• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gece yarısı arayan arkadaş

ben çok şükür yazılanları anlıyorum. siz benim yazdıklarımı anlamış olsaydınız cevap verme gereği doğmazdı.
ayrıca aşk acısından intiharın yaşı falan yoktur. acının, aşkın, ölümün vb. insan için olan şeylerin zamanı ve yaşı yoktur.
ha bunu zaman gösterir öğrenirsiniz bilemem ama ben zamanla değil etrafımdakileri gözlemle öğrendim yaşamama gerek kalmadı.
onun dışında inan yaptığın yorumu hatırlamıyorum şuan yazdıklarına istinaden yazdım. annesinin numarası varmış yokmuş kısmında ne düşündüğün beni hiç ilgilendirmiyor.
Orda beni kastettiginizi düşündüğüm için yorumunuza karşlılık verme gereği hissettim yorumunuzu idrak edemediğim için değil.Aşkın acının yaşı yoktur zaten hissettiklerimize ve mantigimiza gore sergiledigimiz davranislar vardır.Zamanın bana ögrettigi de gösterdiği de yorumum da belirttiğim gibidir.Sizi ilgilendirdigi icin degil belirtmek icin yazdim ama problem degil sizinde düşünceniz kimseyi ilgilendirmiyor ama yorum yapma hakkı bulunduğu için yorum yazdınız.Banada yanıtlama hakkı verildigi için cevap verdim.

Son düzenleme:
Burda aşk acısını küçümseyen herkes ağlamalı sızlamalı,bayılmalı ayılmayı en az 1 tane aşk acısı çekmiştir. Evlenince dününüzü bugününüzü unutuyorsunuz maşallah. Bir de evliyim o saatte konuşamam olayını anlamadım? Meşgul değilsen konuşursun bekar evli ne fark ediyor tam olarak?

Engellersiniz, annesini de engellersiniz, 3. bir numaradan da ararsa yazarsa evet artik taciz boyutundadir yani sikayet etmek isterseniz edebilirsiniz.

Yani gece 2de arandim sikayeti manasiz, aranmak istemiyorsaniz telefonu kapatabilirsiniz. Ama israr, yapisiklik, baska baska numaralardan aramak sapiklik.

Burda aşk acısını küçümseyen herkes ağlamalı sızlamalı,bayılmalı ayılmayı en az 1 tane aşk acısı çekmiştir. Evlenince dününüzü bugününüzü unutuyorsunuz maşallah. Bir de evliyim o saatte konuşamam olayını anlamadım? Meşgul değilsen konuşursun bekar evli ne fark ediyor tam olarak?
ya şey işte şeeey anlarsın ya şeeeeeey :KK8:

evet yaptığı yanlış. ama sizin tepkiniz de arşa çıkmış cvjkcxlkvcl. abartmayın nolur. görüşmek istemşyorum der engellersiniz olur biter.

Selamlar
Geçen gecelerde yakın olmadığım bir arkadaşımın (3 senedir sadece arada naber nasılsın tarzı mesajlarla görüşüyorduk) gecenin ikisinde aramasıyla sıçrayarak uyandık.Ben o an refleksle aramayı meşgule atmış bulundum. Daha sonra ardı ardına mesajlar gelmeye başladı. "Ben çok kötüyüm sevgilimle ayrıldım, sen de açmıyorsun telefonunu,kendimi öldüreceğim" tarzı şeyler yazmıştı.
Çok sinirlendim çünkü ailesi ile yaşayan bir kadın annesini uyandırabilirdi. Evleri de kalabalık, ailesinden biri ile konuşabilirdi. Eşimde ben de çok gerildik. Konuşmayı kestim. Hicbir şekilde cevap yazmadım. Ertesi gün bir sürü mesaj yazmış.Ben çok kötüydüm kimsenin umrunda olmadı diye. Bu kadının yaptığı bencillik değil mi? Çok rahatsız oluyorum nereye şikayet edebilirim? malum koronadan dolayı çıkamıyoruz da...

Ben de sevgilisinden ayrıldığı için intihar edecek kadar şapşik birisi olsa sallamazdım, doğal seleksiyon.

Size göre saçma
Psikoloji böyle bir şey değil ama
Aynı arkadaştan bende de vardı
İntihar bir anlık deliliktir.

An geliyor öğrencim arıyor beni hocam aklıma kendimi öldürmek geliyor diye
Hiçbirine arkamı dönmedim.

Çok zorda olmasa kendini kötü hissetmese 2 yıl görüşmediği birine yazmazdı bence
Yani? 2 senedir konuşmadığı, hayatından bihaber olan arkadaşı, ''Aman dur, yapma.'' deyince mi vazgeçecekti?

Eminim abartyorsun tek derdi sendin sürekli arıyor öyle mi haa diyelim ki öyle o zamn düzgün bir şekilde konuşmak istemediğini söyle yani bu kadar damı aklınız çalışmıyor🤣🤣
Bazı insanlar böyle yapıştığı zaman kalbini kırmadan bırakmıyorlar. Telefon sapığı gibi düşünebilirsiniz böyle birini. Hayatınızda böyle yapışık biri olmadıysa şanslısınız

Selamlar
Geçen gecelerde yakın olmadığım bir arkadaşımın (3 senedir sadece arada naber nasılsın tarzı mesajlarla görüşüyorduk) gecenin ikisinde aramasıyla sıçrayarak uyandık.Ben o an refleksle aramayı meşgule atmış bulundum. Daha sonra ardı ardına mesajlar gelmeye başladı. "Ben çok kötüyüm sevgilimle ayrıldım, sen de açmıyorsun telefonunu,kendimi öldüreceğim" tarzı şeyler yazmıştı.
Çok sinirlendim çünkü ailesi ile yaşayan bir kadın annesini uyandırabilirdi. Evleri de kalabalık, ailesinden biri ile konuşabilirdi. Eşimde ben de çok gerildik. Konuşmayı kestim. Hicbir şekilde cevap yazmadım. Ertesi gün bir sürü mesaj yazmış.Ben çok kötüydüm kimsenin umrunda olmadı diye. Bu kadının yaptığı bencillik değil mi? Çok rahatsız oluyorum nereye şikayet edebilirim? malum koronadan dolayı çıkamıyoruz da...

Engelledim annesinden arıyor. Neden açmadın diye mesaj yazıyor
Sürekli arıyor kendi numarası olmasa annesinden arıyor çok rahatsız oluyorum
Sürekli arıyor kendi numarası olmasa annesinden arıyor. Annemi bile arıyor takmış kafayı illaki konuşacak
Annesine kızınız intihar etmeyi düşünüyor diye yazdım sadece

Kafama oturmayan şeyler var. Siz evlisiniz ve eşinizle yaşıyorsunuz. O gece uykudan uyanmanın şokuyla telefonu açmadınız anladım. Mesajlara da sinirlendiniz diye cevap yazmadınız. O da OK.
1. Annesine mesaj attığınızda size cevap yazdı mı annesi?
2. Başka numaradan aradığında o olduğunu nasıl anladınız da açmadınız? Sadece telefonunuzda kayıtlı numaraları mı açarsınız?
3. Olay sizin annenize ne zaman intikal etti? Ertesi sabah annenizi arayıp “alo anne dün gece beni şu arkadaş aradı, açmadım, seni ararsa açma” mı dediniz? Yoksa annenizi arayacağından habersizdiniz de arayınca anneniz mi haber verdi?
4. Annenizin telefonunda da kayıtlı mı bu kişi? Annenizi aradığında o kişinin olduğunu nasıl anladı anneniz veya siz? Hiç mi açmadı anneniz de? Hiç mi konuşmadı?
5. Kendi annesinin telefonundan aradı ise, siz veya anneniz onun annesi sanarak telefonu açmış olmalı. Arkadaşınız olduğunu nerden anladınız?

Selamlar

Haklısın. Engelle gitsin. Ne ayıp kendi sorunuyla kendi ilgilenecek tabiki

rahatsız olmanız normalde şikayet etmeye ne gerek var.intihar etse hiç rahatsız olmayacak mısınız?normal bir ruh halinde olsa aramazdı heralde gece 2de.hiç umrunuzda olmanayan biriyse,en kötü engellersiniz gider.ben olsam bir konuşurdum intihar etcem diyen biriyle ondan sonra kararımı verirdim.

Yazık o halde, daha yazık. Hayatı, bir insanın dudaklarının arasından çıkacak kelimeye bakıyor.

Maalesef bazı insanlar bu seviyede. Yaşadıkları, genetik yapısı, sosyal çevre veya aile. Size göre basit bir aşk acısıdır, ama onun için başka bir anlam ifade ediyordur. Mesela ailesinde çok acı çekmiştir. O ayrılık son damla olmuştur. Dışarıdan sevgilisi bıraktı intihar etti derler, ama içeriden başkadır. Bilemeyiz

Nereye şikayet edebilirim demişsiniz ağzım açık kaldı😯
Belliki yardıma ihtiyacı var, intihar etme numarası yapan bir insanında yardıma ihtiyacı vardır.. Yardım etmeyin ARKADAŞINIZA olsun bitsin. Hatta siz kimseye yardım etmeyin bence
Ha, şunuda unutmayın hayatın kime ne zmn ne yaşayacağını kimse bilemez

Back
X