- 30 Kasım 2019
- 12.446
- 39.944
- 598
- Konu Sahibi Bohemianrapsodi
Orda beni kastettiginizi düşündüğüm için yorumunuza karşlılık verme gereği hissettim yorumunuzu idrak edemediğim için değil.Aşkın acının yaşı yoktur zaten hissettiklerimize ve mantigimiza gore sergiledigimiz davranislar vardır.Zamanın bana ögrettigi de gösterdiği de yorumum da belirttiğim gibidir.Sizi ilgilendirdigi icin degil belirtmek icin yazdim ama problem degil sizinde düşünceniz kimseyi ilgilendirmiyor ama yorum yapma hakkı bulunduğu için yorum yazdınız.Banada yanıtlama hakkı verildigi için cevap verdim.ben çok şükür yazılanları anlıyorum. siz benim yazdıklarımı anlamış olsaydınız cevap verme gereği doğmazdı.
ayrıca aşk acısından intiharın yaşı falan yoktur. acının, aşkın, ölümün vb. insan için olan şeylerin zamanı ve yaşı yoktur.
ha bunu zaman gösterir öğrenirsiniz bilemem ama ben zamanla değil etrafımdakileri gözlemle öğrendim yaşamama gerek kalmadı.
onun dışında inan yaptığın yorumu hatırlamıyorum şuan yazdıklarına istinaden yazdım. annesinin numarası varmış yokmuş kısmında ne düşündüğün beni hiç ilgilendirmiyor.
Son düzenleme: