şey şikayet edilir mi bilmiyorum ama çevrenizdekilere bu cesareti vermeyin ben annem babam hariç gece 10 dan sonra kim ararsa arasın asla açmam öyle alışır giderler ölüm kalım yoksa bende aramam öyle biliriz yani çevrenize bunu alıştırın

Normalde hemcinslerimi yermeyi sevmem hatta çoğu zaman pozitif ayrımcılık yapıp kadınları savunan biriyimdir ama şu huyumuza gıcık oluyorum yani herkes aynı değildir ama çoğu kadında var bu; benim hayat düzenim yerindeyse,eşimle sıcak yatağımda uyuyorsam ve mutluysam dünya yanmış banane? Ailem ben ve kocam geri kalan kendi başının çaresine baksın ben hayat düzenimi kurdum o da kursaydı bozmayın ulen benim mutluluğumu kafası.

Ne diye sikayet edeceksiniz acaba?😄
Bu kadar sinir olacaginiza acikca yüzune soyleseydiniz ya?

O degil de ne kadar da abartmissiniz durumu
Beni arama deyip kestirip atarsiniz olur biter.
Hatta numarasini da engellersiniz biter

ya burda yazılanlar gerçek mi?
yok saat akşam 10 dan sonra kimse beni arayamaz, yok gece arayan insan psikopattır, yok aşk acısını en son bilmem kaç yaşında yaşadım...
ya bi biz deliyiz her halde bu memlekette..
benim her arkadaşım olmasa da samimi olan bir sürü arkadaşım gece 12 de bile mesaj atar naber napıyosun diye ya da arar.. tamam evli olanlarda durum biraz farklı olabilir ama yine mesaj atılır. evlenince sonuçta insanlıktan çıkmıyorsun. yine insansın ve eşin dışında başkalarıyla da iletişimin oluyor.
kaldı ki aşk acısı da gayet geçerli bir acıdır. insanlar aşk acısıyla intihar bile edebiliyor. hayatlarından vazgeçmeyi göze alabiliyor.
ama olsun. valla böyle konuları okudukça insanları daha iyi tanıyıp, ayağımı denk almayı öğreniyorum en azından.

O saatte cook samimi olmadığım biri arasa bile açardım..ama ben aramazdım belki mesaj altmışlığım vardir en fazla o da muhabbet 12 de filan başlamışsa devam etmiştir yani. Bencede tuhaf zamanlama açısından ama yine de sizin yaptığınızı yapamazdım.

Kendisini öldürse pişman olmaz mıydınız?
Sevmediğim biri olsa bile bana kendimi öldüreceğim dese, ulan acaba der vicdanım rahat etmezdi
Kendini öldürecek bir insan bunu dillendirmez öldürür. Nerede kendimi öldüreceğim diyen varsa ilgi arsızıdır. Ünide iki arkadaşım da sözde intihar etti. Önemli bir dersim vardı ben ölüyorum yetiş diye mesaj atmış gittim filmlerdeki gibi artistik bir şekilde yerde uzanmış yanında ilaç kutuları bir de mektup 😂 neyse hastaneye götürdük sevgilisini de çağırdım geldi midesi falan yıkandı midesinden sadece 2 hap çıktı. Bir başka arkadaşım da aynı onun sadece bir hap çıktı midesinden reziller bak yine sinir oldum hem doktorları hem hastaneyi meşgul ettiler yok yere. O ikisinden sonra kim ben intihar edicem dese sen bilirsin diyecek seviyeye geldim.

Ne kıl kuyruk bi tipsiniz ya.gerilmiş miş. sıkayeyten bahsedıyorsunuz bır de. Bu durumu sıkayet etme eylemının mantıksızlıgını idrak edemeyişiniz kıl kuyruk olmanızın yanı sıra sacma bırı oldugunuzu da gosterdı. Sızın gıbı kaba duygusuz bencıl ınsanlar yuzunden gercekten ıntohar eden ınsanlar var hayatta.bu bencıllıge kabalıga nezaketsizliğe katlanamayıp yasamına son veren ınsanlar var. Cunku bunu yapan cogu ınsan zaten depresyonda.bı de gundelil hayatta veya boyle ozel durumlarda sizin gibi tiplerle karsılasınca ne .oktan hayat diyorlar..insanları tolere edemıyorlar. Cekip gidiyorlar. Sızınle samımı olmadıgı halde sızı aramıs. Demek kı cok yalnız ve caresız hissetmiş. Umarım siz de samımı olmadıgınız ınsanların bı cunlesıne hasret kalırsınız gunun bırınde. Olur mu olur. Bir gunde hepımızın hayatı altüst olabilir. Gıcık

Bu arada burda cok bilmiş konusan iki üç insancık var. Kendını oldüren soylemezmiş. Kopek mı bu havlıyorsa ısırmasın.siz neyin kafasını yasıyorsunuz. Cok kezbansınız. Ikı tanıdıgım bırı arkadaş bırı akraba. Intıhar etti.ıkısı de ölümden bahsederdi. Intıhardan konusurdu. Agız arardı. Dılındeydı. Dılınde olan ınsanı kaale alammak bu hayattakı en buyuk pişmanlıgınız olur. Haberınız olsun. Bye

Keşke gece sizi aradiginda meşgule attıktan sonra bir mesaj atarak 'seninle görüşmek istemiyorum ve bu saatte aramandan çok rahatsız Olsun' deseydiniz de, kizcagiz da aslinda sizin gerçek bir arkadas olmadiginizi anlasaydi. Alt tarafi uykunuzdan uyandirilmissiniz. Size basit gelen seyler belki onu gerçekten de intihara surukluyordur.
Ciddi anlamda kötü ve yalnız hissetmese çok samimi olmadığı biri olan size ulaşmazdı diye düşünüyorum.
Bazen bazı şeyleri yaparken kendi tuzu kurulugumuzu bir yana bırakmamız gerektiğini düşünüyorum. Eşinizle çok büyük bir kavga etseniz ayrılma eşiğine gelseniz ve psikolojiniz o sıralar biraz dağınık olsa, arkadaşınıza gece vakti çaresizce yazsanız, o size cevap bile vermese..
Bir de nereye şikayet etsem demissiniz ya ilginç. Arayın Beyaz Masayı şikayet edin.
Ben şimdi bu konuya cevap olarak gece 02.30 civarı yazıyorum ama rahatsız olup şikayet falan edersiniz diye de bir tırstım. 'te Allahım.

Ne kıl kuyruk bi tipsiniz ya.gerilmiş miş. sıkayeyten bahsedıyorsunuz bır de. Bu durumu sıkayet etme eylemının mantıksızlıgını idrak edemeyişiniz kıl kuyruk olmanızın yanı sıra sacma bırı oldugunuzu da gosterdı. Sızın gıbı kaba duygusuz bencıl ınsanlar yuzunden gercekten ıntohar eden ınsanlar var hayatta.bu bencıllıge kabalıga nezaketsizliğe katlanamayıp yasamına son veren ınsanlar var. Cunku bunu yapan cogu ınsan zaten depresyonda.bı de gundelil hayatta veya boyle ozel durumlarda sizin gibi tiplerle karsılasınca ne .oktan hayat diyorlar..insanları tolere edemıyorlar. Cekip gidiyorlar. Sızınle samımı olmadıgı halde sızı aramıs. Demek kı cok yalnız ve caresız hissetmiş. Umarım siz de samımı olmadıgınız ınsanların bı cunlesıne hasret kalırsınız gunun bırınde. Olur mu olur. Bir gunde hepımızın hayatı altüst olabilir. Gıcık
Ohh valla sonuna kadar katılıyorum

Selamlar
Geçen gecelerde yakın olmadığım bir arkadaşımın (3 senedir sadece arada naber nasılsın tarzı mesajlarla görüşüyorduk) gecenin ikisinde aramasıyla sıçrayarak uyandık.Ben o an refleksle aramayı meşgule atmış bulundum. Daha sonra ardı ardına mesajlar gelmeye başladı. "Ben çok kötüyüm sevgilimle ayrıldım, sen de açmıyorsun telefonunu,kendimi öldüreceğim" tarzı şeyler yazmıştı.
Çok sinirlendim çünkü ailesi ile yaşayan bir kadın annesini uyandırabilirdi. Evleri de kalabalık, ailesinden biri ile konuşabilirdi. Eşimde ben de çok gerildik. Konuşmayı kestim. Hicbir şekilde cevap yazmadım. Ertesi gün bir sürü mesaj yazmış.Ben çok kötüydüm kimsenin umrunda olmadı diye. Bu kadının yaptığı bencillik değil mi? Çok rahatsız oluyorum nereye şikayet edebilirim? malum koronadan dolayı çıkamıyoruz da...

Tebrik ediyorum sizi vicdansizlik konusunda kotayı Evereste çıkardınız. Yani insanlik namına gece mesgule aldınız okey sabah uyandığınızda arayip gece arama pek hoş olmadı evliyim sonuçta buyur dinliyorum diyebilirdiniz.

Keşke gece sizi aradiginda meşgule attıktan sonra bir mesaj atarak 'seninle görüşmek istemiyorum ve bu saatte aramandan çok rahatsız Olsun' deseydiniz de, kizcagiz da aslinda sizin gerçek bir arkadas olmadiginizi anlasaydi. Alt tarafi uykunuzdan uyandirilmissiniz. Size basit gelen seyler belki onu gerçekten de intihara surukluyordur.
Ciddi anlamda kötü ve yalnız hissetmese çok samimi olmadığı biri olan size ulaşmazdı diye düşünüyorum.
Bazen bazı şeyleri yaparken kendi tuzu kurulugumuzu bir yana bırakmamız gerektiğini düşünüyorum. Eşinizle çok büyük bir kavga etseniz ayrılma eşiğine gelseniz ve psikolojiniz o sıralar biraz dağınık olsa, arkadaşınıza gece vakti çaresizce yazsanız, o size cevap bile vermese..
Bir de nereye şikayet etsem demissiniz ya ilginç. Arayın Beyaz Masayı şikayet edin.
Ben şimdi bu konuya cevap olarak gece 02.30 civarı yazıyorum ama rahatsız olup şikayet falan edersiniz diye de bir tırstım. 'te Allahım.
ay olur mu gece bu saatte şimdi premses uykudadır. hem de kocası da yanında, çok rica ediyorum. bu kadar önemli insanlara atıfta bulunurken destur çekin. aman diyim bir şikayet yiyip zindanlarda sürünmek var bu işin ucunda.

Selamlar

Demek ki arkadaşı değilmişsiniz. Uzaktanda arkadaş degilmişsiniz, şikayet etmeyi düşünecek kadar.. neyse engelleme butonu var telefonlarda o icat edildi.

Normalde hemcinslerimi yermeyi sevmem hatta çoğu zaman pozitif ayrımcılık yapıp kadınları savunan biriyimdir ama şu huyumuza gıcık oluyorum yani herkes aynı değildir ama çoğu kadında var bu; benim hayat düzenim yerindeyse,eşimle sıcak yatağımda uyuyorsam ve mutluysam dünya yanmış banane? Ailem ben ve kocam geri kalan kendi başının çaresine baksın ben hayat düzenimi kurdum o da kursaydı bozmayın ulen benim mutluluğumu kafası.
Ya tam olarak içimden geçen ama cümleye denemediğim tuzu kuruluk tarzı bu işte. Ohh ben kocamla sevgilimle ailemle iyiyim, kim kötüyse kötü. Bu tip insanlar dara düşünce de ağlayacak omuz ararlar

Back
X